2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cidden neyiz biz atsınlar çöpe hurdacılar bile almaz 2 saatten fazladır sancım var progestan aldım yeni hafiflemeye başladı geçmese bu saatte 50 kmlik yolu gidecektim artık
Allah Allah ,iş mi yaptın yine sen acaba

Toplu halde kurşun mu döktürsek ,birileri bizi okusa mı ne yapsa

Ben diyorum ama bu Ağustos bebeleri pek bir nazlı geliyorlar. Rabbim beterinden saklasın

Sanırım en mantiklisi bu değerleri uzman birine sormak. Belki bize fazla gelen değerler onlar için farklı anlam ifade eder Sen gönlünü ferah tut.

Benim de aksam 95 110 arasinda oluyor
3. Saatte hic ölçmedim
Ama.1. Saat 2 den yuksek cikiyor

Acaba az yedigin icin olabilir mi yukselmesi misir gevregi doyurdu mu seni

Gevrekde seker olabilir mi acaba

Benim de aksam 95 110 arasinda oluyor
3. Saatte hic ölçmedim
Ama.1. Saat 2 den yuksek cikiyor

Acaba az yedigin icin olabilir mi yukselmesi misir gevregi doyurdu mu seni
Az yiyincede mi cikiyor seker? 2. Saatin hatta 3. Saatin daha yuksek cikmasi enteresan. Ben gevrek uzun sureli tokluk sagladigi icin ilerleyen saatlerde cikariyor diye yorumladim. 1 sa yurudum 80 e dustu. Sonra aksam yemegimi yiyebildim

Bence de gevrekte var canim.paketli gida sonucta icinde glikoz vs gibi olabilir ambalaja bak bence ondan yukseldi
Ben cumartesi kontrole gidicem benim degerleri sana foto atarim 1 haftalik dr ne dicek onu da paylasirim seninle sende ona gore 1 hafta bi denersin kendini ona gore dahiliyeye gidersin canim cumartesi haberleselim
Gevrekde sikinti var bence de.

Kızlar ben şeker yüklemesine gidicem on gün sonra dikkat etmeye mi bailasam bildiğim gibi yemeye devam edip reel sonuçlarımı alsam bilemedim. Sizin bi sıkıntınız var mıydı ölçüme başladınız yani vücudunuzda herhangi bi belirti vs. Sonuçlara göre mi takibe başladınız

Tamam canim cok sagol. Kendim kontrol edemezsem doktora giderim diyordum. Diyetisyen mi dahiliye mi ikisi de mi

Ben de bazen uyku hali oluyor yemekten sonra . Açıkcası ben o yüzden şüphelendim. Bir de 3 aylık şeker ortalamasında açlık sınırın altında çıktı . Aile hekimi bu da sorun olabilir dedi ama hamilelik bitince gerçek sonuçlar belli olur dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…