2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi senin kadar olmasam da oğlumda bende bu kadar rahat değildim eşimle uyum sorunumuz vardı her dediğimi yapmazdı şimdi ne desem gece bile kalkıp alır gelir poh pohlar ama ben böyleyim anacım
Her gebelikte değişiyor demekki 3. De rahat ederiz belki:) Gerçi bugünümüze şükür olsun iyiz

Bendeki alet nasil kullaniliyor diye video izlemistim. Orda da ilk damla kani silip ikinci damla kanla olcum yapmislardi. Buna dikkat etmek lazim demekki

Herkese günaydınlar bişey sormak istiyorum acı biber yemenin bebeğe bir zararı olur mu ki ya çok merak ettim
ben urfadayım ve haliyle bu konuyu araştırdım bebeğe zararı yok ama senin mideni çok rahatsız eder fazlası..kararında yemenin zararı olmaz zannımca :)

Sadece 5 kilo mu aldın iştahınızın açık hali sadece 5 kilo mu tebrikler valla
kuzum yediğim ekmeğin haddi hesabı yok :) benim bağırsaklar maşallah :) afedersin günde iki üç kez tuvalete gidiyorum büyük ihtiyaç için..sanırım ondan çok almadım..kabızda olmayınca hiç

kuzum yediğim ekmeğin haddi hesabı yok :) benim bağırsaklar maşallah :) afedersin günde iki üç kez tuvalete gidiyorum büyük ihtiyaç için..sanırım ondan çok almadım..kabızda olmayınca hiç
NE güzel ya imreniyorum şöyle insanlara 11 kilo aldım diyet listesi verdi valla banyoya gittikçe tartı üstünde gram hesabı yapıyorum ben beyaz ekmeği hiç yemediğim halde aldım bu kadar ama sabah simit poğaça aldırdı dediğin gibi kabızlıkda çektim.15 le bitirirsem şükretcem ama zor gibi

P Pikapii cnm bartholin kisti yada vajinal varis hakkında senin kesin bilgin vardır. Bnde 2 haftadır vajinal sağ kısımda bi şişlik var hem iç kısim hem dış kısımda cok buyuk değil ama distaki elime gelio sertlik icteki gözle görüluyo. sabah yataktan kalkarken agrio sonra azalio agri. Dr bidahaki kontrolde bakarız dedi bartholin yada varis olabilir dedi ama bacaklarimda varis yok. Kafam karıştı açıkçası. Gebelikte böyle şişlik olurmu ağırlıktan falan kendiliginden geçebilirmi?

Ben bu diyet işini abarttım heralde kızlar iştahım hiç Yok midem küçültü resmen acep fasulye aç kalıyormudur diye endişe ediyorum

bende 80 ı gözden çıkardım çünkü artık çok yiyorum..ha birde hergün yarım saat yürüyorum..bide gurbette yanlızım sürekli hareket halindeyim her iş bende..sabah yedide kalkıyorum falan aktif hayat etkiliyor sanırım

Her gebelikte değişiyor demekki 3. De rahat ederiz belki:) Gerçi bugünümüze şükür olsun iyiz
Yoook canım 3. Yok bana yasakladım çok şükür tabi bi ay daha geçseydi hayırlısıyla o zaman daha rahat edicem benim alt tarafım sabahtan beri yine çıkacak gibi ağrıyor

Tünaydın kızlar. 3 gündür yine şiddetli başağrısı çekiyorum . Sağlık ocağına geldim tetanoz aşısı yaptırdım,tansiyona da baktılar yüksek çıktı kış normalde düşüktür hep tansiyonum. Ondan olmuştur başağrısı dedi. Sebepsiz yere neden çıkıyor anlamadım tuzu da çok azalttım çünkü. Allah’ım beterinden saklasın ama bu çocukta da hergün başka birşey oluyor

GÜNAYDIN cici annler uzun süredir giremıyorum baya konusma olmus aslında cok da merak ettım neler kaynattınız .inşallah hepiniz iyisinizdir bende aşıya gittim yapmadılar sınırlerım bozuldu hem çağırıyorlar gel aşı için heme erken diyorlar tahlıllerımde kansızlık ve kum cvarmıs bende onun dışında kızımla cok şükür her şey yolunda gidiyor artık buralardayım iş yerinde işler biraz sakınledı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…