- 18 Eylül 2016
- 609
- 1.798
- 63
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #32.341
Ellerinden öperler canım sağolasın,melina’m daha bi sırıtık çünkü onun yeri güzel melis’in altta kalmış yeri dar oynayamıyor :)))ayy kaçtır yazcam unutuyorumGnrcnn maşallah kuzulara yaaa
isimleri güzel kendileri de maşalllahhh
hele birisi daha bi güleç olacak herhalde :)
Ben kocaeli acibademde yapacam nasipse doktorum prof oldugu için normal dogum 5 200 sezeryan 5 800 tl bizim burda normal doktor olunca dahada düşüyo fiyatBir de acıbademciler
Doğum fiyatı sordunuz mu ?
Ben burda dün sordurdum epidüral sezeryan 16.000 olduğu söylendi
Ben bir sigorta yaptırmıştım yüzde 50 karşılıyor sencard galiba yine acıbadem sigortası 1000 tlye bak şimdi 8000 e düşüyo 7000 kar
İlla acıbademse sigortasını yaptırın bence mutlaka
Ben bir çig kòfteci olarak haftada 2 kere yiyorum bisey olmuyo herseyimiz iyi cok sûkúrBende cig kofte yedim gecen hafta etsiz olanindan aci zarar verirmi ki
Ben soranlara hep derim acibadem seçilebilecek en iyi hastane bence ilgi alaka cok gûzelBemde soktoruma bağlandın kaldım ama en önemli etken acıbadem yopun bakım ünitesinin bursa düzeyinde en iyi olması
Ondan vazgeçemiyorum
Zaten yıllardır 10 tüp bebekle ameliyatları bilmem nesi ile 100.000 oldu masrflar iki öğretmen yetmeye çalışıyoruz işte
Şimdi 8.000 diye oradan vazgeçemem kisağlıkla gelsin kuzucuklar
Bemde soktoruma bağlandın kaldım ama en önemli etken acıbadem yopun bakım ünitesinin bursa düzeyinde en iyi olması
Ondan vazgeçemiyorum
Zaten yıllardır 10 tüp bebekle ameliyatları bilmem nesi ile 100.000 oldu masrflar iki öğretmen yetmeye çalışıyoruz işte
Bemde soktoruma bağlandın kaldım ama en önemli etken acıbadem yopun bakım ünitesinin bursa düzeyinde en iyi olması
Ondan vazgeçemiyorum
Seninki ikiz o sayılmaz ikiz olduğu için 10:2=5 5 kilo almiş sayılırsın beni gecen gok sanırım.Canım 23.hafta içindeyim toplam alınan kilo 10 geçtim seni ben
güzel sonuçlar al inşallah :)
Gözünaydın canım şeker yüklenecek diye diretmeyen doktorlara bayılıyorum ne kaldı ki doğuma yolun 3te 2si bitti sayılır
Gözünaydın canım
Gözün aydın cnm.
elhamdülillah bu günleri gördük :)
yaaaa ne guzellll dogumu bekleyecegız demesı
aslında 5kilo 7 kılo normalde
son aylarda cok alınır dıyolar onun ıcın cok dıyolar bence bu rakamlara
Kızlar hepinize çok teşekür ederim... Allah hepimizin bebişlerini korusun.. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.Çok şükür canım. İnşallah artık sağlıkla zamanını beklemeye :)
Bizim buası nedense artı pahalı yaaaBen soranlara hep derim acibadem seçilebilecek en iyi hastane bence ilgi alaka cok gûzel
Gözün aydın canım,geriye mutlu sonu beklemek kaldı hayırlısıylaKontrolden ciktim. Doktorum artik bebegi saglikla dogurtmayi bekliyoruz dedi. Yani artik şuyu var mi buyu var mi dönemi bitti. Bundan sonra doğumu bekleyecez. Ayyy heyecan yaptim oyle diyince.
Sirinemde sorun yok haftasiyla uyumlu. Seker icin sana test yapmama gerek yok sen zaten yuklemissin sekeri ve yuksek cikmis dedi. Dikkatli beslen dedi. Kilo icin 7 kilo almistim ust sinirda kiloyla gidiyorsun dedi. 3 hafta dikkatli beslenip gidisata bakacaz.. guzel gecti cok sukur
İştah açmasi açısından demiştim canım zaten kapalı değil ki Allaha şükürKan ilaçlarının kendi kalorisi yok ama iştah açabiliyorlar maalesef
alt açma minderi ve yastığı gerekli birşey mi? yoksa boşyere almayayım mı?
Canım benim ya şeker yüklemesi yapıp emin olacaksın. Şekerin çıkmamışsa normal beslenmene devam edeceksin. Ya da test yapmıyorsan şekerin varmış gibi dikkat edeceksin. Benim bu durumdan anladığım bu...
Aaa ne güzel, keşke bende de olsaydı. Aynı sonucu veriyor di mi? Ne güzelmiş.Yükleme yaptırmadım, aletim var zaten, aç, tok vs. Ölçüp duruyorum. Zaten çıkıyor, yüklemeye gerek kalmadı bunu bilmek için canım.
Bnde acibadem de yapıcam kısmetse istanbul da , kizimin bi operasyonuda orda olmuştu ilgi alaka doktor kadrosu tam donanım harika.Ben soranlara hep derim acibadem seçilebilecek en iyi hastane bence ilgi alaka cok gûzel
Sağol canım, hepimiz hep böyle güzel haberlerle gelelim inşallah..Gözün aydın canım,geriye mutlu sonu beklemek kaldı hayırlısıyla
Benimde öyle sürekli tekme vs hissetmiyorum. Bazı zamanlar alta vuruyor vajina bölgesine acıtıyor biraz. Her an olmuyor ama sen bir seyler hissediyorsan sıkıntı yoktur. Her bebek farklıymış uysal uysal hareket ediyor demekki. Dünde kontrolün varmış zaten strese sokma kendini.Merhaba annisler herşey yolundadir umarim herkesin.bir sorum var bu bebisi vajina ve makata tekme atan annişler benim bebiste oyle idi ara ara...epeydir yoklamiyordu ama oralari. 2 gundur karnimda ve göbek hizamda yanlarimda herhangi bi yerimde hissetmiyorum tekme tokat vs. Ama arada bir nadiren de olsa vajina ve makata birseyler indiriyor..dun kontrolum vardi gerçi kisa da olsa doktorum bakti..fakat dun aksamdan beri yine bebiste tık yok.acaba ayaklar asagida oldugu icin mi hissetmiyorum ben bugün..var mi ayni veya benzer durumu yasayan annisler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?