2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde yapdığım en buyuk hataydı kızım ememiyordu diye sağdım verdim sonra yine alıştırdim emeye bu seferde ac o ac dediler hep mama verdim burakdı emeyi, okadarda derdim hep 2 yaşna kadar emzırcem diye 4 ayna kadar zorladım yınede olmadı, bi daha yapmam o hatayı, emzirmek hem kolaylık, hem bedava, hemde zayıflamak için kolay kalorı yakma yontemi.

Vallahi canım sütde vardı hani herkfadan ses çıktı bende 4 ay zor emzirdim 7. Aya kadar da milim milim olsada sağıp versim mama rezillik gece kalk yap et içir emzirirsen aç memeyi ver gitsin zahmeti bile yok

Yok cnm oda çok kötüymuş uyuşup uyusmadigini test etmeleri gerekiyor ztn. Bna ilk igneyi yaptı ardından iki bacağını yukarı kaldır dedi bnde kaldırdım anestezi uzmani uyuşmamissin dedi biraz bekleyip 2. Ciyi ypti lar yine aynı şekilde kaldir dedi bu sefer bacaklarım taş kesilmişti kesinlikle hic oynatamadım o sırada anladık uyuştugumu

Bebek odası ve beşik siparişini de verdik

oda yapma sebebim benim fazlalık eşyalarımı da toplaması :) o yüzden uygun bişi aldım

Eklentiler

• 9818341802034.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 57
  • bebekonfor-beyaz-anne-yani-beyaz-uyku-setli-etekli-bebek-besigi__0569084715372573.webp
    12 KB · Görüntüleme: 58
O konuda bir problemim yok çok şükür bol sebze tüketiyorum ekmekten uzak duruyorum inşallah hepimiz sağlıkla doğururuz hormonlu gıdalar içerisinde bir mucizeyi gerçekleştiriyoruz aslında. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yazık ya ,başka kedilerle kapıştı belki de. Sen de kendine dikkat et Allah muhafaza dışardan birşey getirip bulaştırmasın sana. Hemen veteriner işini hallet bence. İçin rahat etsin.
Evet halledecem biran önce ne olur ne olmaz.

Ben o zamana iyiydim canim bi kac gun sorun yasadim sadece iste yapidan mi drdan mi benel anesteziden mj bilmiyorum ama yjne aynisi olsun istiyorum ckk zorlanmadim cunku cok sukur. Bu arada yapistirma olunca ne zaman banyo yaptin kac gun sonra
Cnm sen ilkini genel olmustun dimi? valla o hastanede duşa girenlere falan sasiriorum cunku drun ilk ustunde durdugu gazını çıkarıp hastaneden öyle çıkmak oluyo duş falan ne alaka anlamadım dikisler yeni kanama oluyor alttan normal olarak. Ben eve gldigimde ya o gün yada bi kaç gun sonra duşa girdim sanırım çok net hatrlayamiorum cnm.

Çok büyük cesaret istiyor ben hayatta yapamam bunu. Bebeği de geç göreyim hiç farketmez Ben ilk kesiyi atarken hop diye bayılırım zaten. Yapabilene de hayranım valla

Ben sezeryan olursa genel isterim sanırım
iğne fobim var zaten
bir de kesildiğimi hissetmek hiç hoş bi duygu olmasa gerek

benim anesteziden uynmam da sorun olmuyor daha önce ameliyat olduğumda hiç sersemlik yaşamadım tabii doğum nasıl olur bilmiyorum
doktorum normal doğum yanlısı onu biliyorum ama

Beni yıkadılar kız Acıbadem de Çok iyi geldi çok güzeldi. Daha çabuk toparlandım ,narkozun sersemliğini attım, daha temiz hissettim kendimi. Dikişlere su geçmiyor zaten problem olmuyor yani. Bir de sezaryen de süt hemen gelmiyor ya ılık su ile biraz masaj yaptık damla damla gelmeye başladı.

Evet genel oldum canım yapıştırmalı dikişti bi hafta banyo yapamadım bi hafta sonra ki kontrılde dr kendi açtı bandajı yaraya bakıp ona göre yapabilirsin banyonu dedi gaz değilde büyük tuvalete çıkmayı bekletti dr beni onun içinde kyısı suyunun içine bi toz katıp içirdi hemşireler bana o şekilde çıktım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…