2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi ben bi hafta yapmadım dra söylicem su geöirmez bandaj taksında eve gelince hemen yapabileyim süt meselesi beni deli eder yoksa

Akşam sorup söyleyeyim canım şimdi yoğundur o araba kullanıyor sürekli ama sürsen iyi olur daha fazla zaman geçmeden
Benim kedinin veterinerini aradım canım sordum parazit ilacını ensesine sür yeterli olur dedi. Ama sürekli dışarı çıkarsa gelir yaptırırsınız iğneyi dedi.

Vallahi ben bi hafta yapmadım dra söylicem su geöirmez bandaj taksında eve gelince hemen yapabileyim süt meselesi beni deli eder yoksa
Süt gelmiyor diye sakın emzirmemezlik yapma. Bir damla emebilmek için çok çaba sarfetmesi gerekecek en başta. Aç kaldı diye mama verme en başta , baktın ki gerçekten aç o zaman sadece çay kaşığı ile damlat onu da meme emer gibi emiyor bebecik. Tek sıkıntı meme başında oluyor süt gelene kadar,hemen acı sızı başlıyor kuru kuru emdiği için. Bir de bol su içmek gerekli. Hem narkozu atmak için hem de süt yapsın diye .

Ben sabah 10da ameliyattan çıktım akşam 6ya kadar aç kaldım sonrasında yedim bu kez çok istikrarlıyım bu konuda mama yok eve bile girmesin şekerli su versek olur mu gelene kadar

Vallahi canım sütde vardı hani herkfadan ses çıktı bende 4 ay zor emzirdim 7. Aya kadar da milim milim olsada sağıp versim mama rezillik gece kalk yap et içir emzirirsen aç memeyi ver gitsin zahmeti bile yok
Aynen canım ilk 1 ay emzikde vermiycem, sanırım benimde sütüm coktu baya ama malesef emedi, o kadar işin içinde mama yapmakmi? yoksa bebek emerken dinlenmekmi, bence dinlenmek, hem en sağlıklısı anne sütü, anne sütü alan bebeğin hastalığa karşı bağışıklığıda cok oluyor.

Birde cidden mama sağlık sorunu yaratıyor oğlumda çok çektik kabızlık vs anne sütü alırken bişey yoktu mesela

Bende ne şeker ölçme aleti var ne bişi tüm tahliller dr da yapılıyor zaten önlemde alınıyor hergun evde şekerime bakıp kendi kendimi yemek istemiyorum zaten yeterince stress var.
Olsaydı farkederdin canım. YEmektrn biraz sonra ağırlık çöküyor rahatsız gibi oluyor insan. Ben şüphelenmiştim

Ben sabah 10da ameliyattan çıktım akşam 6ya kadar aç kaldım sonrasında yedim bu kez çok istikrarlıyım bu konuda mama yok eve bile girmesin şekerli su versek olur mu gelene kadar
Eskiler sarilik olmasin diye dogar digmaz verirmis ama bebeklerin bağırsak florasi anne sutu disinda hicbirseye hazir degil o yuzden ilk 6 ay anne sutu disinda birsey birsey vermeyin su bile vermeyin deniyor. Ben verdim bisey olmadi diyenler oluyor evet o sirada olmuyor ama ilerki yaslarda cikan sorunlari kimse bu donemlerde yapilan yanlislara baglamiyor malesef. Bir cok bebek yenidogan sariligi yasiyor buna yapacak birsey yok.

Çok büyük cesaret istiyor ben hayatta yapamam bunu. Bebeği de geç göreyim hiç farketmez Ben ilk kesiyi atarken hop diye bayılırım zaten. Yapabilene de hayranım valla
tabi cnm epidural dusunen kesinlikle kendini hazırlamali avantajlarida çok bebeği görmek bi sıkıntı yasadiginda dra hemen söyleyebilmek narkoz almamak vs yapmak isteyen arkadaşlar anestezi uzmanlarindan detayli bilgi alıp dogumlarni öyle yapabilirler bende olan herkesde olcak diye bişi yok Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Aynen gaz büyük tuvalet vs demek istedim. Bnm dikiş yapistirmali değildi galiba kendi kendine kaynadi dr a tekrar onun icin gitmedim cnm. Anesteziden zor uyandin mi bnde onu merak ediorum hiç tam uyumadigim icin bnde onu düşünüp duruyorum :)

Aa sıkıntı yasamadysan çok iyi cnm. Ama ben daha önceki dogumumu Memorial Hizmet hastanesinde yaptım orda öyle bişi demediler birde çok agrim oldugu icin aklima bile gelmedi kuaför gldi fotoğraf öncesi resim için çocuk fön çekerken ben hemen bitsin diye dua ediodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…