- 22 Mayıs 2012
- 2.277
- 2.056
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #32.321
Kız ben diğer oğlumda hiç böyle rüya falan kabus görmüyordum bide düşün ozaman dünya kadar dayak yemiştim ayrılmıştım çalışıyordum rahatlık batıyor bana heralde:))))
kuzum yediğim ekmeğin haddi hesabı yok :) benim bağırsaklar maşallah :) afedersin günde iki üç kez tuvalete gidiyorum büyük ihtiyaç için..sanırım ondan çok almadım..kabızda olmayınca hiç
Tünaydın kızlar. 3 gündür yine şiddetli başağrısı çekiyorum . Sağlık ocağına geldim tetanoz aşısı yaptırdım,tansiyona da baktılar yüksek çıktı kış normalde düşüktür hep tansiyonum. Ondan olmuştur başağrısı dedi. Sebepsiz yere neden çıkıyor anlamadım tuzu da çok azalttım çünkü. Allah’ım beterinden saklasın ama bu çocukta da hergün başka birşey oluyor
Kontrolden ciktim. Doktorum artik bebegi saglikla dogurtmayi bekliyoruz dedi. Yani artik şuyu var mi buyu var mi dönemi bitti. Bundan sonra doğumu bekleyecez. Ayyy heyecan yaptim oyle diyince.
Sirinemde sorun yok haftasiyla uyumlu. Seker icin sana test yapmama gerek yok sen zaten yuklemissin sekeri ve yuksek cikmis dedi. Dikkatli beslen dedi. Kilo icin 7 kilo almistim ust sinirda kiloyla gidiyorsun dedi. 3 hafta dikkatli beslenip gidisata bakacaz.. guzel gecti cok sukur
Çok şükür canım. İnşallah artık sağlıkla zamanını beklemeye :)Kontrolden ciktim. Doktorum artik bebegi saglikla dogurtmayi bekliyoruz dedi. Yani artik şuyu var mi buyu var mi dönemi bitti. Bundan sonra doğumu bekleyecez. Ayyy heyecan yaptim oyle diyince.
Sirinemde sorun yok haftasiyla uyumlu. Seker icin sana test yapmama gerek yok sen zaten yuklemissin sekeri ve yuksek cikmis dedi. Dikkatli beslen dedi. Kilo icin 7 kilo almistim ust sinirda kiloyla gidiyorsun dedi. 3 hafta dikkatli beslenip gidisata bakacaz.. guzel gecti cok sukur
Canım benim gebelik öncesi çok kansızlığım olmasına rağmen benim doktorum bana vermedi ben de kullanmıyorum gıda ile takviye etmemi önerdi elimden geldiğince öyle yapıyorum , genelde kan ilacı kullanılıyor anne kansız kalmasın değerleri düşmesin falan diye ama doktordan doktora da değişiyor benim doktorum kan ilacı başlamadı
Önden giden hatunlarımızın 30 haftayı gördüklerini görelim en kısa sürede yaaa bu ara zaamn bi geçmedi bana
Bir de acıbademciler
Doğum fiyatı sordunuz mu ?
Ben burda dün sordurdum epidüral sezeryan 16.000 olduğu söylendi
Ben bir sigorta yaptırmıştım yüzde 50 karşılıyor sencard galiba yine acıbadem sigortası 1000 tlye bak şimdi 8000 e düşüyo 7000 kar
İlla acıbademse sigortasını yaptırın bence mutlaka
Yükleme yaptırmadım, aletim var zaten, aç, tok vs. Ölçüp duruyorum. Zaten çıkıyor, yüklemeye gerek kalmadı bunu bilmek için canım.Sen sağlık ocağında mı yaptırdın seker yükleme testini canım?
yürüyüş bol ayran ve yoğurt :)metabolizmanın bu kadar iyi çalışması için bize bi önerin varsa ben kenarda senden gelecek cevabı beklıyorum:):):)
Yok kullanmiyorum canim o kadar da cok isim var ki hepsi gozume bakiyorınsallah havalrdandır ben de öyleyım
magzenyum veya kalsıyum kullanıyor musun?
Ben dusuk tansiyonluyum canim zaten 9 a 6 benim gunluk tansiyonum tansiyon degil bu sanki hasta olcakmisimda ama hasta degilimBende öyleyim son zmnlarda cnm tansiyonum dusuomus geçen 9 a 6 çıktı oyuzden kafami kaldrmak istemedim kan değeride düşünce daha kötü oldum . Tuzlu ayran bayai duzeltio beni tabi sende bi olctrur tansiyonmu sebep anlarsin
Sağlık ocağına gldm. İmza atmak icin. Hemşire yazi yazdırdı bide doktorun ismini de yazdirdi bn dedm doktorum yaptırma dedi die yaptirmiyorum. Sen duymadin galiba tetonoz ölümlerini dedi. Sanki eskdien asi varmış neyse... Bu doktorlar neyine güveniyor dedi yeterli bilgisi yok galiba bnde dedimki yeterli bilgisi olduğundan olabilir yaptirma dedigi icin. Bide dio hic mi yaptirmicakmsn... Gerizakli kadn ya gıcık dellendirdi bni.. hmnde ölüme bağlanıyor. Bebeğimi kucağıma alayim ins. Gelip gözüne sokcam
Sen hemşiresn o yılların doktoru senden daha iyi bilecek yok efndm neyine güveniyormus. Pismn degilim ama insan da ölüme baglar mj ya sinir oldum...Allah ım yaaa
sana ne yaaa yaptrmıyosam yaptrmyrm
benı aradılar gelıcem tetanoz ıcın dedım, sısteme rısklı gebelık dıye kaydedılmısım doktorunuza sorun dedı
doktora sordum burada hastanede olursun dedı
ben sahsen yapılsın ısteyenlerdenım aama doktor yapılmasın deseydı yaptrmayacaktım
Oy kıyamam üzülme sen geçti gitti o kötü günler kötü insan Güzel duaların için amin çok teşekkür ederim rabbim hepimzin evine huzur mutluluk versin vicdanlı merhametli olsun hep eşlerimiz çoçuklarımızdayak mayak deme cok uzulıyorum
ellerı kırılsın böyle adamların
Rabbım bundan sonra hep yüzünü güldürsün eşinden cocuklarından aılenden
Bende cig kofte yedim gecen hafta etsiz olanindan aci zarar verirmi kiZararını bilmiyorum canım. Ama senin yediklerinin tadı amniyon sıvıya geçiyor, bebek de ordan tat alıyor diye biliyorum. Onun organları ne kadar sindirir acıyı bilmiyorum. Zaten herşeyin fazlası zarar, yemeğin yanında iştah için yiyorsan bir şey olmaz bence .
Benim ilk hedef ikiz de oldukları için 28yaaaaa ben de kendıme 30 haftayı hedef koyuyorum
erken dogum rıskı bende de oldugu ıcın 30u bı görsem hayırlısıyla dıyorum
sonra gün gectıkce ohh +1 diyeceğim:) ,
hayırla saglıkla gelsın gecsın ınsallah gunlerımız
Bemde soktoruma bağlandın kaldım ama en önemli etken acıbadem yopun bakım ünitesinin bursa düzeyinde en iyi olmasıbenım çalıştıgım sırket bır kısmını karsılıyor canım
aslında anlasmalı ve hıc para vermeden dogumu yaptıracagım hastaneler var ama risklı gebelık oldugu ıcın cok yanasmıyolar.
sırketın anlasması oldugu ıcın ekstra bır sıgorta yaptıramıyorum
zaten suan alternatfim de yok o yüzden ne denırse ok modundayız mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?