2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr karnı kasılanlar var mı aranızda günde nerdeyse 10 kez kasılıyo karnım doktor çok erken başlamış kasılmaların dedi eğer devam ederse ilaç başlayacağız

acaba benım de kasılıyorda ben mı anlamıyorum
arada cok sertlesme oluyo ama sabah 6bckta evden cıkıyorum aksam 6 da gelıyorum
gun ıcerısınde hep oturuyorum ayaklarımı uzatma vs gıbı ortamım yok
ondan oluyodur sanıyodum

Tamam canim sorayim benim karnim genelde tamami gün icerisinde sertleşiyo geriliyo ama doktorum normal diyo kasilma falan demiyo bagirsaklarin caliasina bagliyo bi sorayim ben doktora en iyisi
Bir sor bakalım canım
Benim kontrol yarın merak ettim ama

İşte o sertleşme kasıldığı için oluyor
Az oluyorsa önemli değil bildiğim kadarıyla doğuma hazırlık yapıyormuş bebiş fazla olması risk taşıyor aha bak yine toplandı benim kuzu

Arkadaslar biz ciktik muayeneden gayet iyiymişiz kilomuz 706 gram boyumuz 29 cm yanlis beim kendi doktorum bana kan sulandirici igne baslamamisti bu ikinci doktorumsa kan pihtilasmasi olan hastalar kan sulandirici kullanmak zorunda kullanmazsan bebegi kaybedebiriz dedi ben simdi neyapayim diger doktorum vermedi ign3 hangisini dinleyim ben kafamda deli sorular olustu

ne boyutta pıhtılaşma?

Benimde bildiğim kanda pıhtılaşma olanlarda kullanılıyor canım
Kullanırsan zararı olmaz hatta bebek daha iyi beslenirmiş kan akışı iyi olursa önceki doktorun vermediğini söyledin mi niye vermemiş olabilir acaba

Bir sor bakalım canım
Benim kontrol yarın merak ettim ama
Bilmiyorum canim gebeligin basindan beri ecopirin kullaniyorum baskada bisey vermedi kan sulandirmak icin

Şimdi ben arasam doktorumu budoktor igne yazdi kullanmam gerekiyormus desem neder acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…