2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yapılacak şeker yüklemem ama sanırım bu beslenmeyle normal çıkmayacak

ya alt açma minderi yastığı ve battaniye deseni çok hoş %100 pamuk ve 79 tl...nasıl sence? pahalı mı değer mi?

2 gun oncesine kadar gobek hizamda ve yanlarimda halay cekiyordu canim..sakin degildi yani pek..simdi ciddi dikkatimu çekiyor..ama dedigin gibi alta vurunca daha sakin oluyorlar pozisyondan dolayi sanirim

bu durumun aynısını birebir çok yaşıyorum :)

Doktorunu ve hemşireni değiştirme hakkın var diye biliyorum canım ben. Hiç bir sağlık görevlisi seni ölümle böylemtehdit edemez. İstersen araştır değiştir ocagını ya da doktorunu

Canım bence Deniz çook güzel. Hem klasik, hem modern, hem de çok anlamlı

E Egepam canim sukur guzel haberlerle donmussun bende 10 mayis gibi sekere gidicem bakalim ne cikacak benim 10 gune kadar seker istegim yoktu ama nolduyda bu 10 gunde bisiler oldu uzak durmam gerekiyor oysaki

alt açma minderi ve yastığı gerekli birşey mi? yoksa boşyere almayayım mı?
Ben aldım 45 lira gibi bişeydi. Altını açarken altında illa bişi olması gerekiyor bir düşün mesela o anda çiş yaptı kakası kanepeyi kirletti. Minderi alır atarsın makinaya. Misafirlikte orda bburda zor olur illa bir örtü vs örteceksin illa.bu arada benimki fermuarlı üstünde içine sokabilirsin bebeği demişti ama tam ne işe yarar bilemiyorum

Valla canım bizimde evde mesai sabah 6 da başlıyor akşam yatana kadar 4 yaşında yaramazım var,8 de işteki mesai başlıyo,birazda metabolizmayla alakalı diye düşünüyorum

5400 dü burdaki acıbademde bir zam daha gelmezse tabi normal sezeryan aynı ama epidural olursa 500 daha artıyo. İlk doğumumu epidural normal 2000 e yapmıştım 2013 de fiyatlar almış başını gitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…