2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çokk güzeller çok zevkliler güle güle kullan canım. Migrostanmı aldın? Öyle yapayım o zaman ben de. O tırnak makasları çok iyi, kızımın makasını hala kullanıyorum ona, ilk günkü gibi güzel kesiyor.

Ayh çok doğru erkege isim bulmak çok zormuş Alazi hiç duymamistim cnm deigisik gelio kulaga. İşimiz zor valla

Kipadan aldık ama migrosta da uygundur. Yakınında varsa gez bir kaç market. Törpüde çok iyi dediler. İlk zamanlar kesemiyormuşsun minik oldugu için törpü daha iyiymiş. Makas ne işe yarar bilmiyorum :) uygun indirimdeydi aldım

İlk günden makasla kesiyorum ki ben ))))

Ben DENiz istiyordum ama abim benden önce davrandı :) Fırat ismide çol hoşuma gider benim.
Ben kızımin ismini deniz koymak isdedim kücük görümcem beni eltimin kardeşnın adı deniz onu hic sevmiyorum onunmu adını koymayın dedi, ne alaka hıc tanımıyorum onu, ve milana koydu kendisi. Ama buna karışmam dıyor.

Ama çok güzelmiş adı Allah adıyla yaşatsın canım

Sen hemşiresn o yılların doktoru senden daha iyi bilecek yok efndm neyine güveniyormus. Pismn degilim ama insan da ölüme baglar mj ya sinir oldum...
Halt etmiş o gürcüstanda hıc bir hamileye yapmıyorlar ve cok şükür bütün tanıdıklarımın da hiç birne yapmadılar ve hepsini cok sağlıklı bebekleri oldu maşallah, eyer o kadar önemli olsa burdada yapılır, yada butun bebekler yaşamazdı mazallah. Ama cok şükür hiç bir şey olmadı.

Ama çok güzelmiş adı Allah adıyla yaşatsın canım
Sağol canım zaten benımde hoşuma gitmese koymazdım ama bende sevdim hem doğdukdan sonra ismi ne olursa olsun o cocuğu sevdiğin için seviyorsun. Bunun ismini ne koycam bilmiyorum aklımda: milay, melisa, melina gibi isimler var ablasnın ismiyle uyumlu olsun isdiyorum.

Melina bi hayli uyumlu duruyor canım. İsim doğmadan önce çok düşünülsede koyduktan sonra çabuk alışıyorsun ve hiç bir zor yanı yok dediğin gibi çok değişik bi isimde koysan sevmesende bebeği sevdiğin için alışıyorsun

Törpü çok minik bildiğin bizim törpülerden değil ince esnek bişi bilmemki nasıl olur
Tırnakları çok yumuşak oluyor ya canım olur mu bilemedim bide kullanmadığım için belki ilerleyen zamanlarda kullanırsın zaten set almışsın çok güzeller güle gğle kullansın bebeğin biz kırkı çıkana kadar kesmiyoruz kendisi kırılıyor zaten kırkı çıkınca kestim ilk ben tabi herkesin adeti farklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…