2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiki yiyeceklerin hepsindemi şeker var ne

Sanmıyorum canım. Rahatsız etmez merak etme

Canim aksam vakti fazla mi ki o rakam bana degil gibi geldi annem de diyabet hastasi bazen 140 uzeri falan ac karnina cikiyor tokluk bakincada daha fazlada oluyor rahat etmezsen dr yolunu tut ama hani aksama kadar agzimiz bos durmuyor sonucta sen sabah kahvaltisindan bi saat sonraki sonucu degerlendir bence hem bi kere bak kiz kac kez baktin yeni dert bulduk kendimize vallahi benide dert aldi anne baba diyabetli olunca

Panik yapma canım bak benim iki haftadır hep öyle çıkıyor daha bugün normal çıktı sen dikkat etmeye devam et bol su iç peynirini yumurtanı eksik etme tatlıdan tamamen bir süre uzak dur düşecek merak etme bide yemek yedikten 1 saat sonra ölç hemen ölçmüyorusn diymi

Şimdiki yiyeceklerin hepsindemi şeker var ne
Yeşil biber varya onda mesela çok şeker varmış yükseltiyormuş bir şeker hastası söylemişti baba dktr söylemiş ne kasa doğru bilmiyorum ama ben çok şaşırmıştım hiç aklıma gelmezdi

Meyve yememen lazim eger seker problemin varsa insulin direncin ve sekerin duzene girene kadar. Hele ki aksam saatinde yemissin. Ve bence tam bugday dahi olsa ekmegi de kesmen lazim... onun disinda da aksam gec saate yeme isini birakmamaya calis canim. Bol su tuket. Duzelecektir stres de sekeri yukseltir unutma

Ic ve dis parazit asisi bebegim gotur ya da satiyorlarsa siz alip yapin orada nasol sistem bilmiyorum
Hiç dışarı çıkmadığı için tek aşı yapılmıştı aralıkta yaptırdık dışarı çıkarsa diğer aşıdanda yapmamız lazım.

Benim ilk kizimda burnum cok kanardi hamileligimin bir doneminde. Ama bunda yok...

Yeşil biber varya onda mesela çok şeker varmış yükseltiyormuş bir şeker hastası söylemişti baba dktr söylemiş ne kasa doğru bilmiyorum ama ben çok şaşırmıştım hiç aklıma gelmezdi
Aa çok tuhaf biber yememek lazım ozaman desene. Ben beyaz ekmekte tahıllarda var sanıyordum onlarda da nekadar var acaba.

Ben de unibaby aldim ama daha yikamadim. Ama sadece deterjan aldim. Kendimize yumudatici kullanmiyorum etimatik deterjan kullaniyorum. Ona da almadim. Sonra onlarinki digal mi olur acaba alsam mi diye kararsiz kaldim ben de

Aa çok tuhaf biber yememek lazım ozaman desene. Ben beyaz ekmekte tahıllarda var sanıyordum onlarda da nekadar var acaba.
Şimdi yediklerimiz sağlıksız eskiden bu kadar şeker hastası tansiyon hastası Yoktuki şimdi hayat şartları zor herşey zor ekstra yediklerimiz sağlıksız

Şimdi yediklerimiz sağlıksız eskiden bu kadar şeker hastası tansiyon hastası Yoktuki şimdi hayat şartları zor herşey zor ekstra yediklerimiz sağlıksız
Evet ya ne yiyeceğimizi şaşırdık. Geçen domates aldım dallı çok güzel kokuyordu yemeğe kattım eridi domates koymamışım gibi oldu çok şaşırdım hersey hormonlu.

Anneler Az önce 4 yaşındaki oğlumu uyutmak icin yatağına yanına yattım kalkarken yer dar olduğundan zorlandım sanirim karnıma yüklenerek kalktım karnımın sağ tarafına kramp girdi birden oturdum biraz geçtikten sonra doğruldum, sizde de oluyor mu?

Bide oğlumu kendi basına uyutmaya nasıl alıştıracağım her gece benimle uyuyor kıyamıyorum da

Anneler birde ben suanda hergun 1 er tane balık hapı, Demir hapı, multivitamin içiyorum cok değilmi? Değerlerim iyidi en son baktırdigimda. Doğuma kadar da devam edicekmisim. İlaç isimlerini yazabiliyormuyduk bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…