2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamm

E Egepam vay be şaka maka derken günlerimiz yaklaştı doğumu beklicez ne büyük bir cümle
hala şaka gibi geliyor

bulasiksuyu dikkat et yeterli tekrar yapalım falan da dememişler ne güzel işte

Nesrinay86 yakın olsa dahi tek çıkmamaya çalış yanına su al bol bol su iç ve ağır taşıma tam öğlen saati çıktıysan daha da etkilemiştir

ben decavit ve magnezyum ilacı kullanıyorum birde algea oil diye balık bişi ilacı verdi ama onu hafta 1-2 kere alıyorum o kadar

Gözün aydın cnm.

Selamm kızlar. Bende decavit magnezyum ve kan hapı kullanıyorum. Ama hep aşağı kısım ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi bacaklarım falan bi ağrıyo. Birkaç gün hareketsiz kalıp hareket ediyorum yürüyorum vs ondan mı acaba. Evde iyice hamlaştım. Her gün yarım saat yürüyüş yapayım diyorum ama totom yemiyo

Canım ayrıntılı bilgim yok açıkçası vaktiyle okuduğumuz şeyler ama , vajen yan tarafında bartolin bezi diye salgı yapan bez var onda oluşan kistleşmeye bartolin kisti deniyor. Varis de her türlü toplardamarın genişlemesi oluyor yani bacaklarda olmak zorunda değil sadece , vajen ve çevresinde de damarlar var onların da genişlemesi varis olarak adlandırılabilir. Dediğim gibi ayrıntılı bilgim yok maalesef ama ikisi de çok endişe edeceğin acil durumlar değil hem öyle olsa doktor bakmayı ertelemezdi , sen de içini ferah tut inşallah ciddi bir durum yoktur

Sen sağlık ocağında mı yaptırdın seker yükleme testini canım?

Saol cnm, bnde araştırdım biraz ama baktıkça abuk sabuk yazılar cikio bnde takintili bu tip evham ypiorum neyse artık muanede ne olduğu cikicak.

elhamdülillah bu günleri gördük :)

Bir de acıbademciler
Doğum fiyatı sordunuz mu ?
Ben burda dün sordurdum epidüral sezeryan 16.000 olduğu söylendi
Ben bir sigorta yaptırmıştım yüzde 50 karşılıyor sencard galiba yine acıbadem sigortası 1000 tlye bak şimdi 8000 e düşüyo 7000 kar
İlla acıbademse sigortasını yaptırın bence mutlaka

Saol cnm, bnde araştırdım biraz ama baktıkça abuk sabuk yazılar cikio bnde takintili bu tip evham ypiorum neyse artık muanede ne olduğu cikicak.
Bence hiç bakma daha fazla , kendini strese sokma canım inşallah güzel haberlerle geleceksin

wintersun ne zaman yaptırmıştın sigortayı sen ?

ben daha önce araştırdığımda sigorta yapıldıktan sonra belli bir süre kapsamıyor demişlerdi

ayy kaçtır yazcam unutuyorum Gnrcnn maşallah kuzulara yaaa
isimleri güzel kendileri de maşalllahhh
hele birisi daha bi güleç olacak herhalde :)

Kızlar biz oğlanin ismini Ayaz dusunuoduk ama su sıralar okadar çok duydumki acaba demeye basladik esim Ayaz yada Deniz uzerinde duruodu sizce hangisi ? bnde rüzgar dusunuodum ama istemio beyefendi sizin akliniza gelen güzel erkek isimleri varmı

wintersun ne zaman yaptırmıştın sigortayı sen ?

ben daha önce araştırdığımda sigorta yapıldıktan sonra belli bir süre kapsamıyor demişlerdi
Canım hamile kalmadan 6 ay önce yaptırırsan ücretsiz hepsi
Ben hamileliğin 4. Ayında yaptırdım yüzde 50 indirimi var tahlilerde filanda
Mesela daha önceden böbreklerden bi şikayetim yok diyelim hiç onunla ilgili ilaç kullanmamışım ama şimdi taş düşürüyorum o sıfır ücret ameliyat filan

Levotiron. Gebelikte cikti normalde tiriotim yoktu. Bebeğin gelişimi icin önemli bir faktor.. Allah korusun tiroit yuksek olmasi kötü sonuçlanabilir.Allahdan dr erkn fark etti .

ben de var buna benzer bı sorun ama ılac vs veremedıler
karar verılemedı
bu aksam endokrinolojiden randevum var, 20 gun öncekı sonuclarımı göturecegım gercı ama bakalım ne dıyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…