2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben kocaeli acibademde yapacam nasipse doktorum prof oldugu için normal dogum 5 200 sezeryan 5 800 tl bizim burda normal doktor olunca dahada düşüyo fiyat

Ben soranlara hep derim acibadem seçilebilecek en iyi hastane bence ilgi alaka cok gûzel

tabı canım vazgecme
benım de hıc hesapta yoktu boyle bı odeme durumu
ama saglık en önemlısı
ben de devlete vs de gıdebılırdım ama içine sınen bı yer olması da önemlı

inşallah yoğun bakıma hiçbirimizin ihtiyacı olmaz

güzel sonuçlar al inşallah :)

Gözünaydın canım şeker yüklenecek diye diretmeyen doktorlara bayılıyorum ne kaldı ki doğuma yolun 3te 2si bitti sayılır

Gözünaydın canım

Selamm

E Egepam vay be şaka maka derken günlerimiz yaklaştı doğumu beklicez ne büyük bir cümle
hala şaka gibi geliyor

Gözün aydın cnm.

E Egepam ohh ne güzel haberlerle gelmişsin
Darısı başımızaa

elhamdülillah bu günleri gördük :)

yaaaa ne guzellll dogumu bekleyecegız demesı
aslında 5kilo 7 kılo normalde
son aylarda cok alınır dıyolar onun ıcın cok dıyolar bence bu rakamlara

Çok şükür canım. İnşallah artık sağlıkla zamanını beklemeye :)
Kızlar hepinize çok teşekür ederim... Allah hepimizin bebişlerini korusun.. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
Sayılı günler kaldı şaka maka 10 hafta sonra gün sayacaz artık [/QUOTE]

Gözün aydın canım,geriye mutlu sonu beklemek kaldı hayırlısıyla

alt açma minderi ve yastığı gerekli birşey mi? yoksa boşyere almayayım mı?

canım 8li 10lu paketlerde satılıyor onlardan alabılırsın
gezmeye gıttıdınde de pratık tasırsın yanında
ben ılk kızımda almıstım bıkactane:) heves ıste
bunda kısmetse hem onları kullanırım hem de alırım paketlılerden

Merhaba annisler herşey yolundadir umarim herkesin.bir sorum var bu bebisi vajina ve makata tekme atan annişler benim bebiste oyle idi ara ara...epeydir yoklamiyordu ama oralari. 2 gundur karnimda ve göbek hizamda yanlarimda herhangi bi yerimde hissetmiyorum tekme tokat vs. Ama arada bir nadiren de olsa vajina ve makata birseyler indiriyor..dun kontrolum vardi gerçi kisa da olsa doktorum bakti..fakat dun aksamdan beri yine bebiste tık yok.acaba ayaklar asagida oldugu icin mi hissetmiyorum ben bugün..var mi ayni veya benzer durumu yasayan annisler.

Püfffff E Egepam kız ben çok şekerli şeyler yemek istiyorum ki hipoglisemi dedin beynim yandı ama dikkat edim mi artık ki bak yeni çikokata yedim tadı ağzımda pişman oldum ben
Canım benim ya şeker yüklemesi yapıp emin olacaksın. Şekerin çıkmamışsa normal beslenmene devam edeceksin. Ya da test yapmıyorsan şekerin varmış gibi dikkat edeceksin. Benim bu durumdan anladığım bu...
Sağlıklı olan dikkat etmek.

Benimde öyle sürekli tekme vs hissetmiyorum. Bazı zamanlar alta vuruyor vajina bölgesine acıtıyor biraz. Her an olmuyor ama sen bir seyler hissediyorsan sıkıntı yoktur. Her bebek farklıymış uysal uysal hareket ediyor demekki. Dünde kontrolün varmış zaten strese sokma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…