2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecen hfta yptrdim daha canim bisey cikmadi..bebek buyudukce organlara baski ypiyor olabilir diye dsndum..sag kasigima ağrı saplaniyor genelde zor dogruluyorum.hmn uzanıyorum

Gule gule kullan canım ne kadar a aldin?

Canim probiyotik hap vinalac kullanmistim ben hala ihtiyacin varsa.ama doktoruna mutlaka danis yine de kullanmadan once

Magnezyumu bende okudum kullanmiyordum hatta demin siparis verdim bitane belkide ondan siklasti bu ara ama haraketimi falan degistirince geciyo sukur
O zaman hiç korkmana gerek yok magnezyum için muz, maden suyu, yer fıstığı, kabak çekirdeği gibi şeyler de çok iyi. Bi de bol su içmek de çok iyi geliyor gerçekten :)

Günaydın, mutlu pazarlar hepinize
Dünden beri neler olmuş, uyarı alana kadar gitmişiz Hamilelikte olur böyle şeyler. gazelim_24 nasıl ooldun canım. Başka geldimi?
İyim canım gelmedi ilişkiden oldu sanırım ara vermek en iyisi bide biliyorsun uzun yol yaptım belki yoruldum ondan da olabilir herhalde

Evet sol tarafa yatmak lazımmış ama sürekli imkansız öle yatmak bir şekilde idare edicez haftalar ilerledikçe şişlik vs olucak sanirim
Valla canim ben dun gece hic uyuyamadim sola donsem solda agri saga donsem sagda agri oldu birde benim ay gecislerinde ic karnimda cok agri oliyor yine oyleydi

Canim.cok begendim.bana linkini atarmisin :) sende guzel gunlerde kullan insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…