- 18 Ocak 2017
- 5.289
- 6.861
- 128
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #29.761
Ya kıyamam bayağı ısırmış bu şapşal nedir bunun derti aç falanmı tekrar çok geçmiş olsunSana da gecmis olsun caanim tekrar hosgeldin
Cok korktum gercekten pantolonu siyirinca sok gecirdim meger elinden gelse yiyecekmis beni hirbo kendi dr umu aradim hemen o yonlendirdi ilkin kuduz asisini hocalarimiz gerekli gorurse yaptiriyodu falan dedi sonradan da yaptir dedi yaptirdik iki doz daha olacakmis bi kac gun pansuman yaptiricam dislerini baya gecirmis ve yarmis resmen ay kedi katili olucam yeminle ama bi o kadarda severim
Gelsin bi bakayim ben icine elzem alinacaklari yerlestireyim. Sana da sigip sigmayacagini yazarim. Benim gibi kokos bir canta merakla bekliyorum bakalim...Okiedog çok güzel gerçekten ben alıcam ondan kesin karar verdim bu Ali expressdekiler küçük biraz sanki ben istiyorum ki hastaneye götüreyim birtane güzel olsun Onuda bebek için kullanıyım oyuzden bu seçim çok iyi oldu babada fikir verdin çok teşekkür ederim
Hayırlı akşamlar , nasılsın?Selam kizlar hayirli.aksamlar
Sagol canim tekrar hosbulduk. Kedileri severim ben de ama vahsilestiklerinde tirsarim. Derdi neymis o hirbo kedinin walla cok uzuldum. Allah seni de bebisini de korusun.. acil sifalar tekrarSana da gecmis olsun caanim tekrar hosgeldin
Cok korktum gercekten pantolonu siyirinca sok gecirdim meger elinden gelse yiyecekmis beni hirbo kendi dr umu aradim hemen o yonlendirdi ilkin kuduz asisini hocalarimiz gerekli gorurse yaptiriyodu falan dedi sonradan da yaptir dedi yaptirdik iki doz daha olacakmis bi kac gun pansuman yaptiricam dislerini baya gecirmis ve yarmis resmen ay kedi katili olucam yeminle ama bi o kadarda severim
Aslında benim öyle pahalı olsun merakım yoktur ama ne yalan söyleyim çanta konusunda kaliteli dursun isterim yani 20 tane çantam olmasın 5 tane olsun ama iyi olsun şimdi biz bunu bayağı kullanırız sonra birtanedaga yapar onada kullanırız :)))Gelsin bi bakayim ben icine elzem alinacaklari yerlestireyim. Sana da sigip sigmayacagini yazarim. Benim gibi kokos bir canta merakla bekliyorum bakalim...
Bir tarafim fazla masraf yapmayayim diyor. Sonra dönüp bakiyorum o mu bu mu dediklerimden pahalısını almisim ve icime sinmis. Sonra diyorum gozumde kalmasin bir sey olmaz. Ama bu kadar masraftan sonra 3. Yu de dogurayim diyorum. Cooook ucuza gelir walla
Aynen kiz Kk beni tembel mi yapiyor dersinKk dan uzak olunca kendini ise vermissin iste arada banlanmak lazim desene :)))
Hoşgeldin canımm... Gelmene sevindim sakın daha da kaybolayım deme. Dikkat et, yormuşsun kendini. Biz de eşimle bütün gün pazar temizliği yaptık. Ben fazla yapmadım zaten çabuk yoruluyorum, eşim eve gelen temizlikçinin iki tam günde yapabileceği kadar yaptı. Yarın da kışlık-yazlıkları hallederse süpper olacak. Ama başında durdum bez getir, çay yap da yordu beni :)Cok teşekkür ediyorum..
Uyari amacli aldigim ceza sona erdi arkadaslar. Yeniden aranizdayim...
Hepinize selamlar
Ya diyorum ya gidip marketten onlara ozel salam sosis alan biriyim kac tane kedi buyuttum oyle ama bu harbi psikopat ruh hastasi yaniÇok geçmiş olsun canım. O kedinin var ya. Normalde hayvanseverim ama sinirlendim çokkk
Seni bilmemde beni yapiyor bende bir iki banlandigimda sevke gelmiştim:))Aynen kiz Kk beni tembel mi yapiyor dersin
Yok canim yavrulamis gerizekali ama normalde de pist desen saldiriyo oyle bi manyakYa kıyamam bayağı ısırmış bu şapşal nedir bunun derti aç falanmı tekrar çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun, pastili bilmiyorum ama ayva çekirdeklerinin üstüne yarım bardak kaynar su al, soğuyunca jel gibi oluyor, onu ara ara yudumla canım. Göğsünü sıcak tut, geçmiş olsun canım.Kızlar iki gündür çok fazla öksürüyorum geceleri uyuyamıyorum çok bunaltiyo biraz önce öksürük için boğaz pastili aldım içeriği bitkisel gebelikte sorun olurmu acaba kullanan oldumu acaba
Yooo benim de pahali olsun merakim yoktur. Guzel olsun kullanisli olsun kalitesi icime sinsin. Yok bu ucuz bunu almam demem. Yeterki icime sinsin ucuzu da alirim. Ama bazi seylerde ucuz olmuyor iste. Canta dedigin gibi cok kendini belli ediyor cok ucuz cantalar. Ayakkabi da oyle ayak sagligi sozkonusu. Bi de bebek isleri. Uyku setine de acimadim mesela. Cunku icinde yatacak. Antibakteriyel ve antialerjik yanmayan elyafdan yapilmisti benim aldigim. Boya baski yok. Tamamen dokuma ve nakis. Evde yün de var. Cok soguklarda kullanirim. Bunlara para harcadim artik yapacak bisey yok. Kiyafetlerde ise bildigim markalarin indirimlerini takip ettim. Hep netten aldim.Aslında benim öyle pahalı olsun merakım yoktur ama ne yalan söyleyim çanta konusunda kaliteli dursun isterim yani 20 tane çantam olmasın 5 tane olsun ama iyi olsun şimdi biz bunu bayağı kullanırız sonra birtanedaga yapar onada kullanırız :)))
Buzu unutma, yaptıranlar mutlaka bux koyun diyorlar, yoksa ertesi gün şişebiliyormuş tetanozun yeriSagol canim kolum tetenoz asiisindan bacagim enfeksiyondan agriyo artik iki gun cekerim buna sukur nneyseki
Valla siserse sevinirim cunku bu haldeise gidesim yokBuzu unutma, yaptıranlar mutlaka bux koyun diyorlar, yoksa ertesi gün şişebiliyormuş tetanozun yeri
Valla siserse sevinirim cunku bu haldeise gidesim yok[/ rapor alıp gitmesen olmazmı
Sagolasin canim hosbulduk. Kaybolmam bi daha insallah. Sizleri de uzmemHoşgeldin canımm... Gelmene sevindim sakın daha da kaybolayım deme. Dikkat et, yormuşsun kendini. Biz de eşimle bütün gün pazar temizliği yaptık. Ben fazla yapmadım zaten çabuk yoruluyorum, eşim eve gelen temizlikçinin iki tam günde yapabileceği kadar yaptı. Yarın da kışlık-yazlıkları hallederse süpper olacak. Ama başında durdum bez getir, çay yap da yordu beni :)
Benimde normal zamanda içeride olan göbek deliğim nohut kadar öne pırtlamış durumda , tişörtten belli olacak yazınBuyuk ihtimal rahmin büyüyor. Bak ben de gecen gunlerde hep sanci cektim. Tam dunden beri rahatladim sanki derken bugun karnimin buyudugunu hissettim. Gobek deligimin cikintisinda anladim. Bebekler daha hizli buyuyorlar endise etme. Ama kafan rahatlasin diye en azindan tahlil ver. Magnezyum kalsiyum takviyelerini aliyor musun. Cok gecmis olsun
Ayrı bi göz canım 3 tane biberon yeri var ön gözünde. Bende çok araştırdım aliekpressde de yıldönümü indirimi olunca kaçırmak istemedim. Korktum ama beklediğim gibi gelmeyecek diye ama beklediğimden daha güzel ve büyük :)Walla ben de cok ali expresleri aradim taradim. Biraz da ali express cahiliyim. Her taraftan alisveris yapmisligim var ama oraya bir turlu adapte olamadim. Sonra döndüm dolastim cantaya o kadar para vermem lafimi yedim. Okiedog dan aldim. Buyuk ihtimal sali gunu elimde olur. Ama seninki de cok guzelmis.
Ön gozu canta icine mi aciliyor ayri bir goz mu
Ara sira banlanmak lazim demekki. Beni de tembel yapiyor. Ondan ziyada telefonla girip yaziyorum ben. Gecen oyle bir kaptirmisim ki annem kizdi. O telefon cocuga zararli yapma diye. Hakli da olabilir hani.. ama ben aynen devamSeni bilmemde beni yapiyor bende bir iki banlandigimda sevke gelmiştim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?