2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim ben dun gece hic uyuyamadim sola donsem solda agri saga donsem sagda agri oldu birde benim ay gecislerinde ic karnimda cok agri oliyor yine oyleydi

Aynı durumlar bende de var ağrım olmasada rahatsızlık hissi var uykularim yarim yamalak haftalar ilerledikçe vücut agirlastikca şikayetler artiyor

Selam kızlar
İyi hafta sonları
Dün girdik detaylıya merak eden arkadaşlarım
doktora oradan çarşıya falan derken cok yoruldum dün yazamadım
Kizce masallah iyiymis
24 cm 400 gram olmuş

Ben doktorun tartısında tartıldım ona göre toplam gebelik boyunca 1.2 kg almışım
Cok mutlu oldum

Kızıma ciciler de aldım yarın pc den yüklücem hepsini

Arya hepinizi öpüyor dün el de salladı

Geçen Ayda bu sefer de bacak boyu uzun çıktı kime benzeyecek merak ediyorum

Eklentiler

• 1034E07E-F2F3-4678-8951-DF69150E6AF4.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 69
Benim oglaninda kaval kemigi haftasindan onde gidiyor.int okudum.uzun boyou cocuklarda oyoe oluyormus

Bu arada gozun aydin cnim sali gunu bende detayliya girecegim insallah sorun olmaz :)

Hastane odalarını gezdim D _Depply_ büyükler ve küçükler var büyükler hele süper fiyat farki mi yoksa doktor torpili mi bilmiyorum

Doğum fiyatları sezeryan ve normal farketmiyor 2500 tl

Hemşirelerin 2 tanesiyle konuştuk bayagi içten sıcaklar 5-10 dakika sohbet ettik

Emre beyde geldi odaları gezerken zAten bizimle

Darısı basına salı günü iyi haberlerle gel insallah

Bu arada Aşırı kaşık agrimi söyledim magnezyum verdi
Yarın alcam bakalim umarım ise yarar
Evet o ise yariyormus benim kardesime gecen yil dr u 3. Aydan itibaren vermisti agrisiz sizsiz hamilelik gecirdi benimki kesin haziranda verecek magnezyumu iyce surun diyor heralde

Bende çok istiyorum orada doğum yapmak ya. Detaylı usg nasıl geçti? Nerelere gittin aloşveriş için ben bebeler sarayını gezdim çok beğendim şahsen ama daha almadım bişi kayınvalide alma sen dedi ben alırım herseyinş diyince sadece bakmakla kaldım

Son düzenleme:
wintersun doktorum kızıyor kilo konusunda ama ne yapayım tostoparlak oldum :) öncekilerde de çok almıştım kilo verilir de benim tansiyonumdan korkuyor doktor

Canim ozel mesaj atamadimda sana :) sirayi sabah gidip direk ordanmi aldin yoksa giris yapiyor.uyu
Cnm sabah gittim bi makine varya adini bilmiyorum perinatoloji bolumunu secip tc giriyosun sana numara verior saat 8 de calisanlar geliyor siran gelince giris yaptiriyorsun . Sonra zaten ekrandan takip et siran gelince seni iceri aliyorlar..

Cnm sabah gittim bi makine varya adini bilmiyorum perinatoloji bolumunu secip tc giriyosun sana numara verior saat 8 de calisanlar geliyor siran gelince giris yaptiriyorsun . Sonra zaten ekrandan takip et siran gelince seni iceri aliyorlar..
Tamm canim randevuyu kadin dogum verdi ben almadim o yeterli oluyor ozaman malum arastirmada prosedur hic bitmedigi icjn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…