2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 7 düşük yaptim 1 kürtaj oldum canim kanpihtilaşmasi vardi tabi bunu 4 düsükten sonra ògrendim tûpbebekte olmadi tam hersey bitti derken kendiliginden oldu

mucize gercekten böyle hıkayeler
Rabbım hayırla saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Benim annemde limonlu tarcinli su icer.. sekerini dengeliyor hakkaten. Bi de canim sutun icinde laktaz var o da sekergillerden ve kan sekerini yukseltiyormus. Sekeri olan gebelerde diyetde sut yerine sut urunleri ozellikle yogurt veriyorlarmış
Ama süt diyet listesinde yer alıyor ??

kızı varken erkek ıster aıleler bunu anlıyorum ama yaslansalar en cok kızlardan hayır göruyolar
gelın baksın derler gelın de kadın
kızım baksın derler kızı da kadın
Allah'a ınancı tam olan ve cahıl olmayan ınsan kız oldugunu duyunca yasa gırmez şükreder nasip oldu dıye
benım de nasıpse 2. kız, cok isityodum 2 kız kardes, erkek olsa da cok sevınırdım o da ayrı
bır Allah ın kulu olumsuz bırsey demedı, deseler alırlar agızlarının payını:)
kv kp bile ailelerınde pek erkek olmamasına ragmen bız kızları cok severız dıyolar hep:)

Kesinlikle benım gibi düşünüyorsun, benim kizim benim herşeyim bir ablam var kızımında bi kız kardeşi olmasnı ben cok isdiyordum, başkalarnın düşüncesi kendilerne kalsın, cok şükür allah bana sağlıklı bir evlat verdi, cok şükür.

Laktozsuz sut olabilir mi
Normal süt yazıyor canım. Neyse zaten çok da bayılmıyorum süte. Sağlık ocağına gidiyorum şimdi decavit almaya, onu da sorarım. Sabah açlık şekerim 126 acaba sorun benim alettemi onu da göstereyim diyorum. Hiç olmayan ,annede babada da olmayan şeker böyle çıkarmı hamilelikte ya

sen bılmek zorunda degılsınkı
seker yukselemesı ıcın kan alıyolar oradakılerın bılmesı gerekır
ben ılk kızımda seker yuklemesı yaptrdım ama hıc hatrlamıyorum neler oldugunu
sımdı hastaneye gıdınce ne denırse onu yaptırır cıkarz
herseyın nasıl yapıldıgını tek tek arastrmak zorunda degılızkı
sınır oldum oradakılere
bi de seker yuklemesı o kadr basıt bıse deeğil

Gözün aydın canım. Çok sevindim. Kız peşine gitmiş senin oğlan bitlenmiş olmasın
Ayyy olabilirmiki kız korkutma beni banyoyada atamıyorum bu yaramazı eve güçsüz geldi keşke ozaman direk banyoya atsaydım şimdi atamam artık topladı gücünü :). Kaşınmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…