2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hosbulduk canim... hakaret olmadigi surece gerilmem zaten.. ozledim sizi ya ne ettiniz bensiz. Sen kocayla arayi duzelttin mi.. kendini nasil hissediyorsun
Kocayla arasını düzeltmeyle kalmadı , kan gelecek kadar da action yaptı Anam erken doğum riskin var, otursana oturduğun yerde, biz yapmıyorux ölüyormuyuz. Gerçi ölücem yakında az kaldı sapık rüyalar görmeye başladım. gazelim_24 , kıskançlık yapıyorum sanırım ne dersin

Çok güzel yapıyor da bizimki, sadece pek sık olmuyor . ben yapmaya başlayınca vicdan yaptı, ben de fırsatı kaçırmadım ))))

Kiz benim de libidom bir düşmüş bir düşmüş. Oyle arkadas olmuşuz bizimkiyle. Cok korkar bir de bir sey olacak diye. Ben istemedikce hayatta yanasmaz. Bende de tik yok

Ben de abarttım ama haklısınız artık bir dur demek lazım bu hormonlar beni benden aldı Dktr yasaklamadı diye suyuna çıkarttım Hadi siz yapmıyorsunuz rüya görüyorsunuz ben hem yapıyorum bide üstüne rüya görüyorum be olacak halim

Hey masallahh.. biraz bizi de göreydin iyiydi.. biz niye boyle kuruduk kaldik

basbelasiyim piknikte çok yoruldum ancak vakit buldum 9.30 da ayrıntılım var inşalah.
H Hunili Anne cok geçmiş olsun kedi de seni beklemiş bulmuş sanki işte nankör kedi korkma bişey olmaz ama 5 doz mu olacaksın aşıyı
E Egepam cok sevındım döndüğüne canın sıkılırsa gel özelden atışırız senle bebekim stesini benimle at boşver gerisini

Kiz benim de libidom bir düşmüş bir düşmüş. Oyle arkadas olmuşuz bizimkiyle. Cok korkar bir de bir sey olacak diye. Ben istemedikce hayatta yanasmaz. Bende de tik yok
Ben çok pis tacizciyim )))) saniyelik fırsatları bile kaçırmıyorum, adam kaçıyor korkuyor bebeğe bir şey olur diye , biliyorum yüz vermeyeceğini eğleniyorum resmen

Cok sagol canim. Ben de sevindim döndüğüme. Demek bir cok kisi beni görmekten yazdiklarimi okumaktan memnunmus. Ayrica buna cok sevindim. Anaaamm ciddi ciddi hepinizi ozlemisim

18 inde ve 22 sinde olacakmisim toplam 3 doz kudu asisi ama yarin is yerine gidince ordakilere bi hirlayim hirrrr diyip korkutayim

Bende ilk gebeliğimde öyleydim ama yasak yoktu risk geçtiyse dr der mi devam diye acaba merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…