2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkdasin talihsizlik yasamis cnm. Ameliyat sırasında öyle hareket edememek gerçekten kötü beynin hiçbişekilde komut veremio gibi ama hiç acı hissetmedim epiduralde

Kizlar bebişim beni cok uzuyor bikac gundur.karnima fln hic tekme atmiyor
.gtmis aşağıya yerlesmis alt taraflarda gaz gibi biseyler oluyor makatta kasikta vs.cok ozledim karnimdaki tekmelerini.. @Dumudo senin bebiste boyleydi dimi

Kizim 22 nisan 2014 de dünyaya gldi cnm 4 sene oldu çok aşırı uzun bi zmn değil ama yinede nasıl doğum olcak tekrar ailemize yeni bi bireyin katılması oğlumu merak ediorum hepsi birarada olunca heyecan basıyor
Cidden ya merak öldürecek bizi çok sabırsızım birazda iyi olsamçok iyi olacak

Kizlar bebişim beni cok uzuyor bikac gundur.karnima fln hic tekme atmiyor
.gtmis aşağıya yerlesmis alt taraflarda gaz gibi biseyler oluyor makatta kasikta vs.cok ozledim karnimdaki tekmelerini.. @Dumudo senin bebiste boyleydi dimi
Canım benim yaramaz öyleydi ayaklar aşağıdayken şimdide gitmiş kafayı dayamış aşağı zaten normale göre aşağıda canıma okuyor seni anladım içetde gaz patlar gibi pıt pıtlar var ama net değil gibi doğru mu

günaydın mı
gece 3 te uyandım 4bck olmstu hala uyanıktım
sonra dalmışım sanırım 6 ya dogru kalktm o saaten beri ayaktayım:):)
işler güçler

sana da günaydın canım
Bende 6 da uyandim iki saat uyanik kaldim tekrar uyumusum. Sana gun baya erken baslamis

Aynen oyle canim pitpitlar icerde asahida cok hafif. Normale göre asagida fln demedi doktor ama o tekmlere alışmıştim sık sık. Boyle olunca korkuyrm üzülüyorum sanki biseyler yolunda degil gibi

Birde cidden mama sağlık sorunu yaratıyor oğlumda çok çektik kabızlık vs anne sütü alırken bişey yoktu mesela
Aynen canım benim kızda mamadan sonra haftada 1-2 defa dr gidiyorduk ya kusuyordu bir ishal oluyordu bi kabiz falan cok cektim bende, bebek büyütmek gercekden cok zor ama cokta güzel, yapıcak bişey yok elimizden geleni yapıcaz artık bebişler için. Onlar iyi olduğunda bizde iyi oluyoruz.

Cidden ya merak öldürecek bizi çok sabırsızım birazda iyi olsamçok iyi olacak
Evet bnmde tek sķıntım suan vajinadakı şişlik biraz agirida yapio doktor bidaha ki muaneyi bekle dedi ama ben sabirsizim . Bu gebeligimde sanki biri bitio biri başlıyo hep evham halindeyim seninde vajinal ağrıların oluodu dimi hiç kontrol ettin mi kendinı öyle bi şişlik falan denkgldinmi canım? Bnde ağrım var diyip dururken sistigini farketmistim

Evet canim gittim. Cok sukur problemimiz yok. Ben kendim evde seker olcmeye baslamistim. Sanirim sekerim yuksek. Onun bir caresine bakmak lazim. Biraz da moralim bozuldu. Ama yine de Allah dermansiz dert vermesin diyip avunuyorum

Çok şükür canım sevindim bozulmasın moralin diyet programi uygulayıp ustunesinden gelirsin bence

Aynen oyle canim pitpitlar icerde asahida cok hafif. Normale göre asagida fln demedi doktor ama o tekmlere alışmıştim sık sık. Boyle olunca korkuyrm üzülüyorum sanki biseyler yolunda degil gibi
Benimde uzun sure hareketler asagidaydi canim bir iki gundur yukarda hareket hssesdiyorum sıkma canini degistiriyor pozisyonunu

Kızlar benim bebiş hep aynı yerse oynuyor çok nadir çok çok aşağılarda kıpırtı hissediyorum oda haftada bi kaç kez normal mi acaba eli ayağı sağlıklı mıdır ya beni tedirgin ediyor bu durum
benim kızımın eski hareketliliği yok aynı şekilde tekme falan çok çok nadir hissediyorum sadece varlığını hissedip rahatlıyorum..ama doktor kontrolde iyi herşey dedi..belkide vuruyor ben hissetmiyorum diyorum..demekki normalmiş ikimizde yaşadığımıza göre

hayırlı olsun canım cok guzeller nerden ve kaça aldın acaba ..bende suan oda arastırıyorum da

ben internetten aldım beşik n11 mobilya evmanya dan aldım

biz mobilyacıyız aslında ama bebek mobilyası başka bi klasman
bizim ustaya gösterdim
al idare eder seni dedi
burda yapsak beşiğin mekanizması olmayacak dolap ölçüsü hantal kalacak falan
eko olduğu için aldım beşik herşeyi içinde 250 tl
oda da indirim çekim vardı benim 1260 a geldi

Olsaydı farkederdin canım. YEmektrn biraz sonra ağırlık çöküyor rahatsız gibi oluyor insan. Ben şüphelenmiştim
Ben çok rahatım demekki yok ay kimsede çıkmasın ya zaten herkes risklerden geçti kimisi hala yatarak büyütüyo bebişleri. Zaman çabucak geçsinde sağlıkla doğuralım bu kibarcık yavruları çok nazlandılar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…