2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ciddi misin kime desem bel agrisj yapiyor zor kalkiyorsun falan dediler bende belden igne olmaktan korktugum icin genel anestezi istedim ve com rahattim hic denecek kadar az agrim oldu oyleyse epidurale karsi olmayayim artik
Ben yasamadim. Ama dedigim gibi kafein alimi gerekiyor ilaci atabilmek adina bol bol kahve al yanina :) nescafe manyagi olduydum dogum sonrasi :)

Ciddi misin kime desem bel agrisj yapiyor zor kalkiyorsun falan dediler bende belden igne olmaktan korktugum icin genel anestezi istedim ve com rahattim hic denecek kadar az agrim oldu oyleyse epidurale karsi olmayayim artik
Ben de epiduralliyim canım. Hiç sorun yaşamadım. Ama tembihlenmiştim ilk gün şişe şişe su içtim sıvı almak lazım bol bol hem süt için hem epidural ı atmak için lazım

Ben yasamadim. Ama dedigim gibi kafein alimi gerekiyor ilaci atabilmek adina bol bol kahve al yanina :) nescafe manyagi olduydum dogum sonrasi :)

Ben de epiduralliyim canım. Hiç sorun yaşamadım. Ama tembihlenmiştim ilk gün şişe şişe su içtim sıvı almak lazım bol bol hem süt için hem epidural ı atmak için lazım
Genel anesteziyi atmakta bi dert zaten bogazima surekli bisey dugumlendi durdu kk bana maske ile ilac verdiler ölüyorum sandim o dereceydi sadece ilki kadar rahat olmak istiyorum bebegime bakabilmek istiyorum hemen

Genel anesteziyi atmakta bi dert zaten bogazima surekli bisey dugumlendi durdu kk bana maske ile ilac verdiler ölüyorum sandim o dereceydi sadece ilki kadar rahat olmak istiyorum bebegime bakabilmek istiyorum hemen
Dogumda kizimin ilk anlarina sahitlik ettim en guzel yani buydu. Sonrasindada direkt odaya gecip kizimi emzirdim.

Ayaga kaldirinca normal hasta bezi takiyorlar o zaman buda olur herhalde hic rahat degil,o hasta bezleri ama degisirken sorun olmuyor mu ben egilmekte zorlaniyordum yardimsiz bi kac gun giyjnemedjm
Benim hastanemde refakatçi olayı yoktu, sadece vip odada vardı. Gereken herşeyi hemşireler yapıyordu, bebeğin bezini değiştirmeyi, hastayı kaldırmayı, çay vermeyi ve s. Gece için pedlerden kullandım ultra night olandan. Zor da olsa hareket etmek mümkündü ama tabiki ağrı vardı

Iste ben agri sizi bilmedim ilk kalktigim anda da sonrasinda eve gelince dik yurumekte zorlandim biraz o da bi haftaya gecti gitti annem vardi enjmde ama ben evde tek kalicam diye ilk andan itibaren knlarin varligina alismamak icin herseyi kendim yapmak istedim valla hemsireler bakicilar yapsa daha iyi olurdu ama yok demezdim yani

Belkide zorunlu olmadikca sezeryan yasaklandiydi ondan bahsediyordur ama hicbir hastane uymuyor zaten buna. Mumkun degil direkt yasaklanmasi tansiyon, kalp hastalari ve panik atakli birinin genel anestezi olmasi gerekiyor.
Çok dogru herkes epidurali kaldramaz panik falan oluosun kimsenin böyle bi mecburiyeti olmamalı ztn

Kızlar, sampuan ve deterjan aldınız mı? Siz ne aldınız Biz unibaby marka aldık. İyi yorumlar okudum. Yumüşatıcı düşünmüyorum hiç gerek yok bence..

Kızlar, sampuan ve deterjan aldınız mı? Siz ne aldınız Biz unibaby marka aldık. İyi yorumlar okudum. Yumüşatıcı düşünmüyorum hiç gerek yok bence..
Sampuan sebamed deterjanda dalan roxi. Yumuşatıcı bizim bile kullanmamamiz lazim. Kizimda hic kullanmadim hala kullanmiyorum.

Çok dogru herkes epidurali kaldramaz panik falan oluosun kimsenin böyle bi mecburiyeti olmamalı ztn
Benim doktorum kesinlikle epidural olacak diyor. Bende panik atak oldugum için aşırı heyevanlı bir tipim. İstemiyorum açıkcası. Neden diyorum: uyanması zor oluyor diyor. 3 kez anestezi aldım 3 ünde de cin gibi kalktım. Bir tamesinde hatta uyandım hemşireye kolumdaki damar yolu kanlanmış temizlermisin dedim geri uyudum. Birde bebeğini en son sen görüyorsun dedi. Ne önemi var dedim yeterki sağlıklı olsun kucagıma gelsinde en son ben görmüş olayım. Biraz ticari bu işler bence. Çünkü epidural içinde doktorların anlaşması oluyormuş şirketlerle

Benim kotu bir huyumda disarda wc giremiyorum en iyisi toprak tertemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…