2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar tüm anne adaylarına. Benim bir sorum olacak; gebeliğinizde et benlerinizde artış oldu mu? Veya hiç yokken çıktığı oldu mu? Benim koltuk altlarımda çıkıyor, hiç yoktu önceden.
Bende dertliyim o konuda boynumun sag tarafı minik minik belki 10 tane falan varlar daha önceden yoktu öyle birşey hamilelikle geldi çevremde bunu yasayan biri doğumdan sonra küçük bir operasyonla aldırmış bende öyle yapacam kötü görünüyor.

Anneyi uzerler uzerler sonra ceeee yaparlar. Sonrasinda bende rahatladim drum her soruma guzelce cevap verip rahatlatti radyologdan daha iyi baktigi icin de hareketler tek taraflk olhnca korktum sanirjm benim buyuk sipada boyleydi yaaa ama iste evham yapacaz ya

Lohusa bezi ne işe yarıyor, dogum sonrası kanama vs olursa alta mı seriliyor yatak batmasın diye
Kulot bez. Camasir gibi giyiliyor. Dogum sonrasi ilk bir iki gun kanama adet kanamasindan daha yogun oluyor rahim temizlendigi icin normal pedlerle zor oluyor bu gayet rahat oluyor canım.

Evet onu diyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim kanama icin on numara bulastimi aktimi derdi yok oldukca kullanışlı.
Bende alayim o zaman ilk gun giydin mi peki sezaryen olunca evde mi kullanmaya basladin hastanede normal hasta bezi istiyorlar burada iki is yapmayayim dedim

Yeni hatirliyorum sanirim oglumda boyleydi canim sadece bi tarafta oynardi,pozisyondan galiba
Sadece pozisyon olarak dusunme demekki cok hareketli bir bebek degil. İlla deli gibi tepismesine gerek yok hatta mumkunde tepismesinde basima ne geldiyse bu oglanin kuduruklugundan zaten. 28. Hafta itibariyle yanlış degilsem günlük hareket sayisi 10 civari ise sorun yok demek oluyor. Benimki saatte onun fazlasini yapiyor fazlasida zarar yani :)

Hareket etmeye ediyor hep ayni yerde olmasindan tedirgin oldum sadece

Bende alayim o zaman ilk gun giydin mi peki sezaryen olunca evde mi kullanmaya basladin hastanede normal hasta bezi istiyorlar burada iki is yapmayayim dedim
Evet ameliyattan sonra yataga hastane ortu serdi. Sonda takiliydi o şekilde giyme sansi yok ama ayaga kaldirmadan sondayi cikarttilar yuruyus sonrasi direkt giydim ben. Hasta bezi bebek bezinin buyugu. Buda bebek bezinin kulot seklinde seklinde olanı yani onlarin istegine bagli birsey degil.

Nasıl yani cnm tam anlamadım, benim bildigim sezeryanda ya genel anestezi oluyor yada epidural oluyor hiç duymadım yasaklandigini fln hatta doktoruma sordugumdada öyle bişi soylemedi
Belden uyusturuyorlarmis sadece epidural mi neyse artik oyle dediler insallah sehir efsanesidir bel agrisi cekmek istemiyorum cunku.

Belden uyusturuyorlarmis sadece epidural mi neyse artik oyle dediler insallah sehir efsanesidir bel agrisi cekmek istemiyorum cunku.
Ben epidural oldum on kez dogursam yine epidural olurum bel agrisi yasamadim bel ve bas agrisini onlemek icin ilac atılımını kolaylastirmak adina dogumdan cikinca bol bol kahve iciyorsun sorun kalmiyor.

Ayaga kaldirinca normal hasta bezi takiyorlar o zaman buda olur herhalde hic rahat degil,o hasta bezleri ama degisirken sorun olmuyor mu ben egilmekte zorlaniyordum yardimsiz bi kac gun giyjnemedjm

Deniz de güzel isim canım ama Milana da çok güzel. Gürcistanda yaşadığını da hesaba katarsak Milana daha güzel olmuş

Ayaga kaldirinca normal hasta bezi takiyorlar o zaman buda olur herhalde hic rahat degil,o hasta bezleri ama degisirken sorun olmuyor mu ben egilmekte zorlaniyordum yardimsiz bi kac gun giyjnemedjm
Cikartmak cok kolay yandan yirtip atiyorsun ama ilk gun birinin giydirmesi lazim. Ben esimi kurban secmistim :)

Ben epidural oldum on kez dogursam yine epidural olurum bel agrisi yasamadim bel ve bas agrisini onlemek icin ilac atılımını kolaylastirmak adina dogumdan cikinca bol bol kahve iciyorsun sorun kalmiyor.
Ciddi misin kime desem bel agrisj yapiyor zor kalkiyorsun falan dediler bende belden igne olmaktan korktugum icin genel anestezi istedim ve com rahattim hic denecek kadar az agrim oldu oyleyse epidurale karsi olmayayim artik

Nasıl yani cnm tam anlamadım, benim bildigim sezeryanda ya genel anestezi oluyor yada epidural oluyor hiç duymadım yasaklandigini fln hatta doktoruma sordugumdada öyle bişi soylemedi
Belkide zorunlu olmadikca sezeryan yasaklandiydi ondan bahsediyordur ama hicbir hastane uymuyor zaten buna. Mumkun degil direkt yasaklanmasi tansiyon, kalp hastalari ve panik atakli birinin genel anestezi olmasi gerekiyor.

Bende törpü kullanmadım hiç oğlumun 40ı çıkar çıkmaz kestim yumuşacık oluyor ki tırnakları D _Depply_ törpüyle nasıl olur bilemedim
Eylül 7 bebeğim dünyaya geldi, havalar çok sıcaktı, eldivende elleri terleyip pamuklu gibi oluyordu, 10 günlükken tırnağını kestim eldiveni şapkayı iptal ettim D _Depply_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…