2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiiiic bir sikintim yoktu. Gayet de herseyi yiyordum. Sekerim 80 ken de ayniyim 156 iken de. Sirf seker yukleme haftasi diye meraktan olctum. Cunku doktorum da seker yuklemesi yapmiyor. Olcmesem kontrolsuz beslenmeye devam ederdim. Ya hep kontrolli gidecez ya da test yapip ona gore davranacaz artik.

Peki olcmus muydun daha oncekilerde? Ilk kez mi olctun?
Baktırıyordum ara ara . Ama tahlillerde hiç problem yoktu diğerlerinde. Bunda baştan beri arada değişiklik hissediyorum zaten ama kondurmak istemedim. Seni de iki gündür okuyunca başla artık ölçümlere Tuğba dedim Sanırım beslenme uzmanına gitmem gerek.

Amin canım. Hiç bişey yapmadım tam tersi deli olmamak elde değil artık
24. Haftalarda benim de cok sancim oldu. 3 gun kalkamadim. Suya dikkat et bi.. magnezyumu aksatma ve agrin varken dinlen. Hic kalkma. Insallah toparlarsin ama gobis buyuyor onum agrilari gibi geldi bana

Ama gebelikte varsa sıkıntı zaten bizim için önemli olan şu an değil mi

22. Haftadason bi de. Erken tedbir daha iyi olmus senin icin. Ben hic farklilik hissetmedim. Dur simdi 2 sa sonra tokluk sekerimi olcecem. Bulgur pilavi ve kofteden sonra ne oldu bakalim

24. Haftalarda benim de cok sancim oldu. 3 gun kalkamadim. Suya dikkat et bi.. magnezyumu aksatma ve agrin varken dinlen. Hic kalkma. Insallah toparlarsin ama gobis buyuyor onum agrilari gibi geldi bana
Magnezyum hergün alıyorum zaten canım inşallah diper günlerde devmı gelmez progestanda kullanıyorum ama karnım ilk gebeliğe göre hat safhada büyüyor artık onun farkındayım cidden ondan da olabilir

Canim istersen biraz ayarla zaten duruma gore dahiliyeye yonlendirecek seni yuksek cikarsa
Sanirim yas ve genetik agir basiyor bende hem yas var hrm genetikde var yoksa kilom falan gayet normal sadece karnim var arkadan yada otururken gören hamile olduğumu anlamaz yuzum kollarim hep ayni

Onlar da avuc ici buyuklugunde olacak ve gunduz tuketilecek degil mi. Sen tam bugday ekmek yiyor musun? Bi de diyete basladiktan sonra kilo alimin ve bebegin kilo alimi nasil etkilendi
Eger aksaminda hareketli geciyorsa aksam da yiyebilirsin
Armut elma ve muz yiyorum genelde ben bu 3lu den biri

Cok stres yapmiyormusunuz geriyorsunuz kendinizi ben abartmadan yiyorum ne istiyorsa canim sizin gunluk beslenmebize bakinca ben sizin bir haftada yediginizi gunluk yiyorum. Seker yuklemesini normal beslenme seklinde yapip sonra duruma göre davransan daha iyi degil mi. E Egepam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…