2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ah olsa dükkan senin oğlumun adı utku şimdiikinci oğlana isim bulamıyorum bence erkek isimlerinde çeşit az kıyafetlerde olduğu gibi :) Göktuğ,Ural,Uras,Uğur kaldık öyle isimsiz kahraman şu an :) Alaz nasıl?

Bu sağlık ocağı ve doktorla arasında hep bi zıtlaşma var nedendir anlamadım hiç sevmiyolar birbirlerini :) Boşver ya takma doktorun ne derse o.

Evet o paketliler kullan atlar kullanisli kullanisli ama digerleri yastikli minderli olanlar gereksiz geliyor banada.

Ben almistim ama kullanamadim belli bir sure sonra o tarz rituellere gerek kalmiyor buldugun her yerde aciyorsun altini simdiki aklim olsa kizimda almazdim oyle soyleyeyim.
o kadar tatlılarki herşeyi alası geliyor insanın :) ama kullanmayacaksam boşyere para vermek istmemem onun için tecrübeli annelere soruyorum hep

E Egepam canim sukur guzel haberlerle donmussun bende 10 mayis gibi sekere gidicem bakalim ne cikacak benim 10 gune kadar seker istegim yoktu ama nolduyda bu 10 gunde bisiler oldu uzak durmam gerekiyor oysaki
Yani bu seker illet birsey ki sorma. Bebislerimizin sagligi icin dayanacaz artik yapacak bir sey yok. Biraz yasla da alakasi var sanirsam. Ilk hamileligimde yoktu. Yas gelmis 36 ya ne ararsan var.. pöfffff

o kadar tatlılarki herşeyi alası geliyor insanın :) ama kullanmayacaksam boşyere para vermek istmemem onun için tecrübeli annelere soruyorum hep
Evet bende o tatliliga aldanip alanlardanim iste :) ama gordumki gereksizmis hevesin varsa al tabi ama bence baska bir eksiğini al derim

severussnape ben bi tane aldım alt açma 70-80 e vardı
afedersin çocuk üstüne sıçacak diye de o kadar para vermek istemedim
sonra 20 tl ye bunu aldım o da olmuş olsun diye şunlardan

bi de 10 lu kullan at aldım e bebekten çantaya koymak için

Doktorunu ve hemşireni değiştirme hakkın var diye biliyorum canım ben. Hiç bir sağlık görevlisi seni ölümle böylemtehdit edemez. İstersen araştır değiştir ocagını ya da doktorunu
Doktorumdan memnunum.. hemşireye glirsek eger degstirmicem inadina alip bebisimi götürcem gözüne soka soka bak bisey olmadi dicemm ins..

Ebet canım bebekler için aurı sektör onlar sadece evde kullanabilirsin ben bi süre kullandım ama dışarda mecbur hazır olanları alıyorsun çantana hooopb sığıyor en iyisi hazır olanlar

Kızlar benim bebiş hep aynı yerse oynuyor çok nadir çok çok aşağılarda kıpırtı hissediyorum oda haftada bi kaç kez normal mi acaba eli ayağı sağlıklı mıdır ya beni tedirgin ediyor bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…