- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #32.421
Bu gun wc gunum heralde gun icinde 30 kere gittim heralde benim cocugummda idrar keseme vurup duruyor top sandi heralde
Canim ben arkdas icin yazdım isimleri.Deniz ismini düşünüyorsan çok güzel canım bende çok istedim ama eşim istemiyor çok güzel bir isim
Ayni durumdayim az bi isi hallediyim dedim altima kaciriyordum geldi an gitmem gerekiyorbu bebişler çok oynuyor bizimle ya bana wc demeyin az kaldı sonda taktırıp torbayıda bi poşete koyucam alıp elime gezicem
Ben orta boy almistim 73 kilo ile doguma girdim buyuk boy olsa dahada rahat olurmus. Fiyat normal bir paket yeterli oluyor zaten.Kizlar e bebekte alisvrs yapıyorum biraz.bu depend lohusa bezleri hep buyuk boy 42_50 beden sanirim siz nsl aldnz ya bilemedim..59 kiloyum 170 boyum bilemedim.22 tl galiba fiyatta norml mi
Saglik ocagi doktorlari bence kaprisli oluyorlar. Ben dun D vitamini bakabilir miyiz dedim. Bakmaya gerek yok kesin eksik cikar git ampul kullan dedi. Bu kadar bilincsiz cahilce bir davranis olur mu. Ulan kerkenez ben doktor degilim ama yine de 300.000 lik ampullerin cok onerilmedigini hele hele hamilelikte oyle ezbere kullanamayacagimi bilirim. Burda bir arkadas hamile kalmadan once ampul kullanmisti. D vitamini hala yuksekti doktor gunese cikmak yasak demis. O derece yani. Herseyin fazlasi zarar. Ezbere git ampul kullan diyor bana. Biz bilincli olmazsak bunlarin lafiyla basimiza neler neler gelir. Ben zerre kadar guvenmiyorum onlara. Bana cok kaprisli ve kompleksli geliyorlar. Gercekten tip kazanip okumus olmalarina hayret ediyorum.Bu sağlık ocağı ve doktorla arasında hep bi zıtlaşma var nedendir anlamadım hiç sevmiyolar birbirlerini :) Boşver ya takma doktorun ne derse o.
Onu alt acmadan ziyade ana kucağının icine, arabanin icine, bazen koltuk kanepeye uzandiracagin zaman altina sermek icin kullanmistim ben. Yoksa sadece alt acma icin kullan atlar daha mantiklio kadar tatlılarki herşeyi alası geliyor insanın :) ama kullanmayacaksam boşyere para vermek istmemem onun için tecrübeli annelere soruyorum hep
Tam gogsumun üstünde kucuk bir et beni hic yoktan cikti. Daha once yoktu. Hormonlardan olabilir mi acabaSelamlar tüm anne adaylarına. Benim bir sorum olacak; gebeliğinizde et benlerinizde artış oldu mu? Veya hiç yokken çıktığı oldu mu? Benim koltuk altlarımda çıkıyor, hiç yoktu önceden.
Anlamadigim drlar zaten takipte bu aile hekkmleri neden bu kadar bastirmaya calisiyor artik anlamdim eskmde bir gun benimkine dalacak az kaldi yani. Kan idrar testi istediler ayin 7sinde yaptiricam diye yaptirip götürmedim arayip da dın dın ötmeselerdi cok mutlu olucam benim dr kan ilacina gerek duymadi kullanmiyoru deyince ebe bi hos oldu pratisyenlerde bi sıkınti var benceSaglik ocagi doktorlari bence kaprisli oluyorlar. Ben dun D vitamini bakabilir miyiz dedim. Bakmaya gerek yok kesin eksik cikar git ampul kullan dedi. Bu kadar bilincsiz cahilce bir davranis olur mu. Ulan kerkenez ben doktor degilim ama yine de 300.000 lik ampullerin cok onerilmedigini hele hele hamilelikte oyle ezbere kullanamayacagimi bilirim. Burda bir arkadas hamile kalmadan once ampul kullanmisti. D vitamini hala yuksekti doktor gunese cikmak yasak demis. O derece yani. Herseyin fazlasi zarar. Ezbere git ampul kullan diyor bana. Biz bilincli olmazsak bunlarin lafiyla basimiza neler neler gelir. Ben zerre kadar guvenmiyorum onlara. Bana cok kaprisli ve kompleksli geliyorlar. Gercekten tip kazanip okumus olmalarina hayret ediyorum.
Simdi ben de derslere gidiyorum. Mühendislikte mesela bazi ogrenciler gozune baka baka ders dinliyor bazilari telefonla ugrasiyor bazilari kafayi koyup yatiyor. Ama hepsinin diplomasinda muhendis yazacak. Bu tipler sinifta en basarisiz olan suanda bile calismayi sevmeyen bilgilerini tazelemeyen arastirmayan tipler.. ben de benimkine uyuzum bakalim nolacak
Senin detaylidan en azından ağzından bir cümle çıkmış. Benimkinde hiçbir şey söylemedi. Rahat olAyyy benim detaylı acayip detaysız oldu canım sizinkilere oranla sordum adama da dr sana söyler o ayrı bakacak dedi drum daha iyi baktı yani
O xmn bnde bir buyuk boy alayim mademBen orta boy almistim 73 kilo ile doguma girdim buyuk boy olsa dahada rahat olurmus. Fiyat normal bir paket yeterli oluyor zaten.
Cok sagol canim ya takmayayim diyorum detaylim detaysiz oldugu icin ama evhamli listesinde olunca takmamak mumkun mu tek rahat ettigjm sey oglumun detahlisini da ayni kazma yapmistiSenin detaylidan en azından ağzından bir cümle çıkmış. Benimkinde hiçbir şey söylemedi. Rahat olBen de hep aynı yere vuruyor bu sıpa diyordum ama hafta ilerledikçe içeride ne yapıyor dedirtiyor. Yukarı aşağı sağ sol ne ararsan var
Birisi önermişti bilmiyorumki ilk olunca insan tecrübesiz oluyor tabi :) aman en olmadı ben kullanırım kız :)Tırnakları çok yumuşak oluyor ya canım olur mu bilemedim bide kullanmadığım için belki ilerleyen zamanlarda kullanırsın zaten set almışsın çok güzeller güle gğle kullansın bebeğin biz kırkı çıkana kadar kesmiyoruz kendisi kırılıyor zaten kırkı çıkınca kestim ilk ben tabi herkesin adeti farklı
Lohusa bezi ne işe yarıyor, dogum sonrası kanama vs olursa alta mı seriliyor yatak batmasın diyeBen orta boy almistim 73 kilo ile doguma girdim buyuk boy olsa dahada rahat olurmus. Fiyat normal bir paket yeterli oluyor zaten.
Olabilir. Zaten en çok çıktığı yerler koltuk altı, göğüs bölgesi ve boyunmuş. Fazla terlemeden de olabilir belki, çünkü ben hayatımda terlemediğim kadar terliyorum. Soracağım doktoruma bir sonraki randevumda. Ayrıca vücudumda önceden olan bazı benler de büyüdü ve çıkıntıları arttı gibi sanki.Tam gogsumun üstünde kucuk bir et beni hic yoktan cikti. Daha once yoktu. Hormonlardan olabilir mi acaba
Sorma biraz da suyu çok içiyoruz ya ondan. En çok dısarda zorlaniyorum ben ödüm kopuyor olur olmadık yerde gelecek diyeBu gun wc gunum heralde gun icinde 30 kere gittim heralde benim cocugummda idrar keseme vurup duruyor top sandi heralde
Careler tukenmez tabiiiiii ki deeeBirisi önermişti bilmiyorumki ilk olunca insan tecrübesiz oluyor tabi :) aman en olmadı ben kullanırım kız :)
Canim dependi diyorsunuz degil mi sanki idrar kacirma vs diyor onun icin kanama icinde kullanabilir miyiz rahatcaBen orta boy almistim 73 kilo ile doguma girdim buyuk boy olsa dahada rahat olurmus. Fiyat normal bir paket yeterli oluyor zaten.
Dur bak daha da rahatlatayim seni. Benim detaylı raporumda beboş istenilen pozisyonda olmadığı için bir sürü şey incelenememistir yazıyor. Yanlış hatirlamiyorsam maternal obezite nedeniyle görüntü net alınmamıştır yazıyor. Ben tabi uzuntuden diplerdeyim...Cok sagol canim ya takmayayim diyorum detaylim detaysiz oldugu icin ama evhamli listesinde olunca takmamak mumkun mu tek rahat ettigjm sey oglumun detahlisini da ayni kazma yapmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?