2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkıntıdan ziyade çok daha iyi geldi. Acıbadem de de doğum paketi alırsan geliyor kuaför. Ben paketi aldım ama kuaförü almadım Doğum fiyatı aldın ya ek paket fiyatı sordun mu?

Uyandırma odasında bekletiyorlar canım çok şapşik halde çıkmıyorsun odaya. Ben gözümü açtım ama ilk anda olan şeyleri hatırlamıyorum mesela. Resim çekilmişiz maaile benim kucakta bebek ama ben olayı hatırlamıyorum Valla canım 3 anestezi aldım 3 ü de başkaydı buluşunca anlatırım sana uzun uzun Ama şunu diyeyim en güzel doğumumu Acıbadem de yaptım

Bu konuda gecen annemle konusuyorduk benim hic bir cocugum sarilik olmadi dedi 6 tane cocuktan bahsediyor bunarada anne yedigine ictigine dikkat etcek kendini koruyacak ve hep cocugunu emzircek diyor

Uyanmak biraz güç oldu ama etrafımı duyuyordum çık saçmalamışım biraz da komik hale düştüm tabi ama güzel olıyor kafayı bulmuşsun gibi bazen sinirlenince diyorum ki gidip anestezi alıp kendimden geçesim var diyorum benimde dikiş alınmadı işte onu diyorum canım acaba o şekilde olunca mı 1 hafta banyo yapılması yasak diye sordum

Canım bazı drlar esmer şekeri öneriyorlar sarılık için ama ben kullanmadım

Cnm inan hiç hatrlamiorum artik tekrar tecrübe edince görücez. Genel anestezi kafası iyimis bilincaltida direk devreye girio demek

Sıkıntıdan ziyade çok daha iyi geldi. Acıbadem de de doğum paketi alırsan geliyor kuaför. Ben paketi aldım ama kuaförü almadım Doğum fiyatı aldın ya ek paket fiyatı sordun mu?
Valla direk doğum paketi fiyatı söylediler içinde anne babaya özel aksam yemegi falanda vardı ama ek paket sormadım o nası oluodu süsleme fotgraf falanmi?

Ayh 2. Doğum olacak ama şimdiden heyecan basıyor böyle okuyunca sanki ilk defa doğuma giricem

Bu konuda gecen annemle konusuyorduk benim hic bir cocugum sarilik olmadi dedi 6 tane cocuktan bahsediyor bunarada anne yedigine ictigine dikkat etcek kendini koruyacak ve hep cocugunu emzircek diyor
Evet bildigin yapisik gibi gezeceksin ilk bir dönem gak meme guk meme emzirmek hem anne hem bebek icin terapi resmen

Benim dikis yoktu yapistirmaydi. Daha ertesi gun hastaneden cikarken dr hergun dus al ama dus jeli kullanma. Hergun dus al ki enfeksiyon olmasin diye uyarmisti.

Benim dikis yoktu yapistirmaydi. Daha ertesi gun gun hastaneden cikarken dr hergun dus al ama dus jeli kullanma. Hergun dus al ki enfeksiyon olmasin diye uyarmisti.
Bunu merak ediyordum işte ben yapamadım maalesef özellikle isticem bu kez duş almak istiyorum çünkü süt sorun oluyor bandaj su geçirmez olursa yapılır her şekilde diyorlar benim bandaj normaldi galiba

Bunu merak ediyordum işte ben yapamadım maalesef özellikle isticem bu kez duş almak istiyorum çünkü süt sorun oluyor bandaj su geçirmez olursa yapılır her şekilde diyorlar benim bandaj normaldi galiba
Soyle soyleyeyim yapistirmaydi ve bandaj yoktu. Hastaneden cikmadan bir kac saat once bandaji acip soguk bir sprey siktilar o sprey bildigin deri gibi uzerinde incenik bir tabaka oldu kesinin yara kapali degildi yani.

Uzun mu ara verdin canım ilk kadar bende heyecanlıyım inan ki
Kizim 22 nisan 2014 de dünyaya gldi cnm 4 sene oldu çok aşırı uzun bi zmn değil ama yinede nasıl doğum olcak tekrar ailemize yeni bi bireyin katılması oğlumu merak ediorum hepsi birarada olunca heyecan basıyor

O arkadaşımı acil ameliyata almışlardı o gün kontrole gitmişmiş aslında ters bir durum olunca acil almışlar yoksa kendi doğurmak istiyordu, belki o an test yapmak unutulmuştur acele bebeği çıkarmaları gerekti diye. Evet ya bacağın varmı yokmu bilmiyorsun tuhaf bir duygu :) bakıyorsun bacaklar orda ama seninki değil ))))

Kizim 22 nisan 2014 de dünyaya gldi cnm 4 sene oldu çok aşırı uzun bi zmn değil ama yinede nasıl doğum olcak tekrar ailemize yeni bi bireyin katılması oğlumu merak ediorum hepsi birarada olunca heyecan basıyor
Garip rastlantı benim kızımla Historianın oğlu 7 eylül doğumlu. Senin kızınla benim üvey kızım 22 nisan doğumlu şimdi bu bebelerimiz birimizden biriyle yine aynı gün doğumlu olacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…