- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #32.501
Vallahi rahatca soyle şıııııırrrrrrrr diye birakabilecegimi bilsem bez takacam zaten ama yapamam kiBen bez takmak istiyorum bebek gibibıktıımmm bıktımm...
Aksam 8 de dogum yaptim ertesi gun 6 da ciktim hastaneden. İlk defa yataktan kalkmakti en zoru hastanedeyken. Sonrasinda eve gectigimiz gece kapattim odamin kapisini kizimi kalktim kendim aldim emzirdim yatirdim. Zorunluluk olunca agriyi hissetmiyorsun. Kızım uyurken saga sola donerken agriyi hissediyor of puf diyordum ama hatun gik dese zink kalkip kucakliyordum ameliyatli degilmis gibi. 3. Gun mutfakta yemek yapiyordum annem evde olmasina ragmen. Sunu dusunuyorum ne kadar erken ayaklanip dolanirsan o kadar cabuk toparliyorsun. Heleki 5. Gun korseyi taktim demezsinki doğum yapmışım dipcik gibi geziyordum evde. Ama benimde agri esigim yuksektir gebersem kimseye renk vermem :) senin ilk ameliyatinda kalkman icin hemen toparlaman icin sebep yoktu belki saldin kendini ama sana ihtiyaci olan minik bir bebek olunca isin rengi degisiyordur :)Peki sezeryandan sonra sen nasıl hemen ayağa kalktın mı? Ben kist ameliyatı olmustum yıllar evvel. Acık ameliyat. Sezeryan gibi kesiğim var işte. Hatırlıyorum çok zor ayağa kalktım dik duramadım canım yandı çok. Annem kızdı bana çok naz yapıyorsun diye halbuki naz değildi acıya dayanırım ama çok zorlandım. Nasıl oluyor insanlar ertesi gün hastameden dimdik kalkıp çıkıyorlar. Sen nasıldın. O zaman ben devlet hastamesımde olmustum. Acaba ondan mı ağrım sızım oldu. Yoksa yapı meselesi mi?
İnanırsan yaparsin endise etme. İnsallah hedefledigin sureye kadar emzirirsin. Emziremeyen kimseyi incitmek istemem ama su surecte kizimi emziremeyecegim diye cok korktum yada birakir diye. Azaltti ama beb teklif etmedigimden kaynakli amacim bırakmasın ama benide yormasin kardesi dogunca isterse her firsatta yapissin memeye. Degisik bir duygu 16 ay kucuk degil ama emzirmezsem bosluga dusecek gibiyim deliyim sanirimVallahi supersin emzirme konusu hala dert bana ama bu kez olacak insallah inaniyorum
Kullan at mı oluyorlar peki hiç bilmiyorum çok cahilimEvet onu diyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim kanama icin on numara bulastimi aktimi derdi yok oldukca kullanışlı.
Evet evet yanlardan yirtip atiyorsun bebek bezleri yokmu reklamlarda kulot bezler aynisinin yetiskin icin olani.Kullan at mı oluyorlar peki hiç bilmiyorum çok cahilimiyi ki varsınız kızlar bir çok şey öğreniyorum sizden
TeşekkürlerEvet evet yanlardan yirtip atiyorsun bebek bezleri yokmu reklamlarda kulot bezler aynisinin yetiskin icin olani.
Amin canim insallah hepimizinkigüle güle hayrlı gunlerde kullansın oğluşun canım
Benimki yukardayken hic hissetmiyorum.muhtrmelen kucuk oldgu icin hareketlerini bosluga ayiyor ama dik oldugunda surekli ayaklari alt tarafima vuruyor halay cekiyor pozisyonda :)Yeni hatirliyorum sanirim oglumda boyleydi canim sadece bi tarafta oynardi,pozisyondan galiba
Bizim veletler bi degisik yahu oyle boyle gecti bak bir suru zamanBenimki yukardayken hic hissetmiyorum.muhtrmelen kucuk oldgu icin hareketlerini bosluga ayiyor ama dik oldugunda surekli ayaklari alt tarafima vuruyor halay cekiyor pozisyonda :)
Bu kez daha bilincliyim asla mama vermicem ac kaldi diye emsin de getirsin kendi sutunu yaramaz yok yani kimse de demedi ki biberon verirsen seni birakir diye bi kisi dedi bende benjde biberonuda aliyor diye uzerinde durmadim ama zamanla isler degisti tabiİnanırsan yaparsin endise etme. İnsallah hedefledigin sureye kadar emzirirsin. Emziremeyen kimseyi incitmek istemem ama su surecte kizimi emziremeyecegim diye cok korktum yada birakir diye. Azaltti ama beb teklif etmedigimden kaynakli amacim bırakmasın ama benide yormasin kardesi dogunca isterse her firsatta yapissin memeye. Degisik bir duygu 16 ay kucuk degil ama emzirmezsem bosluga dusecek gibiyim deliyim sanirim
Unibaby aldim hatta yikadim kiyafetleri. Basta ben de yumuşatıcı gereksiz olur dedim. Yikadiktan sonra bana bir tik sertlesmis geldi kiyafetler. Yumusatici olsa iyi olur dedim. Bir sonraki yikamada yumuşatıcı kullandim cok farketti. Sert olmasi bebegin tenini rahatsiz eder mi acabaKızlar, sampuan ve deterjan aldınız mı? Siz ne aldınız Biz unibaby marka aldık. İyi yorumlar okudum. Yumüşatıcı düşünmüyorum hiç gerek yok bence..
Yumuşatıcı deterjani arindirmiyor mu. Ekstra bir durulama programi daha yaptiriyorum guzel oluyor aslındaSampuan sebamed deterjanda dalan roxi. Yumuşatıcı bizim bile kullanmamamiz lazim. Kizimda hic kullanmadim hala kullanmiyorum.
Aynen canim benimki ya en tepede ya en asagida canim ortasi yok kafasina gore takiliyor sagliklari yerinde olsun sukur az kaldi kavusmamiza :)Bizim veletler bi degisik yahu oyle boyle gecti bak bir suru zaman
Bizim yakışıklının adı Göktuğ olacak inşallah :)Ah olsa dükkan senin oğlumun adı utku şimdiikinci oğlana isim bulamıyorum bence erkek isimlerinde çeşit az kıyafetlerde olduğu gibi :) Göktuğ,Ural,Uras,Uğur kaldık öyle isimsiz kahraman şu an :) Alaz nasıl?
Hiç kullanmadım ama bu seferde yumusatici kaliyor mantiken. Birde kokusu sahsen bana rahatsiz edici geliyor. O bebegin kendine has kokusu camasirlari arasinda kaybolup gidiyor. İceriginde zararli kimyasala paraben su bu olmayan birsey bulduysan ve yumusatisiz icine sinmiyorsa kullan tabiki ama ben kullanmadim ne bileyim:)Yumuşatıcı deterjani arindirmiyor mu. Ekstra bir durulama programi daha yaptiriyorum guzel oluyor aslında
Vallahi ilk kalktiginda zor oluyor dediler ben onuda bilmedim cok iyiydim sadece eve gelince dik yuruyemedim oda karin ameliyati oldugumuz icin normalmis karnindan estetik olanlar bile dik yuruyemezmis ki biz kac kat kesiliyoruz normal yani korkma kiz bilmiyorsun cokSezeryan ameyliyati olan anneler beri gelsin :) az konusalim ameyliyattan sonra yurumek lazimmis ya cok.zor oluyormu birde bende yaglar varcok aci olmaz insalalh
Bir kez zorlugu var ilk ayaga kaldirildiginda bir anda organlar yerine yerlesiyor ama oda korkulacak bir agri sanci degil ne kadar erken kalkip dolasirsan cabuk atlatiyorsun. En zor kismida o ilk ayaga kalkma ani. İlk kalkistan sonra hic oturmadim gezdim koridorlarda zorlanmadan desteksiz.Sezeryan ameyliyati olan anneler beri gelsin :) az konusalim ameyliyattan sonra yurumek lazimmis ya cok.zor oluyormu birde bende yaglar varcok aci olmaz insalalh
Vallahi ilk kalktiginda zor oluyor dediler ben onuda bilmedim cok iyiydim sadece eve gelince dik yuruyemedim oda karin ameliyati oldugumuz icin normalmis karnindan estetik olanlar bile dik yuruyemezmis ki biz kac kat kesiliyoruz normal yani korkma kiz bilmiyorsun cok
Lohusa bezini ilk kez duydum canım nasıl oluyor ki ?Kizlar e bebekte alisvrs yapıyorum biraz.bu depend lohusa bezleri hep buyuk boy 42_50 beden sanirim siz nsl aldnz ya bilemedim..59 kiloyum 170 boyum bilemedim.22 tl galiba fiyatta norml mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?