2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy hadi gozun aydin cok sevindimmmm

Aferin o kediye gozünüzaydin

Yanlız ekmekte yemek şart. Öyle tamamen kesmek zararlı olmasın. 2 dilim normal bence
Ekmek derken beyaz ekmegi kesmek lazim. En guzeli karbonhidrati tam tahildan almak. Firindan aldigimiz beyaz ekmek yerine paketlenmis dilim ekmek aldim. Her ogunde 1 dilim ondan tuketecem. Sifir ekmek yanlis haklisin

Mecburi durumlarda seker yuklemesi yapmak lazim canim. Neden korkuyorsun ki. Iri bebek ve su fazlaligi sekere isaret edebilir. Eger diyet yapmazsan bunun sonuclari seker yuklemesinin sonuclarindan cok daha agir. Bu konuda doktoruna guvenmelisin. Seker yuklemesi korkulacak bir sey degil.

Kız niye söylemiyorsun. Sade soda içiyorum zaten her gün , limon da atayım içine ben de.
Benim annemde limonlu tarcinli su icer.. sekerini dengeliyor hakkaten. Bi de canim sutun icinde laktaz var o da sekergillerden ve kan sekerini yukseltiyormus. Sekeri olan gebelerde diyetde sut yerine sut urunleri ozellikle yogurt veriyorlarmış

Selam, benim de hep ufaklık boy ve kilo olarak 2 hafta ilerde çıkıyor özellikle kilo , doktor olumsuz bir şey demedi maşallah dedi ama böyle devam ederse nE söyler bilemiyorum . Haftaya kontrol var şeker yüklemesini konuşcaz, hastaya göre yaptırıyor doktorum herkese yaptırmıyor. Doktorum ne derse onu yapıcam sonuçta risk görüyorlarsa yaptırmakta fayda var diye düşünüyorum , siz içinizi ferah tutmaya çalışın , doktorunuzun dediğini uygulayın bence

Aynen canım, gerek görmemiştir. Vitaminleri içip kilo alacaksın değerlerin iyiyse ne gerek var
Bazı doktorlar değerler normalse önermiyor kan ilaçlarını bazıları da herkese başlıyor, benim doktorum da yazmadı bana kullanmıyorum ama sürekli pekmez iç,kırmızı et ye, çekirdekli siyah kuru üzüm ye diyip duruyor. Benim kansızlığım çok fazlaydı çünkü adet kanamam çok oluyordu kaç aydır adet görmeyince kan değerlerim yükseldi bir de sevmediğim halde pekmez bile içmeye çalışıyorum

Tansiyondan olurmu? Evet düşük tansiyonluyum 80-50 , 90-60 falan. Hayatta tuza düşkün olmadım, acayip şeymiş bu hamilelik.
Canım bazen vücudun eksikliğine bağlı insanın canı bir şeyler isteyebiliyor tansiyon düşünce su istemek gibi, ama ben de olan bu tuz isteğini daha çok gebeliğe bağlı acayip isteklerden olarak düşünüyorum

Nasıl sevindim anlatamam canım gözümüz aydın , eşime bile anlattım oturdum üzüldüm.. zaten hayvan çocuk yaşlıya dayanamam bir de hamilelik olunca çok üzülmüştüm ama şimdi çok sevindim

Uyusuk bildigin salladi etti gezdim yedim ictim bidaha bakti yok yani keyif alemine daldi demek ki
Canım inşallah önemli bir durum yoktur keyfine düşkün bir bebiştir :) hep mi hareketleri azdı yoksa sonradan mı böyle hissetmeye başladın canım

bulasiksuyu vardır bunda da bir hayır
belki de yüksek çıkacaktı şekerin
başka bişi olacaktı
şimdi biraz dikkat eder tekrar yaptırırsın
Kendime yeterince kizdigimi fark ettim :) Hastanenin kan alma birimini şikayet ettim. Var olan iki değerim normal ama ailede şeker geçmişi olduğu için doktorum kilo almak yok, şekeri de kesiyoruz dedi. Bundan sonra sadece açlık ve tokluk şekerime bakilacakmis. Ben zaten hamilelige diyetisyen ile devam ediyordum son 3 aydır. Bundan sonra da şekerim yüksek çıkmış gibi devam edeceğim. Dediğin gibi bunda da bir hayır vardır. Belki de 2. Testte her şey normal çıktı diye rahat davranacaktim. Şimdi korkudan ağzıma fazla gıda alamam sanırım. İlahi bir işaret buu anladım benn

Doğru benim doktorumda vermiyordu degerim normal diye sadece kullandığım elevit vitaminin içinden aliorum demiri, ama bi ay içinde kan degerim düşmüş dün şeker yüklemesinde kana bakilirken çıktı bidahaki muanede duruma göre verebilimis şimdi niye vermedi anlamadım 4 hfta beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…