2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagol cnm. Allah iyiliğini versn ne güldüm.. bnm paşama da kimse karışamaz. nasil uyuyorsaj gördüğümz rüyalara baak.

Rüyada spor yapmak bu olsa gerek:)) biz yurt dışındakiler ne yapsın saniyeler içinde bi trdeyim bi burda sanki arada mesafe yokmuş gibi rüyamda hoppp trdeyim karmankarışık
Kiz bn yine iyim senij kadar yorulmuyorum hem yurtiçindeym hem sehir icinde

Günaydın gözünaydın canım anne candır can. Senin rüyalar normal boyuttaymış ben resmen kabuslarla uğraşıyorum kafayı yicem

Nasıl sevindim anlatamam canım gözümüz aydın , eşime bile anlattım oturdum üzüldüm.. zaten hayvan çocuk yaşlıya dayanamam bir de hamilelik olunca çok üzülmüştüm ama şimdi çok sevindim
Sağol canım bende öyle 3 gün boyunca balkonda bekledim o benim ilk bebeğim mutlu olduk dönmesine.

Günaydın gözünaydın canım anne candır can. Senin rüyalar normal boyuttaymış ben resmen kabuslarla uğraşıyorum kafayı yicem
Kız ben diğer oğlumda hiç böyle rüya falan kabus görmüyordum bide düşün ozaman dünya kadar dayak yemiştim ayrılmıştım çalışıyordum rahatlık batıyor bana heralde:))))

boyun uzunsa ve hamıle kaldıgın kılo cok degılse 8,5 cok asırı abartı sayılmaz
soncta 6 ayı gerıde bırakmıssın:)
Boyum uzun evet yanı kısa değil 165, normal yanı. görene sızce kac kıloyum diye sorduğumda 65 dıyor bu halimle ama 74 ile hamile kaldım şuan 83 kıloyum. Diyorum inanmiyorlar.

Herkese günaydınlar bişey sormak istiyorum acı biber yemenin bebeğe bir zararı olur mu ki ya çok merak ettim

Alla alla sabah sabah niye öyle Yüksek snein açlık şekerin yükseliyor demekki canım çok aç bırakma kendini
Sağlık ocağına gittim canım. Oradaki alette 84 çıktı. Tek fark ben ilk damladan ölçmüştüm, onlar ikinci damladan ölçtü. Damardan da kan aldılar, yarın da onun cevabı çıkar. Bekleyelim görelim artık.

Kız ben diğer oğlumda hiç böyle rüya falan kabus görmüyordum bide düşün ozaman dünya kadar dayak yemiştim ayrılmıştım çalışıyordum rahatlık batıyor bana heralde:))))
al benden de o kadar. Ya kendimi dinlemeye fırsatım olmamış yada cahil olmuşum. Son güne kadar çalışmıştım. Herhalde rüya bile görmemişimdir.

Herkese günaydınlar bişey sormak istiyorum acı biber yemenin bebeğe bir zararı olur mu ki ya çok merak ettim
Zararını bilmiyorum canım. Ama senin yediklerinin tadı amniyon sıvıya geçiyor, bebek de ordan tat alıyor diye biliyorum. Onun organları ne kadar sindirir acıyı bilmiyorum. Zaten herşeyin fazlası zarar, yemeğin yanında iştah için yiyorsan bir şey olmaz bence .

Aclik sekerin yuksekmis canim. Doktoruna soylesen belki diyetin yaninda baska tedavi de verir. Haftaya mi kontrolun?

Sancı falan yok cnm sadece çok ayakta durup yorulursam kalca agirisı krampi oluo ama bi kaç gundur yok bisi ama düzenli kullanmam gerekio

Benim bebek dün ondan mı kasıldı acaba ya sabah kahvaltıda acı çekti canım baya da güzel yedim kahvaltıda dün normal değildi korktum kendimden belkide rahatsız oldu,teşekkür ederim canım cevabın için

İlk kanla ölçmemen gerek zaten canım ilkini sıkıp sil ikinciyle ölç benim de bugün tokluk 92 çıktı nasıl mutlu oldum

Vallahi senin kadar olmasam da oğlumda bende bu kadar rahat değildim eşimle uyum sorunumuz vardı her dediğimi yapmazdı şimdi ne desem gece bile kalkıp alır gelir poh pohlar ama ben böyleyim anacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…