2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

He canim ayni ben seker kaynaakli su fazlaligi olabilir suyum fazlaymis gerci sekerden mi degil mi cuma anliycaz su cok oldugu icin hissetmiyosundur dedi

Yine unibaby nin yumusaticisi vardi onu aldim. Kokusu agir degil. Ama camasirlar ciddi farketti. Bebek icin ozel olunca içeriğine bakmadim ama buyuk ihtimal paraben falan yoktur diye düşünüyorum

Bana da d vitamini verdi hemşire doktora sorup öyle kullanmayı düşünüyorum bana da yaptığı açıklama yetersiz geldi

He canim ayni ben seker kaynaakli su fazlaligi olabilir suyum fazlaymis gerci sekerden mi degil mi cuma anliycaz su cok oldugu icin hissetmiyosundur dedi
Onunda caresi var endise etme benim suan kasilma ve agri kesici icin kullandigim ilac amniyotik sivi fazlaliginda bir kac gun kullaniliyor ve su normal seviyeye cekiliyormus bunuda bugun bir yerde denk gelip ogrendim. İcini ferah tut.

Canim ben kizimi epidural sezeryan la doğurdum ilk iğnede uyusmadim 2. Ciyi tekrar vurdular uyustum çok bişey hissetmedim acı fln, bebeğimi görmek muhtesemdi mutluluktan aglamanin ne demek olduğunu o an anladım. Sonrasına gelince odaya çıkınca belimden boynuma başımın tepesine kadar ağrılar başladı 20 gün çektim bu ağrıyı acile gotrduler serum fln hiçbi ise yaramadı boynumu oynatamiodum kizimi eziyetle emzirdim 20 gün sonra gecti. O yüzden göze alamıyorum korkuorum tekrar aynı şeyleri yaşarım diye ama bi başkasının belki başına gelmez her bünye farklı ama benim hikayem böyle oldu.

Yine unibaby nin yumusaticisi vardi onu aldim. Kokusu agir degil. Ama camasirlar ciddi farketti. Bebek icin ozel olunca içeriğine bakmadim ama buyuk ihtimal paraben falan yoktur diye düşünüyorum
Unibaby bende aldım paraben yok kokusu hafif doğuncada rahatlıkla kullanırım diye düşünüyorum ben :)

Sivi tuketimin ve kafein alimin nasildi bunun icin uyardilarmi seni. Bana anestezi uzmani daha igneyi yaparken bunlari anlatti ve uyardi. Muhakkak agrin olduysa dogrudur her bunyede bir degil ama bunun etkiside cok diye biliyorum.

Aksam üstü bir anda cok fazla burnum kanamaya basladi işten gelmistim yeni kopekleri tuvalete cikarmistim dönüş yolunda birden kan bosaldi allahtan arkadaslarim beni bekliyordu yakınımdaydılar hemenmm tampon yaptik doktorumu aradik gecmezse acile gidin dedi giderken yolda durdu acilde merhem sürdüler kuruluktan olabilir diye tansiyon kontrolu yaptılar sizdede oluyormu kızlar burun kanaması

Wvet bende duydum canim ilk ayaga kalkma abi cok zormus sonra daha kolaymis insallah cok agri sizi hissetmeyiz

Bana da d vitamini verdi hemşire doktora sorup öyle kullanmayı düşünüyorum bana da yaptığı açıklama yetersiz geldi
Hem doktorlara soruyorum hem de kendim araştırıyorum walla. Ne de olsa en kotu senaryolar nette var. Daha beter ne olabilir diye bazen okuyorum. Ozellikle hemsire ebe ya da aile hekimi gibi isin uzmani olmayanlar yetersiz aciklama yaptiklarinda neyin ne oldugunu az cok bilmek ise yariyor

Ohh rahatladimmm cok sukur

E o kadarda olsun sezeryanin kolayligi yaninda buda nazarlik. Normal-dogal dogumda dogum oncesi sikinti bundada sonrasi :)
Tabiki canim olacak okadar aslinda ben defa ameyliyat oldum ama rpiduralda heyecanlanirmiyim diye korkuyorum.elimi baglama isini hic sevmiyoum ondan karat vermedim

Can
Ayyy olabilirmiki kız korkutma beni banyoyada atamıyorum bu yaramazı eve güçsüz geldi keşke ozaman direk banyoya atsaydım şimdi atamam artık topladı gücünü :). Kaşınmaya başladım
Canim sen ic dis paraziti yenile hemen bikac gun disarda kaldi ne yedi icti bilmiyoruz sen hassas dobemdesin su an disardan yapilan damla ic parazitlerr var bu arada ben onu kullamiyirum ic paraziti yutturamadigim icin

Tabiki canim olacak okadar aslinda ben defa ameyliyat oldum ama rpiduralda heyecanlanirmiyim diye korkuyorum.elimi baglama isini hic sevmiyoum ondan karat vermedim
O heyecanla hic elimi baglamalarindan rahatsiz olmadim birde ameliyathane ortami soguk olunca tirtir titremekle mesguldum. Kizim doguncada sadece ona odaklandim onu temizlemelerini ilk muayenelerini izledim bir süre. Hic o sirada asagida ne oluyor umrumda olmadi ama ne zaman onu cikarttilar disariya o zaman kalan 5-10dk lik surecte ellerimi sokup atasim geldi sanki saatler suruyordu kizim yokkenki sure :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…