2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bence normal böyle olması
Uzun saatler hareketsiz kaldığı zamanları bilirim yatıp dinlendiğim halde hissetmediğim günler oldu ama içimi rahat tutup sakince bekledim ve sonrasında o hareketsiz günlerin acısını çıkardı oğluşum çok şükür
Biz içimizi rahat tutalım birşeycik olmaz Allah’ın izniyle :)

Gözünaydın canım şeker yüklenecek diye diretmeyen doktorlara bayılıyorum ne kaldı ki doğuma yolun 3te 2si bitti sayılır
BENDE diretmeyen doktorları seviyorum oğlumda sekerlı suyu sıcak sıcak içirdi hemşire şekerli su bıtmış di baygınlık geçirmiştim o sıcak içmeden bunda yaptırmak istemiyorum ama bakıcam artık

benimki de öyle
bundan 3 hafta önce falan daha hareketliydi
ama doktor dedi endişelenme arada bi hissetsen yeter
sen bütün gün kıpırdıyor musun da ondan aynı şeyi bekliyorsun dedi :)

cnm bende sabaları bel karın ağrısı ayak ağrısı ile uyanıyorum ama işe giderken gelirken ıkı durak yürüyorum geçtiğini fark ettim bence yürüyüş iyi geliyor

benimki de öyle
bundan 3 hafta önce falan daha hareketliydi
ama doktor dedi endişelenme arada bi hissetsen yeter
sen bütün gün kıpırdıyor musun da ondan aynı şeyi bekliyorsun dedi :)
senin ismini görünce bir tebessüm beliriyor yüzümde niyeyse :) :) ......

ben de var buna benzer bı sorun ama ılac vs veremedıler
karar verılemedı
bu aksam endokrinolojiden randevum var, 20 gun öncekı sonuclarımı göturecegım gercı ama bakalım ne dıyecek
cnm benımde troitle ilgili sorunum var ama hala ilaca karar vermediler doktor değerler normale geliyor dedi hamıleliğe bağlıyor en son 0,19 du tekrar randevu alıp gidicem önümüzdeki hafta sendekı durumda mı böyle

Kızlarrr karnı kasılanlar var mı aranızda günde nerdeyse 10 kez kasılıyo karnım doktor çok erken başlamış kasılmaların dedi eğer devam ederse ilaç başlayacağız
Benim kasılmalarım da biraz fazla. Yarın sağlık ocağındaki ebeye sonra da doktoruma soracağım. Özellikle sabah çok fazla hissediyorum.

Benim kasılmalarım da biraz fazla. Yarın sağlık ocağındaki ebeye sonra da doktoruma soracağım. Özellikle sabah çok fazla hissediyorum.
Çok kötü ya doktorum günde 3-4 kere normal demişti ama benimki günde 10u buluyo çalışıyorum bi de olmadı rapor alırım yapmak bişey Yok dinlenince geçiyo ayaklanınca kasılıyo genelde

Kızlarrr karnı kasılanlar var mı aranızda günde nerdeyse 10 kez kasılıyo karnım doktor çok erken başlamış kasılmaların dedi eğer devam ederse ilaç başlayacağız
Benimde çok kasılıyor ve her kasıldığında kalbim ağzımda gibi hissediyorum çok kötü oluyorum. Ama benim 4 yada 5 kez oluyor günde

Güzel haberlerle dön inşallah canım bir de şu kasılmayı sorsan doktoruna bakalım ne diyecek
Tamam canim sorayim benim karnim genelde tamami gün icerisinde sertleşiyo geriliyo ama doktorum normal diyo kasilma falan demiyo bagirsaklarin caliasina bagliyo bi sorayim ben doktora en iyisi

benım tsh normaldı ama antıkorlar cok yüksektı canım
haşimato olabılır dedı doktorum
dun gıttım endokronolijye, tsh normal oldugu ıcın suan ılaca gerek yok dedı
ultrasnla felan da bakılmıstı normal cıkmıstı
antıkorlar cok yusek cıkabılıyorms suan yapacak bısey yok
ama takıp edılecek, hamılelıkte yıne gıdıp gelıcem bu bölume
bi de dogumdan sonra bakalım dvm edecek mı dedı

wayy süperr canım.herseyı hallettın sen masallah darısı bizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…