2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana kasilma konusunda yardimci olamadi yani bebegin yeri gayet iyi dedi servikal uzunluk 42 mm dedi suanda hersey iyidesi sadece igneye takti

Canım bendede kan pıhtılaşmasi var Ecopirin ve oksopar iğne kullanıyorum hangi genlerinde mutasyon var
Onu tam bilmiyorum canim eve gidince yazayim kindi doktorumu aradim durumu izah ettim senin igne kullanacak bi durumun yok zaten olsaydi ben verirdim dedi

Onu tam bilmiyorum canim eve gidince yazayim kindi doktorumu aradim durumu izah ettim senin igne kullanacak bi durumun yok zaten olsaydi ben verirdim dedi

Benim görev yaptığım yerdeki doktorumda öle demişti ama memleketimde çok iyi bir profosor iğnenin herhangi bir yan etkisi yok tedbir olarak kullanmadım dememek için kullanmalısın demişti oyuzden kullanıyorum buradaki iki doktorumda kullan dedi bırakıp riske giremem diye dusunuyorum bende

Normalde benim 24hafta 5 gúnlûk gòrúnmesi lazim bebisin 25 hafta 1 gûnlûk gòzûkûyo kilosu 706 gram doktor kilosu iyi dedi ama bana az geldi benim haftamla uyumlu arkadaslarin b3bislerinin kilosu kac acaba

Kızlarrr karnı kasılanlar var mı aranızda günde nerdeyse 10 kez kasılıyo karnım doktor çok erken başlamış kasılmaların dedi eğer devam ederse ilaç başlayacağız
Karın kasılması nasıl oluyor? benim karnım bazen bi tarafı taş gibi oluyorşişiyor elimi karnıma koyduğumdada hissediyorum oğluşumun poposo elime geliyo ultrasondada göründü dr poposu demişti.

Normalde benim 24hafta 5 gúnlûk gòrúnmesi lazim bebisin 25 hafta 1 gûnlûk gòzûkûyo kilosu 706 gram doktor kilosu iyi dedi ama bana az geldi benim haftamla uyumlu arkadaslarin b3bislerinin kilosu kac acaba
Cnm sıķıntı ypma gecende de söylemiştim perinatolog biz bu haftalardaki kilolari çok dikkaté almayız 7. Aydan sonra önemli olurmus kilo

Ben geçen hafta gitmiştim 677 gramdı benim oğlan. Aramızda 1 gün var.

Kilo olarak geriden falan gelsek doktorlar sòylerdi sanirim degilmi canlar
Canım oğlumda bana bi kere demişti 7 aylık falandı bakamışsın kilosu geri diye sonrasında telafi ettim şuan o kadar önemseme kiloyu takvimlerde mesela en alt sınırdan veriyor şu kiloda olması lazım diye onun altında olmadığı sürece korkma bence ayrıca tam net ölçüm değil o tahmini yani fazlada olabilir eksikte olabilir usgde ki ölçüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…