2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kıyamam bayağı ısırmış bu şapşal nedir bunun derti aç falanmı tekrar çok geçmiş olsun

Gelsin bi bakayim ben icine elzem alinacaklari yerlestireyim. Sana da sigip sigmayacagini yazarim. Benim gibi kokos bir canta merakla bekliyorum bakalim...
Bir tarafim fazla masraf yapmayayim diyor. Sonra dönüp bakiyorum o mu bu mu dediklerimden pahalısını almisim ve icime sinmis. Sonra diyorum gozumde kalmasin bir sey olmaz. Ama bu kadar masraftan sonra 3. Yu de dogurayim diyorum. Cooook ucuza gelir walla

Sagol canim tekrar hosbulduk. Kedileri severim ben de ama vahsilestiklerinde tirsarim. Derdi neymis o hirbo kedinin walla cok uzuldum. Allah seni de bebisini de korusun.. acil sifalar tekrar

Aslında benim öyle pahalı olsun merakım yoktur ama ne yalan söyleyim çanta konusunda kaliteli dursun isterim yani 20 tane çantam olmasın 5 tane olsun ama iyi olsun şimdi biz bunu bayağı kullanırız sonra birtanedaga yapar onada kullanırız :)))

Cok teşekkür ediyorum..
Uyari amacli aldigim ceza sona erdi arkadaslar. Yeniden aranizdayim...
Hepinize selamlar
Hoşgeldin canımm... Gelmene sevindim sakın daha da kaybolayım deme. Dikkat et, yormuşsun kendini. Biz de eşimle bütün gün pazar temizliği yaptık. Ben fazla yapmadım zaten çabuk yoruluyorum, eşim eve gelen temizlikçinin iki tam günde yapabileceği kadar yaptı. Yarın da kışlık-yazlıkları hallederse süpper olacak. Ama başında durdum bez getir, çay yap da yordu beni :)

Kızlar iki gündür çok fazla öksürüyorum geceleri uyuyamıyorum çok bunaltiyo biraz önce öksürük için boğaz pastili aldım içeriği bitkisel gebelikte sorun olurmu acaba kullanan oldumu acaba
Geçmiş olsun, pastili bilmiyorum ama ayva çekirdeklerinin üstüne yarım bardak kaynar su al, soğuyunca jel gibi oluyor, onu ara ara yudumla canım. Göğsünü sıcak tut, geçmiş olsun canım.

Yooo benim de pahali olsun merakim yoktur. Guzel olsun kullanisli olsun kalitesi icime sinsin. Yok bu ucuz bunu almam demem. Yeterki icime sinsin ucuzu da alirim. Ama bazi seylerde ucuz olmuyor iste. Canta dedigin gibi cok kendini belli ediyor cok ucuz cantalar. Ayakkabi da oyle ayak sagligi sozkonusu. Bi de bebek isleri. Uyku setine de acimadim mesela. Cunku icinde yatacak. Antibakteriyel ve antialerjik yanmayan elyafdan yapilmisti benim aldigim. Boya baski yok. Tamamen dokuma ve nakis. Evde yün de var. Cok soguklarda kullanirim. Bunlara para harcadim artik yapacak bisey yok. Kiyafetlerde ise bildigim markalarin indirimlerini takip ettim. Hep netten aldim.

Sagolasin canim hosbulduk. Kaybolmam bi daha insallah. Sizleri de uzmem
Ne guzel esin o kadar becerikliyse daha ne istiyon. Ben de benimkini zorla pazara goturdum. Alisveristen sonra mutfaga yemege girdim. Normalde beyim oturma odasina gecer ayaklarini uzatir. Cagirdim mutfaga dedim gel ben yemek yaparken sen de sunlari topla yerlestir falan. Ay gorsen hic eline yakismiyor. Eskiden olsa sinir olur gönderirdim. Simdi dayandim dedim bir yapacak iki yapacak alisacak. Walla bize de yazik. Benim sirinenin kiyafetlerini minik minik utuledim. Amaaannn ne yordu. Oturdugum yerde yaptim aradan ciksin dedim ama yine de belim koptu.

Benimde normal zamanda içeride olan göbek deliğim nohut kadar öne pırtlamış durumda , tişörtten belli olacak yazın

Ayrı bi göz canım 3 tane biberon yeri var ön gözünde. Bende çok araştırdım aliekpressde de yıldönümü indirimi olunca kaçırmak istemedim. Korktum ama beklediğim gibi gelmeyecek diye ama beklediğimden daha güzel ve büyük :)

Seni bilmemde beni yapiyor bende bir iki banlandigimda sevke gelmiştim:))
Ara sira banlanmak lazim demekki. Beni de tembel yapiyor. Ondan ziyada telefonla girip yaziyorum ben. Gecen oyle bir kaptirmisim ki annem kizdi. O telefon cocuga zararli yapma diye. Hakli da olabilir hani.. ama ben aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…