2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle fiyat olarak epey farkediyor ama faydadan ziyade zarar verecek birseye 3 verecegime buna 5 veririm :)
Oyle birsey ki bi de hamileyiz. A vitamini risk. E karaciger A vitamini deposu. Bildigim kadari ile ya da doktorum oyle dedi artik guncel vitamin ilaclarina da A vitamini koymuyorlar. Bir de kalsiyum ek koymuyorlar. Bobrek tasi olusturabiliyormus. Anne kalsiyum acisindan zengin besleniyordur belki ne gerek var takviyeye degil mi. Ama anne zayif beslenirse ya da kramplar kasilmalar olursa sikayet uzerine veriyorlar artik. Multivitamin iceriklerinde yok

Sen yine iyiymissin ben sifonyerim var 3 cekmeceli onu kiza tahsis etmistim. Oglanada gardolaptan iki bolme ayiricam. Ayni kafadayiz 4-5 yas gibi daha uzun sure kullanabilecekleri oda yapacagim ikisinide nasipse kendimce bebek odasi her ne kadar buyuyebilir falan filanda olsa gereksiz geliyor bana cunku artik kendi kimliklerini olusturup bazi seyleri seyleri talep ediyorlar en azindan onun tercihine gore bir oda yaparim diyorum. Bende 0-3 ay yikadim elimde kizimdan kalan unisexleri ve arkadaşımın verdiklerini kv utuledi dun. Yeni alirsam onlarda yikanir eklenir. Ben kizimda 1 yasa kadar herseyini yikadim utuledim ama cok gereksiz yapmisim. O doneme geldikce yikayacagim.

Evet kalsiyum yok cogu ilacta. Bu ucuz olanlarda birde risk sadece a vitamini degil yuksek civada içeriyorlar en mantiklisi yuzey baliklarini yemek mevsiminde ama yiyemeyincede uygununu degil sagliklisini almak neyicede bir zibina 50tl verilebiliyorsa 1-1.5 ay kullanilacak hapa o para cok gelmiyor gozume.

Sartmidir :) neyle rahat ediyorsan onu al hatta al evde varsa evden gotur eger tacını cartini curtunu yapicam terlikte takim olsun demiyorsan tabi.

ya süslü taç falan istiyorum da
taçla terliği takım olarak pek şettiremedim
canlı görünce de hiç tarzımmış gibi gelmedi
ben terlik hiç giymem normalde de hastanede yürüyüş wc falan için kolay giyilebilir bişi lazım olacak sanırım
idareten bişi alayım o zaman

Bencede rahatlik on planda sonucta resimde ayaklarinida kafanin yanina almayacaksin :) e hastanede maksimum 2 gun kalacaksin ki ben sezeryana ragmen 22 saat sonra çıktım. Ne kadar dolasabileceksinki. Kuzucugu surekli kucagina verecekler emsin diye genelde yine yatakta olacaksin.

dimiii dimiii
bu yazıyı çıkarıp çerçeveletip duvara asiiim hastane odasına
bende öyle düşündüm güzel durur falan diyordum ay yok kendimi hayal edemedim o şeylerim içinde

cicilerimizi ekledim diğer topiğe :) beklerim hanımlarrr

@Historian91 canim ben hamileligimin basindan beri balik yagi olan vitamin kullaniyorum istanbukdaki drum onermisti burdaki dr da decavite gerek yok bu daha iyi ve kapsamli demisti r-genesis max kullaniyorum

Terlik için bende düşünüyorum canım bende giymem o süslü terlikleri

Hadi yapmayacagim birseyi yapayim :) su aşamadan sonra ne tacimdaki cicek ne terligimin rengini umursamadim :) he bu arada hicbiryer kan gölü degil Anlatmaya gerek yok goruyorsunuz mikemmeeel :)

Eklentiler

• IMG_1514818667699.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 82
Bende ostimax içiyorum balık hapı decavit var bide gynoferon var ama ben hepsini içmiyorum hatta çoğu zaman hiç içmiyorum

Bende ostimax içiyorum balık hapı decavit var bide gynoferon var ama ben hepsini içmiyorum hatta çoğu zaman hiç içmiyorum
İyide daha ne iceceksin yasli nineler gibi elinde posetlerlemi geziyorsun. Daha kompleks birsey yokmi ilac sayisini azaltabilecegin surekli ic ic gina gelir insana. Zaten ilac icmek eziyet.

İyide daha ne iceceksin yasli nineler gibi elinde posetlerlemi geziyorsun. Daha kompleks birsey yokmi ilac sayisini azaltabilecegin surekli ic ic gina gelir insana. Zaten ilac icmek eziyet.
İşte verdiler içmiyorum canım yani çok arada ilk aylar balık yiyemiyordum tiksinmiştim şimdi yiyebiliyorum balık hapını hafta bir falan içiyorum decavit hafta bir yeter :) Sebze yiyorum zaten yoğurt peynir falan buradaki dktrlar zaten önermiyor vitamin

Tabi canim. Bana yapacak kimse de yok. Bu halimle hangi birini utuleyeyim. Sunlari yaparken canim cikti. Minik minik onlarca.
Ogluma bebek odasi yapip pisman oldugum icin gereksiz masraf geliyor bana da. Sanki hepimiz bebek odalari ile mi buyuduk. Esyalar icin yer ayarlamak lazim onu hallettin mi bir de besik tamamdir. Sonra mobilyalarin ellerinde kaliyoruz

Çok mantıklı bende oda yapmayı düşünmüyorum küçük bir dolap alıcam eşyaları için onuda oda yada misafir için hazır bir yatak odam var oraya koyucam bende 4 5 yaşlarda oda yapmayı düşünüyorum çoçuğun tarzına kişiliğine göre şimdi babada çok gereksiz geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…