2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence üçüncü bir doktora git bj doktorda nasıl bebegi kaybedersin falan diyor anlamadım.

Mthfr a1298c geninde homozigot mutasyon saptanmistir apoe 3/ 3 aileli saptanmistir diyo arkadaslar kan pihtilasmasi sonucumda bu nedemek simdi kafayi siyiracam ben azkaldi

exixizimm canim senin aksam seker olcumlerin kac oluyor. Benim sabahtan beri problem yoktu. 2 sa sonraki tokluk sekerim 112 cikti. Aksam 5 e dogru misir gevregi ve sut yedim. Acikcasi deneme yapiyorum ne kadar artiracak diye. 1 sa sonra 90 di. 2 sa sonra 112 oldu. 3 sa yakin tekrar olctum 140 oldu. Gitgide niye yükseliyor anlamadim. Hadi kavunu erken olcmustum. Simdi neyi yanlis yaptim

Benim eşimde de aynısı oldu . Düşmesi gereken şeker yemekle beraber çıkıyor . İnsülin direnci teşhisi koydular eşime. Hamilelikte nasıldır hiç bilmiyorum çünkü benim doktorum hamilelikte olan şeker sonuçlarını daha farklı değerlendiriyor. Sen yine de bir Dr. İle görüş bence.

Senden sonra ben de başladım ölçmeye hadi bakalım hayırlısı.

Normalde benim 24hafta 5 gúnlûk gòrúnmesi lazim bebisin 25 hafta 1 gûnlûk gòzûkûyo kilosu 706 gram doktor kilosu iyi dedi ama bana az geldi benim haftamla uyumlu arkadaslarin b3bislerinin kilosu kac acaba
Ben 24+2de gitmiştim 743 grdi normal dedi.ama usg olcumu pek tutmuyo dogdugunda farkli oluyo kilolari genelde daha az veya daha cok olabiliyo

E Egepam T TubaSude Sizin için babama sordum nasıl şeker ölçtügünü. Açlık kan şekerini sabah ölçmek için bir gece önceden 9 da yemek yemeyi birakiyormus. Sabah kahvaltiyi 9 da yaptığını varsayarsak 9 da açlık kan şekerini olcuyormus. Kahvaltı bittikten sonra 2 saat bekleyip tokluk olcuyormus. Öğle ve akşam yemeğinde de yemekten iki saat sonra hep tokluk olcuyormus. Babam şeker hastası ve genellikle takip ediyor şekerini. Tabi hamilelikte durum farklı olabilir. Uzman olan birine sormakta da fayda var.

Çok teşekkür ederim canım benim ,öyle yapayım ben de bir süre bakalım ne çıkacak. Allah razı olsun canım

1 saat sonra daha yüksek oluyor canım. Sanırım iki saat sonra mide sindiriyor biraz
Benim cok ilginc bir sekilde 2. Ve 3. Saatlerde daha yuksek cikti bugun kafam karisti. Aksam 7.30 a kadar problem yoktu. En son saat 5 gibu yedigim gevrekten 1 sa sonra sekerim 112 oldu. 2 sa sonra 140. Acaba gevrekler tok tuttugu icin daha gec surede mi sekeri yukseltiyor. Suan korkudan aksam yemegi yiyemiyorum

Anam yemedigim halde cikti. 2 ve 3. Saat tokluk sekerlerim 1. Saate gore daha yuksek. Nedir bu anlam veremedim. Ama sabah boyle degildi. Aksam oldu

Canim peki babanin aksam tokluk ile sabah ki tokluk sekeri farkli mi. Hangisi daha yuksek

Ne olduki neden doktordasın?

H Hunili Anne iyi haberler getir inşallah oynuyor mu bebek

52 falandım herhalde canım tahminen şimdi tartıldım 61.5 olmuşum

Canim peki babanin aksam tokluk ile sabah ki tokluk sekeri farkli mi. Hangisi daha yuksek
Aksam daha yüksekmiş ama uzun zamandır sadece sabah açlık baktığı için bir değer soyleyemedi.
Yarın sağlık ocağına aşı için gidecegim. Bu şeker olayını da sorayım bakalım ebe ne diyecek.
Bu arada 18.30 gibi bir dilim kepekli ekmek ve bir kase çorba ile günü kapattım. Az önce ölçüm yaptım 90 çıktı. Gün içerisinde sadece bir hurma küçük bir muz ve kivi yedim. Sabah 2 dilim kepekli ekmek peynir yumurta yedim. Öğle yemeğimi salata ile gecistirdim bir dilim ekmek ile. Belki beslenmeni düzenlemek için fikir olur diye yazıyorum.
Yarın da hem açlık hem tokluk degerlerimi olcup buraya yazarım mutlaka

Şimdi de göğsümün ucunda çıban gibi birşey çıkmış. Sabahtan beri bir sızlama hissediyorum, içimden de diyorum ki göğüslerim büyüdü iyice ,galiba sütyen sızlatıyor. Şimdi bir baktım ki ucunda kocaman birşey çıkmış. Canım da çok yanıyor. Allah’ım hamdolsun ama iyice eserikli bir hamilelik geçirmeye başladım

Canim ben sabah bir dilim ekmek domates peynir yedim. Sabah 8.30 da. Aclik sekerim 83 du 2 saat sonra 87 oldu. Sonra 10.30 da bir tane yesil elma yedim. Saat 13.15 de kiymali yumurta bir dilim ekmek ve yogurt yedim. Evden cikmam gerektigi icin 1 sa sonra olctum 104 tu. Sonra aksam ustu 16.50 gibi bir kase sutlu gevrek yedim. 1 sa sonra olctum 90 di. 2 sa sonra aksam yemegi yiyecektim yemeden bakayim dedim 112 cikinca durdum. Sonra 45 dk bekledim artik dusmustur dedim baktim 140 cikti. Saat 19.30 dan sonra ciktim 1 sa yurudum geldim. Olctum 80 cikti. 80 i gorunce daha yeni 4 kasik bulgur pilavi 3 tane kofte ve yogurt yedim. Ustune de 6 tane yesil erik. 2 sa sonra bakacam. Ama eskiye gore yememi cok degistirdim. Gevrek disinda uygun bir beslenme gibi geldi. Simdi 2 sa sonra yine yuksek cikarsa solugu diyetisyende alacam

Cidden neyiz biz atsınlar çöpe hurdacılar bile almaz 2 saatten fazladır sancım var progestan aldım yeni hafiflemeye başladı geçmese bu saatte 50 kmlik yolu gidecektim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…