2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler birde ben suanda hergun 1 er tane balık hapı, Demir hapı, multivitamin içiyorum cok değilmi? Değerlerim iyidi en son baktırdigimda. Doğuma kadar da devam edicekmisim. İlaç isimlerini yazabiliyormuyduk bu arada?
Evet canım yazabiliyosun

İki kere yapmışlar, belki de ondan olmuştur. Arkadaşımda epidural yapılmış, ameliyat başlamış,uyuşma olmamış, kız anlatıyor bağırıyorum canım acıyor diye, dr hadi be diyor hissedemezsin, yemin ediyorum diyor şuanda böyle kesiyorsunuz , dr soruyor şimdi ne yapıyorum söyle, elini neresine koyduğunu söylüyor, dr un benzi atıyor hemen anında genel anestezi veriyorlar uyuyor. Ama tabi milyonda bir olağan durum. Ben hangi açıdan epidural istiyorum, ilk anı, bebeğin hemen ağlayıp ağlamadığını vs. görmek için. Yoksa farketmez benim için defalarca ameliyat yaşamış biriyim her türlüsünü yedim anestezinin.

Geçmiş olsun canım. Bende öyle kanama olmadı, ama temizlerken burnumu kanlı akıntı oluyor her gün. Gebelik öncesi yoktu bu.

Tabiki canim olacak okadar aslinda ben defa ameyliyat oldum ama rpiduralda heyecanlanirmiyim diye korkuyorum.elimi baglama isini hic sevmiyoum ondan karat vermedim
Kollarında serum oluyor ya canım, o yüzden pek takılmıyorsun zaten aklın fikrin o an bebeği görmek, hemen ağlayacak mi, nefes alacakmı, ne bileyim kime benzeyecek gibi sorularla dolu oluyor, hemşireler dr da sohbet ediyor konuşturuyor kendini nasıl hissettiğini kontrol altında tutmak için. Kocanı seviyormusun, hangi işte çalışıyorsun gibi oyalayıyorlar.

Olabilir panigi olcmek icin demekki gerci daha dr umla da hic konusmadim hastanede epidural varmi onu bile bilmiyorum :) insallah mayisi devirirswm konusurum artik

Anneler birde ben suanda hergun 1 er tane balık hapı, Demir hapı, multivitamin içiyorum cok değilmi? Değerlerim iyidi en son baktırdigimda. Doğuma kadar da devam edicekmisim. İlaç isimlerini yazabiliyormuyduk bu arada?

Vitamin vinalac , kullanıyorum siz neler kullanıyorsunuz vitamin olarak ?

Lahusa tacı aldınız mi anneler ?
Sorularım arka arkaya oldu kusura bakmayın, aldıysanız resim atarmısinzi?

O akıldan bana da lazım canım şimdi baktım benim listemde meyvelerin içinde kavun yokmuş, onun için ne kadar yenmesi gerektiğini bilmiyorum. Tarhanayla beraber ağır gelmiştir belki.

Bende elevit kullanıyorum canım. Bi tane hepsiburda da beğendim henz almadım taç ve terlik
Baban niye elevit vermedi ki ? Cogunluk onu içiyor sanirim duyduklRim,
Taç olarak çember almayı düşünüyorum ben cok guzel
Duruyor ama kararsızım beğenmedim bi turlu, taç terlik önemli :) şimdiden bakıyorum, bir de gecelik bulsam cok iyi olacak beğendiklerim cok pahalı, zaten zar zor beğenen biriyim. Lahusa ısın içime girince 150 den başlıyor fiyatlar

Ben birde burada bi kaç arkadaş lohusam.com dan aldık canım bakmadıysan bi bakmanı öneririrm

Ben de çember istiyorum . İnternette 25 tl olan taçlar dışarıda 10 tl dolu. Terlik istemiyorum. Geceliklere de canlı bak derim canım daha uygun oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…