2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anlasmayi bilmiyorum ama bende aksine genel dese epidural diye direnirdim. heyecanli bir tipim ama sorun yasamadim. Zaten damar yolu acili vaziyette yaninda anestezi doktorun bas ucunda oturup bekliyor gözlemliyor eger sende gerek tansiyon gerek kalp atımı yada stresli bir durum gozlerlerse hemen uyutuyorlar. Epiduralde en buyuk amac bebege narkoz gecmemesi cunku azda olsa geciyormus. Ama yapamam diyorsanda dr un zorlamasına anlam veremiyorum.

bu bebişler çok oynuyor bizimle ya bana wc demeyin az kaldı sonda taktırıp torbayıda bi poşete koyucam alıp elime gezicem
Ben de dedim eşime sonda takalım mı diye ya da ördeğe mi yapsam diye düşünmedim değil mekik dokuyorum lavoba ile oda arasında

Sebamed göz yakıyor diye okudum bir kaç yerde. Sende olmadı sanırım.
Babamiz hassas saci olmamasina ragmen once kendisi denedi onayladi :)) yikarken ne agladi ne yuzu gozu kizardi kizimin. Bende dalini duydum yakiyor diye ama yakmasa bile icinde paraben var zaten dusunecegim bir marka degil.

Son düzenleme:
Evet canım ampul önerilmiyor artık bizim için en iyisi damlalar ama öncesinde tedavi alındıysa değerlere bakmakta fayda var bence

Peki sezeryandan sonra sen nasıl hemen ayağa kalktın mı? Ben kist ameliyatı olmustum yıllar evvel. Acık ameliyat. Sezeryan gibi kesiğim var işte. Hatırlıyorum çok zor ayağa kalktım dik duramadım canım yandı çok. Annem kızdı bana çok naz yapıyorsun diye halbuki naz değildi acıya dayanırım ama çok zorlandım. Nasıl oluyor insanlar ertesi gün hastameden dimdik kalkıp çıkıyorlar. Sen nasıldın. O zaman ben devlet hastamesımde olmustum. Acaba ondan mı ağrım sızım oldu. Yoksa yapı meselesi mi?

Kiz yatarak mi devam ediyon simdi de
Gece emmiyor zaten sabah muhakkak istiyor yatakta emiyor bir iki kezde uzandigim yere gelip aciyor mali seriyor ortaya cila niyetine cekiyor oyununa devam ediyor. Hani cok aktif emmiyir ama ben surekli teklif etsem hayir demez. Zaten kucagimda emmeyi bırakalı aylar olmustu ayakta emiyordu hatun :)

Vallahi supersin emzirme konusu hala dert bana ama bu kez olacak insallah inaniyorum

Geçmiş olsun. Demek ki yaygın bir sorun bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…