2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

18 inde ve 22 sinde olacakmisim toplam 3 doz kudu asisi ama yarin is yerine gidince ordakilere bi hirlayim hirrrr diyip korkutayim
Esim köpek ısıran bi ineğin yaralarına dikiş atarken eline iğne batırmış. O 5 doz oldu birde günğnde de takip etmedi özgüvenli beyefendi en son asıyı 3 gün geçirince hemşire bugunde gelmezseniz jandarmaya haber vericez dedi tuh dedim bilsem git dıye hiç dil dökmezdim jandarmayla hallederdim dedim

CAntayi kaça aldın acaba ?

Kiz niye krize giriyor. Bi Malatya gezisi yapin. Bi yerde oturup bi kahve iceriz. 19 mayis resmi tatilde mesela. O da baba ogul takilsinlar malatya parkta. Biz de orda olabiliriz
Eşim özel çalışıyor kendi kliniği bugün bile aramızda yoktu adama tatil haram ah keşke olsa kaç yıldır gelemiyorum 2 teyzem q dayım da orada hala

Eşim özel çalışıyor kendi kliniği bugün bile aramızda yoktu adama tatil haram ah keşke olsa kaç yıldır gelemiyorum 2 teyzem q dayım da orada hala
Bizimki de kendi yerinde. Birakmasi zor oluyor tabi. Ama dinlenmek de lazim. Benimki calisanlara birakip cikiyor ama telefon hic susmuyor tabi.
Keske seni birileri gelip alsa. Gelir onlari da gorurdun belki bi 2 gun kalir donerdin. Neyse bakalim kismet.

Anneler balık hapına devam ediyor musunuz ? Yada onun yerine ne kullanıyorsunuz ?
Canim benim vitamin hapimda balik yagi zaten var. Ekstra almıyorum. Duosvit ilacin adi. Buyuk ihtimal emzirirken de devam ederim. Baliktaki omega 3 cok faydali ozellikle beyin gelisimine. Keske dogal besinlerden alabilsek ama yok. Baliklar da tavuklar da yumurtalarda ciftlik urunu yem yiyen hayvanlar olunca omega 3 olmuyor onlarda. Bu yuzden takviye almak zorundayiz vucudun omega3 ve omega 6 dengesini korumak icin

Ah ah planlar dahilinde bu yıl zor bir araba sevdasına sıkıntıya soktu kendini akilli istediği araba kapıda ama sadece kapıda borcunu odeyene kadarda sadece bakacak pencereden ancak uyuz herif yoksa surdan 3 saat

Ah ah planlar dahilinde bu yıl zor bir araba sevdasına sıkıntıya soktu kendini akilli istediği araba kapıda ama sadece kapıda borcunu odeyene kadarda sadece bakacak pencereden ancak uyuz herif yoksa surdan 3 saat
Bak ne yap biliyon mu. Sen bir heyheylen boyle deki coook bunaldim. Malatyaya gidesim var. Gitmezsem ölecem. Neye aldik bu arabayi 3 sa bile gezdirmeyeceksen. Biraz hir gur hooop malatyaya olmaz mi :))

Anneler balık hapına devam ediyor musunuz ? Yada onun yerine ne kullanıyorsunuz ?

Kızlar bir arkadaşıma Dr her gün balık mi yiyorsun ki kullanıyorsunuz demiş imom kullanıyordu o ayrıca 7. Aydan sonra faydası olur demiş. Ben sadece elevit kullanıyorum ama yarin dra danisip isteyeceği m bakalım ne dicek

Bak ne yap biliyon mu. Sen bir heyheylen boyle deki coook bunaldim. Malatyaya gidesim var. Gitmezsem ölecem. Neye aldik bu arabayi 3 sa bile gezdirmeyeceksen. Biraz hir gur hooop malatyaya olmaz mi :))
Belli de olmaz bebeğim inşallah bir gün koca kafa insafa gelir beni bıraktı abisine sağolsun o gezdiriyor şimdilik kendi de çalışıp mercedes parası ödüyor napim

Ben bi uyumaya çalışayım en iyisi bi an önce sabah o olsun da bedirhan efendiyi göreyim dua edin kızlar bizim detaylimizda temiz çıksın inşallah opuldunuz

Ben de ne okudum biliyor musun. 7 den 70 e tas devri diyeti bir kitapta yaziyor ki yazari da prof. Dr zaten. Vucudun omega 3 ve 6 dengesi 1 e 4 olmaliymis. Aslinda omega 3 u yumurtadan etten sutten alabilsek o denge bozulmayacak. Ama yeme dengemiz omega 6 yonunde bozulmus ve bu iyi birsey degil. Omega 3 u baska gidalardan alamayinca balik kaliyor geriye. E tabi hergun balik yenmez ama vucudun da omega 3 e gunluk ihtiyaci var. Baliklar desen onlar da yemleniyor artik cogu ciftlik urunu. Denge bozuldu gitti. Takviyeye sart yaziyordu. Dur size kitabin sayfasini resim atayim. G Gurmes balik yagiyla ilgili merak ettiklerine burdan bakabilirsin. Ayrica kitabi siddetle tavsiye ederim.
7 den 70 e tas devri diyeti
Prof.dr. ahmet aydin

Simdi ayrica okuyunca cok onemli bir detaya rastladim kizlar.
Malum piyasada cok fazla balik yagi var. Kimisi ucuz kimisi pahali. En onemli ayrinti bu omega 3 hapi baliktan mi yoksa cod liver oil diye yazilan baligin karacigerinden mi yapilmis. Bu kisim biz hamileler icin ayrica onemli. Eger doktora danismadan ezbere bir urun alirsak ve ondaki omega3 kaynagi balik degil de baligin karacigeri ise ki ucuz haplarda bu olur, o zaman ciddi oranda A vitamini almis oluruz. Yuksek dozda A vitamini hamileler bebekler icin zararlidir. Takviye dahi olsa ilac kutusuna girdikten sonra ilactir o. Lutfen doktorunuza danismadan ezbere almayin. Aman diyeyim

Kizlar ben bebis icin mustelanin bakim urunlerini alacaktim ama baktim Aveeno babynin urunlerinde cok ovuyorlar.. duyaniniz bileniniz var mi??
Cok ovuyorlar diye bio oil aldim surdugume surecegime pisman oldum kipkirmizi yapti karnimi deli gibi kasindiriyo sonra ona benzemesin bide uzun sure kullanirim diye buyuk boy aldim bosa gitti

Canm bu ikisinin farkını nerden bilebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…