2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş geldin canım :)

Bak bende altta ne yazıypr canım kasılmalar normal diyor
Bende pimpirikleniyoedum altta görünce rahatladım
Mesela benim 1 hafta 2 kere burnum kanadı ertesi gün burun kanaması yaşayabilirisimiz yazmıştı
Evet normal canım bide regli zamanlarında ağrı olabiliyor Muş

İnşllah rahatlarsın canım çoçukta ufak sende ister istemez yoruluyorsunda
Hiç deme canım oğlum eskiye göre uslandı yine biraz ama şimdi de bahar geldi temizlik meselesi şimdiden gerdi beni ben yapmıcam ama evde temizlik olursada yine rahat edemem onuda bi atlatsam hiç kalkmadan yatıcam

Hiç deme canım oğlum eskiye göre uslandı yine biraz ama şimdi de bahar geldi temizlik meselesi şimdiden gerdi beni ben yapmıcam ama evde temizlik olursada yine rahat edemem onuda bi atlatsam hiç kalkmadan yatıcam
Bende evi değiştirecem bugün bir bakıcam bir kaçtane bbu ay sonuna kadar bende taşınıcam inşllah

Bende evi değiştirecem bugün bir bakıcam bir kaçtane bbu ay sonuna kadar bende taşınıcam inşllah
Daha da ağırlaşmadan taşın o zaman canım zor ya bu işler tek başına ev işi olmasa yata yata geçririz bu günleri iyi ki çalışmıyorum herhalde atarlardı beni işten

güzel sonuçlar al inşallah :)
Kontrolden ciktim. Doktorum artik bebegi saglikla dogurtmayi bekliyoruz dedi. Yani artik şuyu var mi buyu var mi dönemi bitti. Bundan sonra doğumu bekleyecez. Ayyy heyecan yaptim oyle diyince.
Sirinemde sorun yok haftasiyla uyumlu. Seker icin sana test yapmama gerek yok sen zaten yuklemissin sekeri ve yuksek cikmis dedi. Dikkatli beslen dedi. Kilo icin 7 kilo almistim ust sinirda kiloyla gidiyorsun dedi. 3 hafta dikkatli beslenip gidisata bakacaz.. guzel gecti cok sukur

Gözünaydın canım şeker yüklenecek diye diretmeyen doktorlara bayılıyorum ne kaldı ki doğuma yolun 3te 2si bitti sayılır

Hiç takma. Ben de yaptırmadım. Doğumu yaptıracak olan sorumluluğu alacak olan doktor yaptırma diyebiliyorsa demek ki çok da sıkıntı değil. Sağlık ocaklarına gebeliği bildirdiğimiz zaman 2 yıllık aşı planımız yapılıyormuş ve ona göre geliyormuş aşılar. Aşı yaptırılmadığı zaman sağlık çalışanlarına hesap soruyorsa devlet, onlar da bizi korkutarak acısını çıkarıyorlar sanırım

Gözünaydın canım

Herkese günaydınlar bişey sormak istiyorum acı biber yemenin bebeğe bir zararı olur mu ki ya çok merak ettim
Eğer oluyorsa benimki yandı
hamileliğimin başından beri normalde yediğimin kat ve kat fazlasını yiyorum. Akşamları çok acı olmasına rağmen 10 tane falan acı biber turşusu yiyorum. 5 ayda,evde yarım kilodan fazla da acı pul biber yenmiştir. Öyle her şeyi kafaya takmamak lazım, rahat olun. Eğer illa yediğimiz bir şeyden endişe edeceksek tatlı yemekten edelim. Şeker daha sıkıntılı bu süreçte.

Canım benim gebelik öncesi çok kansızlığım olmasına rağmen benim doktorum bana vermedi ben de kullanmıyorum gıda ile takviye etmemi önerdi elimden geldiğince öyle yapıyorum , genelde kan ilacı kullanılıyor anne kansız kalmasın değerleri düşmesin falan diye ama doktordan doktora da değişiyor benim doktorum kan ilacı başlamadı

Benim değerlerimde de sorun yok şuan için bende kullanmıyorum istemiyorum da açıkçası bu kadar ilaç çok fazla artık hem kilo yapıyor galiba kan ilaçları

Gözünaydın canım şeker yüklenecek diye diretmeyen doktorlara bayılıyorum ne kaldı ki doğuma yolun 3te 2si bitti sayılır
Annede seker yuksek olunca bebek de yuksek kan sekerine alisiyormus ve dogduktan sonra yuksek kan sekerini bulamayinca hipoglisemi oluyormus. Yani birden kan sekeri dusuyor bebegin. Bu donemden sonra karbonhidrati min, protein vitamin kalsiyum max beslenecez dedi. Bunu yapman icin sana seker yuklememe gerek yok, dikkat etmek zorundasin dedi.

Kız ben diğer oğlumda hiç böyle rüya falan kabus görmüyordum bide düşün ozaman dünya kadar dayak yemiştim ayrılmıştım çalışıyordum rahatlık batıyor bana heralde:))))
Aman bir daha zorluk sıkıntı yaşamayın da kabuslar rahatlıktan olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…