2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Moralim bozuldu yaaa.. dun sekerimin cikmasini sekerli beslenmeye baglamistim. Bu saate kadar olctum problem yoktu. Aksam 7.30 da bir kase tahilli tarhana ve bir dilim tam bugday ekmegi yedim. Simdi salatalik erik ve bir kucuk porsiyon kavun yedim. Sonuc 153 ((
Nesrinay86 gazelim_24 kizlar bana akil verin ne yapayim. Abartmadigim halde boyle cikti

Onunda caresi var endise etme benim suan kasilma ve agri kesici icin kullandigim ilac amniyotik sivi fazlaliginda bir kac gun kullaniliyor ve su normal seviyeye cekiliyormus bunuda bugun bir yerde denk gelip ogrendim. İcini ferah tut.
Insallah normale doner bi fitilden bahsetti dr ama fazla aciklamadi

ruhen de iyi degilim beni boyle strese sokan kopek icin mahkeme bi acilsin rahatliycam

Bu arada kizin cok kucuk benimkide emiyo olsa bende kiyamazdim kizim 9 aylikti memeyi optu ve birakti bi daha agzini surmedi gerci sutum kalitesizdi yaramiyodu ama emziirmek gibi guzel bi duygu bambaskaa bisey

Selamlar tüm anne adaylarına. Benim bir sorum olacak; gebeliğinizde et benlerinizde artış oldu mu? Veya hiç yokken çıktığı oldu mu? Benim koltuk altlarımda çıkıyor, hiç yoktu önceden.
Bemim.hem et brni hem normal ben cikti boynum kollarim doldu hep

Endol ilacin adi. Hem fitil hemde hapi var biz edirnede fitili bulamayinda hapini aldik. Drun bahsettigide bu fitil benimde iste yan etkisi suyu azaltma ihtimali var o yuzden sanirim bir dahakinde ya kesecek kullanimini yada gunde bire dusecek.
Sut konusuna gelince yanlis dusunuyorsun kalitesiz sut olmaz her annenin sutu yavrusuna gore uretilir onun ihtiyacina ve gelisimine gore ve bunu emdiginde tükurugu belirliyor yani bu sut oyle bir mucize. Belkide ön sutun fazla oldugu icin yagli kismi ememiyordu buda kilo alimini etkiler. Dilersen emzirme sanati grubuna uye olabilirsin uye degilsen. muhtesem paylasimlar ve hassas konularda dogru denenmis tavsiyeler yaklasimlar var cok faydasini gorursun sonraki surecte.

Kavunda cok seker var canim bir de suyu az tuketmekte sekeri yukseltiyor

Soyle ki benim kiz ilk 3 ay da sadece 150.gram almisti ve sagacak kadar bile yoktu su gibiydi gerci lohusayken kv etkeni de vardi bakalim bunda bol olur insallah arastiririm o grubu da tabiki cuma seker yuklemesinden sonra belli olacak ilac isi kasilmam cok fazla ona ragmen hic istirahat vereyim demedi hiyar

Evet cok az almis. Bu lohusalikta 3. Sahislar cidden gereksiz yorumlari cikislariyla cok moral bozuyorlar mumkun mertebe uzak durmak lazim.

Sivi tuketimin ve kafein alimin nasildi bunun icin uyardilarmi seni. Bana anestezi uzmani daha igneyi yaparken bunlari anlatti ve uyardi. Muhakkak agrin olduysa dogrudur her bunyede bir degil ama bunun etkiside cok diye biliyorum.
Sıvı tukettim bolca, kafeinde öyle anestezi uzmanı ztn daha önce konuşmuştu bnde çok arastrmistim cnm, ama inan bende hiçbi işe yaramadi

Sıvı tukettim bolca, kafeinde öyle anestezi uzmanı ztn daha önce konuşmuştu bnde çok arastrmistim cnm, ama inan bende hiçbi işe yaramadi
O zaman ilkinde anestezi etki etmedi diyorsun ya acaba igneyi yaptigi yerle mi alakali malum omurilik hasssas bir bolge anesteziyi yapanda cok onemli aklima bu ihtimal geldi. Simdi benimde tek deneyimim olunca kiyasta yapamiyorum 2. De ne olur gorecegiz.

İste korseyi takinca o dik yuruyememe durumuda sonlaniyor karin yaglari dikise baski yapinca gayri ihtiyari kambur geziyorsun korkudan ama korse takipta toparlayinca dunya varmis diyorsun.
Doktorum korseyi hemen onermedi canjm senin dikislerin nasildi daha dogrusu dikis var miydi aldilar mj yapistirma miydi

Oda bi ihtimal cnm 2.ignede bişeyleri tetiklemis olabilir . Bnm dr da önce anestezi uzmnyla gorusrsun karar verirsin dioda hiç kusura bkmasin ne çektiğimi bn biliorum ztn belimde fıtık var ilk sezeryan da yoktu sonradan çıktı oyüzden ben potansiyel ağrıları çekerim ztn

Can

Canim sen ic dis paraziti yenile hemen bikac gun disarda kaldi ne yedi icti bilmiyoruz sen hassas dobemdesin su an disardan yapilan damla ic parazitlerr var bu arada ben onu kullamiyirum ic paraziti yutturamadigim icin
İç paraziti nasıl oluyo dış paraziti var evde onu süreyim ozaman hemen boynuna. Veterinerede götürmem gerekirmi acaba?

Ben o zamana iyiydim canim bi kac gun sorun yasadim sadece iste yapidan mi drdan mi benel anesteziden mj bilmiyorum ama yjne aynisi olsun istiyorum ckk zorlanmadim cunku cok sukur. Bu arada yapistirma olunca ne zaman banyo yaptin kac gun sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…