2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olsaydı farkederdin canım. YEmektrn biraz sonra ağırlık çöküyor rahatsız gibi oluyor insan. Ben şüphelenmiştim
Ben onu sorucakdım kızımdada şimdide yemekden sonra bayılıcak gibi oluyorum özelikle kahvaltıda acaba bendede hamilelik şekeri ola bilirmi?

Çok tükendim bu gebelikte Allah daha kötüsünü vermesin tabi ama yürüyemiyorum inan ki oğlumda hep yakınırdım ama onda presnses gibiymişim haberim yokmuş
Valla bende öyleyim canım bu ikinci gebelik beni çok zorladı biraz yürüyünce ya yoruluyorum yada ağrım oluyor çok yatincada sisiyo insan ister istemez

ben senin nickini çok seviyorum ya ondandır belki

Sorma ya çok hızlı bitti işler bizim
oda boyanacak bir tek o işimiz kaldı
sonra gelenleri yerleştircez
bızde bu hafta sonu odayı boyucaz marjinal grı aldım boyayı sonra bebek odasını secersek ınsallah ıyı olcak

bızde bu hafta sonu odayı boyucaz marjinal grı aldım boyayı sonra bebek odasını secersek ınsallah ıyı olcak

renkk çok güzel bence
ben daha almadım
benim duvarım koyu renk biraz lila gibi bişi
önce astar boya sürülecek
sonra istediğim uçuuuk pembe tonunu kartelada bulamam diye kendim renk tüpü alayım diyorum

ama sen gri deyince gri-pembe mi boyasam diye içimden geçmedi değil

Aynen oyle canim pitpitlar icerde asahida cok hafif. Normale göre asagida fln demedi doktor ama o tekmlere alışmıştim sık sık. Boyle olunca korkuyrm üzülüyorum sanki biseyler yolunda degil gibi
Yok benim bebş döndü canım seninki gibi olduğu pozisyondan ama en başta öyleydi benim aşağıda olması özel durum senin yaramazın yaptıklroda pozisyonundan dolayı

Şişlik var canım ama orası komple şiş yani son aydaymışım gibi sanki

ben griyle pembeyı cok yakıstırıyorum o yuzden grı yapıyorum suan grıyle beyaz mavıyı kullanıcam aksesuarlarda ıkıncı belkı kız olur onada pembe aksesuar kullanırım dıye dusundum

Ben onu sorucakdım kızımdada şimdide yemekden sonra bayılıcak gibi oluyorum özelikle kahvaltıda acaba bendede hamilelik şekeri ola bilirmi?
Mutlaka kontrol et canım ihmale gelmez bu . sabah kalkınca açlık şekerini, yemekten bir saat ve iki saat sonraki şeker değerlerini ölç mutlaka

Sordum kadin ben tarif edemem dedi sen anlayacan dedi dayanamayacak kadar agrin oldugunda gelirsin dedi benim karin sdrtlesmesi kasilma degilmis onu sòyledi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…