2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Masallah katolog cekimi yapmissiniz sanki. Canta ali express dekinden daha guzel duruyor :)

sagol canim sinirlerim cok bozuldu benimde bebis saatlerce depindi durdu dediim noluyo etkilendi heralde ki saldiri aninda cok korktum elim ayagim zangir zangirdi
Korkarsın tabi bebişte hissetmiştir gerilince sakinleşmeye çalış canım bebiş etkilenmesin Allah başka dert vermesin olacağı varmış

Hay allah ya... gorunmez kaza. Korktun mu cok. Birden ustume saldirsa ben cok korkardim. Cok gecmis olsun. Doktoruna sordun mu kuduz asisini merak ettim seni naptin

Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum sürekli kasıklarimda bir ağrı baskı var vajinamda dudak kısımlarında kramp falan giriyor yarın doktora gidicem cok korkuyorum
Buyuk ihtimal rahmin büyüyor. Bak ben de gecen gunlerde hep sanci cektim. Tam dunden beri rahatladim sanki derken bugun karnimin buyudugunu hissettim. Gobek deligimin cikintisinda anladim. Bebekler daha hizli buyuyorlar endise etme. Ama kafan rahatlasin diye en azindan tahlil ver. Magnezyum kalsiyum takviyelerini aliyor musun. Cok gecmis olsun

Hosbulduk canim... hakaret olmadigi surece gerilmem zaten.. ozledim sizi ya ne ettiniz bensiz. Sen kocayla arayi duzelttin mi.. kendini nasil hissediyorsun
İyim canım çoktan düzelttik ayrı kalmak iyi geldi bir daha yapamaz herhalde bu korku ona yeter :) Yaparsa artık kendi bilir. Sen nasılsın ne yaptın biz olmadan

Benimde beklediğimden güzel geldi :) teşekkür ederim bu arada
Walla ben de cok ali expresleri aradim taradim. Biraz da ali express cahiliyim. Her taraftan alisveris yapmisligim var ama oraya bir turlu adapte olamadim. Sonra döndüm dolastim cantaya o kadar para vermem lafimi yedim. Okiedog dan aldim. Buyuk ihtimal sali gunu elimde olur. Ama seninki de cok guzelmis.
Ön gozu canta icine mi aciliyor ayri bir goz mu

İyim canım çoktan düzelttik ayrı kalmak iyi geldi bir daha yapamaz herhalde bu korku ona yeter :) Yaparsa artık kendi bilir. Sen nasılsın ne yaptın biz olmadan
Uzaklik iyidir bazen. Zamaninda bir is seyahati oldu. Sen de oglunu annenleri gittin gordun bence de iyi oldu sizin icin. Ben iyiyim canim cok sukur. Bende de bugun bir enerji patlamasi vardi. Anam hamile degilken yapmadigim yemekleri yaptim. Benim sirine nin 0-3 ay kiyafetlerini yikamistim. Onlari utuledim. Aksam saati gelince 24 saat dolmustur diye bakayim dedim. Ve burdayim

Okiedog çok güzel gerçekten ben alıcam ondan kesin karar verdim bu Ali expressdekiler küçük biraz sanki ben istiyorum ki hastaneye götüreyim birtane güzel olsun Onuda bebek için kullanıyım oyuzden bu seçim çok iyi oldu babada fikir verdin çok teşekkür ederim

Hay allah ya... gorunmez kaza. Korktun mu cok. Birden ustume saldirsa ben cok korkardim. Cok gecmis olsun. Doktoruna sordun mu kuduz asisini merak ettim seni naptin
Sana da gecmis olsun caanim tekrar hosgeldin
Cok korktum gercekten pantolonu siyirinca sok gecirdim meger elinden gelse yiyecekmis beni hirbo kendi dr umu aradim hemen o yonlendirdi ilkin kuduz asisini hocalarimiz gerekli gorurse yaptiriyodu falan dedi sonradan da yaptir dedi yaptirdik iki doz daha olacakmis bi kac gun pansuman yaptiricam dislerini baya gecirmis ve yarmis resmen ay kedi katili olucam yeminle ama bi o kadarda severim

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-15-23-34-46.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 42
Bende daha hiç birşey almadım fasulyeme toplu alışveriş yapıcam 30. Haftaya kadar

Kk dan uzak olunca kendini ise vermissin iste arada banlanmak lazim desene :)))

Çok geçmiş olsun canım. O kedinin var ya . Normalde hayvanseverim ama sinirlendim çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…