2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelmis minnos gozunaydin canim ♡

tiroit ılacı ne kullanıyosun canım, bi de neden kullanıyoırsun?
Levotiron. Gebelikte cikti normalde tiriotim yoktu. Bebeğin gelişimi icin önemli bir faktor.. Allah korusun tiroit yuksek olmasi kötü sonuçlanabilir.Allahdan dr erkn fark etti .

Ayyy olabilirmiki kız korkutma beni banyoyada atamıyorum bu yaramazı eve güçsüz geldi keşke ozaman direk banyoya atsaydım şimdi atamam artık topladı gücünü :). Kaşınmaya başladım
Ay dün evde matkap işi vardı kaşla göz arasında bizim kedi gidip toza bulanmış tekir kedi olmuş gri ama nasıl mutlu oynuyor tozla biraz oynadı sonra hemen banyoya attım ben de çok sıpalar çocuk gibiler

Alla alla sabah sabah niye öyle Yüksek snein açlık şekerin yükseliyor demekki canım çok aç bırakma kendini

Gunaydin anneler. Bu hamileligin ilk basinda yasadigim uyusukluk geri geldi kolumu kaldirmak istemiyorum havalardan mi
Bende öyleyim son zmnlarda cnm tansiyonum dusuomus geçen 9 a 6 çıktı oyuzden kafami kaldrmak istemedim kan değeride düşünce daha kötü oldum . Tuzlu ayran bayai duzeltio beni tabi sende bi olctrur tansiyonmu sebep anlarsin

P Pikapii canım bende kan ilacı kullanmıyorum sağlık ocağında ki ebe fransız fransız baktı bana kan tahlili istedi daha yaptıramadım hastaneye gittipimde drda istemişti zaten iki kez kan aldırmiyim dedim ama şart mı kullanmak

Günaydınnnnn... Gününüz çok güzel geçsin ins içinizde ki bocukler sizi tekma manyagi yapsın bnm böcügum hiç olmadığı kadar dun baya hareketliydi normalde cok gezen biriyimdir sallandigini zannettip uyuyordu galiba. Dunde evde olunca bütün gun hareketini hissettim çok şükür bu kerata baya hareketli olucak gözüm korkmuyor değil. . Bugun sağlık ocağına gidip o ebeyi gormem lazm . Annemde İzmir'den gliyor musmutluyuz bugun.. ha bide ruyamda doğuma gidiyordum. Bı rüyada birden fazla rüya görülür mu arkadas yoruluyorum ruya aleminde ordan oraya kosss

Ay dün evde matkap işi vardı kaşla göz arasında bizim kedi gidip toza bulanmış tekir kedi olmuş gri ama nasıl mutlu oynuyor tozla biraz oynadı sonra hemen banyoya attım ben de çok sıpalar çocuk gibiler
Ben elimi ıslatıp üstündeki tozları alabildim sadece benim oğlan fena :))

Cnm sende sadece elevitemi dvm ediosun? Bn birde magnezyuma başladım ama düzenli almiorum

Gözünaydın canım annenin gelmesi çok güzel Bende gördüm oğlumu rüyamda 1 yaşındaydı kuzenim çoçuğu yüzüne tekme atıyordu ay nasıl sinirlenip fırlattım onu rüyada bile annelik içgüdüsü tavan Rüyalar dediğin gibi okads uzun huzursuz karışıkki sabah olunca sevinir haldeyim

Bu bana bir ders oldu. Artık bundan sonrası için çok titiz davranmam gerektiğinin farkına vardım. Ben de çok sinir oldum oradaki çalışanlara, bakalım şikayetim nasıl sonuçlanacak...

Kan uyuşmazlığı ignesini daha erkn yapmıyorlarmydi.. ay bni bi aydinlat bnimde kan uyuşmazlığı var. Doktor kürtajdan snra yapmıştı gerek varmidir acaba.? Dr.sorayim bnde
canım benim ilk hamileliğim öncesini çok bilmiyorum. ama doktor 28. haftada kan uyuşmazlığı için aşı yapacağız dedi. ikinci aşıyı da doğumda bebeğin kan grubuna göre yapacağız dedi. bebek benim kan grubumda olursa aşıya gerek yokmuş ama babanın kan grubunda olursa tekrar aşı yapılacakmış. tabi yanlış anlamadıysam. hastane günleri biraz algılarım kapanabiliyor

Cok sagol cnm bilgilendirdigij için. Dr. Bişey demedi ama bnm aklimda bulunsun yinede. Dr. Gözünden fln kaçar.

Cnm sende sadece elevitemi dvm ediosun? Bn birde magnezyuma başladım ama düzenli almiorum
Elevit magvital birde calcimax d3 progestan kullanıyorum magnezyum her gün kalsiyum haftada 3 kez benim sancım olunca mecbur düzenli kullanmak zorundayım birde dra dedim balık yemiyorum krillom adında bi takviye ilaç yazdı haftada 2 de onu kullanıyırum. Sıkıntın varsa eğer sancı kramp vs kullanmaya özen göster canım

Rüyada spor yapmak bu olsa gerek:)) biz yurt dışındakiler ne yapsın saniyeler içinde bi trdeyim bi burda sanki arada mesafe yokmuş gibi rüyamda hoppp trdeyim karmankarışık

Cok sagol cnm bilgilendirdigij için. Dr. Bişey demedi ama bnm aklimda bulunsun yinede. Dr. Gözünden fln kaçar.
aynen üstünde durmak lazım. ilk kontrolümden beri sürekli söylüyor doktor en ufak kanamada gel hemen aşını yapalım diye. sanırım kanama olmazsa 28.haftaya bırakıyorlar aşıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…