2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E Egepam şekerinin yüksek çıkması normal
sırf yediğinle değil streslede yükselir şeker
sen hem geriliyorsun hemde tarhana yemişsin hemde tek başına
azıcık çorba içip yanına sebze ya da protein yesen o kadar yükselmez
meyve de tek çeşit yiyeceksin içinde az şeker barındıran meyvelerden
akşam yemeğinden sonra ölçüm yapma yatmadan yap
elma, çilek, armut, kiraz ve erik en rahat bunları tüketebiliyorsun babamın diyetisteni öyle demişti
kavun karpuz üzüm bunlar çok şekerli nefsini köreltecek kadar yesen yeterli

Anneler birde ben suanda hergun 1 er tane balık hapı, Demir hapı, multivitamin içiyorum cok değilmi? Değerlerim iyidi en son baktırdigimda. Doğuma kadar da devam edicekmisim. İlaç isimlerini yazabiliyormuyduk bu arada?

bana da doktor bısuru ılac vermıstı ama sonradan dvm etme kararı aldıgım doktor
sadece ıkı ılac verdı
suan vıtamın balık hapı vs kullanmıyorum
demır hapı ve ıyot
ama şiddetle kalsıyuım magnezyım kullanmam gerektıgını dusunuyorum sonrakı gıdısımde sorucam ınsallah
bakalım ne dıyecek

Bende ne şeker ölçme aleti var ne bişi tüm tahliller dr da yapılıyor zaten önlemde alınıyor hergun evde şekerime bakıp kendi kendimi yemek istemiyorum zaten yeterince stress var.

Günaydın herkeslere Şekerler almış başını gidiyor benim de ölçümlere başlamam lazım ama hiç içimden gelmiyor

Ic parazit hap seklinde oluyor ya brn onu yutyuramiyorum simdi yine enseden damlatilan ic pazazit var onu uyguluyirum keyfi yerindeyse goturme zaten erkek hamilelik riski yok ama parazitleri uygula mutlaka
Enseden damlatılan var daha geçen ay yappmıştım 3 ayda 1 yapılıyor. Şimdi gene yapmama gerek varmı acaba?

Yaptır canım yaramazlığının cezasını çeksin bi daha kaçmaz belki
Kuzum ya kocana sorsana geçen ay enseden sürülen parazit ilacını sürdüm 3 ayda 1 sürülmesi gerekiyor ama şimdi dışarı çıktı ya 3 ayı beklemeden ensesine sürsemmi hemen? Dışarı çıktığı için aşısınıda ayrı yaptıracam.

ONTK gözün aydın canım kaçak geri gelmiş
Sağol canım geldi valla sürttü 3 gün dışarda ve geldi kucağımda uyuyo şimdi terbiyesiz. Bende bu dışardan nasıl mikroplar getirdi diye diye kara kara düşünüyorum. Tırnakları kırılmış tırtıklı olmuş dün oynaşırken parmağıma battı iğne batması gibi ama aklım gitti yıkadım dezenfekte ettim. Gelde poposuna vurma yaramazın :))

Kızlar karnım kaşınmaya başladı bi kaç gündür sanırım bu kez çatlayacam ilk gebeliğime göre karnım daha fazla büyüyor
Eyvah eyvah kız birden şişecen tadınıda çıkaramadın ufak karnının hak ettin:) çatlak için yağ sürmüyormuydun

Canim bak exixizimm seker kontrolunde ve gunde 7 kere olcuyor. Ben olcme zamaninda da hata yaptim zannedersem. Simdi exixizimm dedigi gibi yapip olcumleri tekrarlayayim bugun bakalim ne cikacak.

Bende ne şeker ölçme aleti var ne bişi tüm tahliller dr da yapılıyor zaten önlemde alınıyor hergun evde şekerime bakıp kendi kendimi yemek istemiyorum zaten yeterince stress var.
Simdiki yasam ve beslenme tarzindan dolayi maalesefki her turlu riski tasiyoruz canim. O yuzden tahlillerde ya da testlerde bir sey cikmasini beklemeye gerek kalmadan dikkatli davranmakta fayda var derim. Yani sekeri, nisastayi ve unu abartmamaya calis. Sonuclari agir olmasa ben de dert etmezdim ama sonuclari agir olabiliyor. Stres yapmadan bi tik dikkatli olmak ve hareketli olmak en iyisi canim

Yazık ya ,başka kedilerle kapıştı belki de. Sen de kendine dikkat et Allah muhafaza dışardan birşey getirip bulaştırmasın sana. Hemen veteriner işini hallet bence. İçin rahat etsin.

Akşam sorup söyleyeyim canım şimdi yoğundur o araba kullanıyor sürekli ama sürsen iyi olur daha fazla zaman geçmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…