2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kız ben diğer oğlumda hiç böyle rüya falan kabus görmüyordum bide düşün ozaman dünya kadar dayak yemiştim ayrılmıştım çalışıyordum rahatlık batıyor bana heralde:))))

dayak mayak deme cok uzulıyorum
ellerı kırılsın böyle adamların
Rabbım bundan sonra hep yüzünü güldürsün eşinden cocuklarından aılenden

kuzum yediğim ekmeğin haddi hesabı yok :) benim bağırsaklar maşallah :) afedersin günde iki üç kez tuvalete gidiyorum büyük ihtiyaç için..sanırım ondan çok almadım..kabızda olmayınca hiç

metabolizmanın bu kadar iyi çalışması için bize bi önerin varsa ben kenarda senden gelecek cevabı beklıyorum:):):)

cok gecms olsun canım havalar bıranda ısındı ondan sanırım bas agrın
hayırlısıyla alsak ınsallah kucagımıza
her bırı ayrı hikaye:)

yaaaa ne guzellll dogumu bekleyecegız demesı
aslında 5kilo 7 kılo normalde
son aylarda cok alınır dıyolar onun ıcın cok dıyolar bence bu rakamlara

Çok şükür canım. İnşallah artık sağlıkla zamanını beklemeye :)

canım sen hangı ılacları kullanıyorsun?

Önden giden hatunlarımızın 30 haftayı gördüklerini görelim en kısa sürede yaaa bu ara zaamn bi geçmedi bana

yaaaaa ben de kendıme 30 haftayı hedef koyuyorum
erken dogum rıskı bende de oldugu ıcın 30u bı görsem hayırlısıyla dıyorum
sonra gün gectıkce ohh +1 diyeceğim:) ,
hayırla saglıkla gelsın gecsın ınsallah gunlerımız

benım çalıştıgım sırket bır kısmını karsılıyor canım
aslında anlasmalı ve hıc para vermeden dogumu yaptıracagım hastaneler var ama risklı gebelık oldugu ıcın cok yanasmıyolar.
sırketın anlasması oldugu ıcın ekstra bır sıgorta yaptıramıyorum
zaten suan alternatfim de yok o yüzden ne denırse ok modundayız mecburen

Sağlık ocağına gldm. İmza atmak icin. Hemşire yazi yazdırdı bide doktorun ismini de yazdirdi bn dedm doktorum yaptırma dedi die yaptirmiyorum. Sen duymadin galiba tetonoz ölümlerini dedi. Sanki eskdien asi varmış neyse... Bu doktorlar neyine güveniyor dedi yeterli bilgisi yok galiba bnde dedimki yeterli bilgisi olduğundan olabilir yaptirma dedigi icin. Bide dio hic mi yaptirmicakmsn... Gerizakli kadn ya gıcık dellendirdi bni.. hmnde ölüme bağlanıyor. Bebeğimi kucağıma alayim ins. Gelip gözüne sokcam

Ben dusuk tansiyonluyum canim zaten 9 a 6 benim gunluk tansiyonum tansiyon degil bu sanki hasta olcakmisimda ama hasta degilim

Allah ım yaaa
sana ne yaaa yaptrmıyosam yaptrmyrm
benı aradılar gelıcem tetanoz ıcın dedım, sısteme rısklı gebelık dıye kaydedılmısım doktorunuza sorun dedı
doktora sordum burada hastanede olursun dedı
ben sahsen yapılsın ısteyenlerdenım aama doktor yapılmasın deseydı yaptrmayacaktım

Sen hemşiresn o yılların doktoru senden daha iyi bilecek yok efndm neyine güveniyormus. Pismn degilim ama insan da ölüme baglar mj ya sinir oldum...

dayak mayak deme cok uzulıyorum
ellerı kırılsın böyle adamların
Rabbım bundan sonra hep yüzünü güldürsün eşinden cocuklarından aılenden
Oy kıyamam üzülme sen geçti gitti o kötü günler kötü insan Güzel duaların için amin çok teşekkür ederim rabbim hepimzin evine huzur mutluluk versin vicdanlı merhametli olsun hep eşlerimiz çoçuklarımız

Bende cig kofte yedim gecen hafta etsiz olanindan aci zarar verirmi ki

Benim ilk hedef ikiz de oldukları için 28
Bizim hatınlar 30 olursa ben tam ortadayım ya 28 olucam inşallahhh

Bemde soktoruma bağlandın kaldım ama en önemli etken acıbadem yopun bakım ünitesinin bursa düzeyinde en iyi olması
Ondan vazgeçemiyorum
Zaten yıllardır 10 tüp bebekle ameliyatları bilmem nesi ile 100.000 oldu masrflar iki öğretmen yetmeye çalışıyoruz işte
Şimdi 8.000 diye oradan vazgeçemem ki sağlıkla gelsin kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…