2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canim hemen olcmuyorum. Gerci kavun yedikten sonra yarim sa 45 dk icinde ölçüm yaptim. Meyve hic yemeyecem bu gidisle

Cok sagol canim. Hic basima gelmeyen bir sey ve ne yapacagimi bilmiyorum.. 1 gun dikkat edince hemen duzelecek sandim. Ve meyve vazgecilmezimdi. Bir oturusta bir kavun yedigimi bilirim daha gecen ay. Bundan sonra daha dikkat edeyim.

Bu konuda tamamen cahilim iste. Aksam olculmuyor mu acaba? Sabah kahvalti sonrasi ki abartmadan peynir bir dilim tam tahil ekmek ve domates yedim 87 cikti. Kavun listede yokmus dedi Nesrinay, ben porsiyonu cok az tutarak yedim ve yarim sa sonra olctum. Ya olcme isini yanlis yapiyorum ya da seker problemi var anlamadim bi turlu

Şimdiki yiyeceklerin hepsindemi şeker var ne
Kavun olayi bozdu herhalde. Tahilli tarhana corbasi tam tahil oldugu icin ve aksam baska bir sey yemedigim icin koca bir kase ictim. Yaninda da bir dilim tam tahil ekmek. Belki hemen duzelmeyecek bir muddet devam etmek lazim. Simdi neyi dusunuyorum biliyor musun. Bu seker beni zerre rahatsiz etmiyor. Olcmesem bilmem. Kim bilir tatlilari cikolatalari bur butun kavunlari gotururken ne kadar cikti.
Seker yuklemesini yapmama hic gerek yok bariz seker cikiyor zaten. Her hamilenin elinin altinda cihaz olmali diyecem nerdeyse. Tabi olcum zamanlarini falan iyi bilmek lazim. Panik yapmamak icin. Ben sanırım yanlis zamanlarda olctum. Bugun tekrar bakacam

E Egepam acaba diyetisyenemi danissan beslenme seklin icin.
Ben daha once 4 -5 kilo fazlam icin diyetisyene gitmistim. Ordaki bilgimle bugun sabah ve aksam birer dilim ekmek aksamki kavun disinda seker almadim. Tamamen protein ve kalsiyum odakli beslendim. Diyabetlere de ekmegi veya karbonhidrati tamamen biraktirmiyorlar tam tahildan aldiriyorlar diye biliyorum. Ben yaparim demek bu kez ise yaramadı gibi. 2-3 daha deneyeyim kendimi. Olmazsa p.tesi gidecem artik

İç paraziti nasıl oluyo dış paraziti var evde onu süreyim ozaman hemen boynuna. Veterinerede götürmem gerekirmi acaba?
Ic parazit hap seklinde oluyor ya brn onu yutyuramiyorum simdi yine enseden damlatilan ic pazazit var onu uyguluyirum keyfi yerindeyse goturme zaten erkek hamilelik riski yok ama parazitleri uygula mutlaka

Canım, moralini bozma. O kadarı öyle aşırı bebeğe zarar verecek kadar değil. 153 çıkmıştı değilmi. Bir de zamansız ölçmüşsün, saate bakman gerekirdi. Ben kaç gündür uğraştım yeni yeni düzeliyor. Yeşil elmayı, eriği istediğin kadar yiyebilirsin canım, meyveyi tamamen bırakma sakın. Bu arada ben daha kavun almaya cesaret edemedim :) erken değilmi kız :)

Yok canim hemen olcmuyorum. Gerci kavun yedikten sonra yarim sa 45 dk icinde ölçüm yaptim. Meyve hic yemeyecem bu gidisle
Canim brn bu hafta olcum yapiyroum ya yemekten 2 saat sonra ölçüyorum ilk lokmadan 2 saat hatta sen 45 dak da olcmussun oyuzden yuksek

Bak yemekten hemen once ve ilk lokmadan 2 saat sonra olcum yapiyorsun
Dr liste verdi hepsini not aliyorum cumartesi kontrol var
Birde gece yatmadan once olcuyorum toplam 7 defa olcum oluyor

Kavun bu zamanda cok guzel oluyor ya.. ilk aldigim azicik tatsizdi ama sonrakiler cok guzeldi. Nasil da severim.
Aksam olcum yapiyor musun sen. Sadece sabah mi bakmak lazim

Bak yemekten hemen once ve ilk lokmadan 2 saat sonra olcum yapiyorsun
Dr liste verdi hepsini not aliyorum cumartesi kontrol var
Birde gece yatmadan once olcuyorum toplam 7 defa olcum oluyor
Aksam yemeginden sonra da olculuyor o zaman. Diger tokluk olcumleri hep yemekten 2 saat sonra mi yapilacak. Bana hangi saatlerde olcum yaptigini yazabilir misin canim

Aksam yemeginden sonra da olculuyor o zaman. Diger tokluk olcumleri hep yemekten 2 saat sonra mi yapilacak. Bana hangi saatlerde olcum yaptigini yazabilir misin canim
Sabah kahvaltidan 5 dak kadar once sonra ilk lokmadan tam 2 saat sonra
5 saat sonra ogle yemegi yine yemekten 5 dak once ve ilk lokmadan 2 saat sonra
5 saat sonra aksam yemegi yine ayni 5 dak once ve ilk lokmadan 2 saat sonra
Gece yatmadan once

Meyveleri oglen sabah ara öğün yapabilirsin en azindan ilk günler

Canım annemle babam her zaman sabah aç ölçüyorlar sen birde sadece tok ölç yeter bence yad sağlık ocağındaki ebeden falan seninde tanıdıkların vardır onlardan fikir al günde 3kere ölçülmez bence

Günaydın kızlar, burda bi arkadaş bi american mağazasından online alışveriş bebeği için tulum vs set almıştı kim olduğunu hatırlayamıyorum, mağazanın ismini unuttum bilen yardımcı olursa çok sevinirim.

Kızlar karnım kaşınmaya başladı bi kaç gündür sanırım bu kez çatlayacam ilk gebeliğime göre karnım daha fazla büyüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…