2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kafam karıştı iyice benim. Dengesizliklere göre şeker yüklemesi yapılmalı demişti doktorum. Kendimi az da olsa ikna etmeye başlamıştım. Bir yakınımın eşi başhekim yardımcısı ona sordum yaptırma sakın dedi. Birkaç gün diyet yapıp takip edeyim bakalım ne olacak. Canım yemek yemek de istemiyor ki

Yukleme yapmaya gerek yok bariz belli zaten. Aksam yukleme yapmadan 169 cikmis. Bundan sonra temkinli davranmak lazim. Yemek yemezsen bu sefer de gereginden fazla duser ki o da zararli. Yemeyeceklerimiz belli onlari cikartacaz menuden. Ha agzimin tadi kalmadi ayri. Ama sekerim cikmadigi zaman da bi tepsi baklava yemis kadar mutlu oluyorum. Bosver kiz fit olacaz

Sağlıkla gelsinler de dünyaya tatsız tuzsuz yiyelim birşey olmaz. Çoğu gitti azı kaldı nasılsa

Gecen hafta kontrolle arada 1 kilo vermisim bebegi bilemiyorum ama o etkilenmedi bence cunku ona yararli her seyi yiyorum
Hareketleri de gayet iyi gidiyor
Boyle gidersem ben de veririm. Zaten fos kilo almistim onlar gidecek gibi duruyor. Hem cok tika basa doymuyorum hem de yuruyus eklendi. Bakalim bi daha ki kontrole kadar ne olacak

Valla her günümüz bi olay ya normal günümüz olmicak galibainş önemli bişi değildir cnm yarında bi kontrol et bakalim belki basit sivilce ciban gibi biseydir

Benim seker yeni yeni cikmaya basladi bence. Cunku ilk defa bebegin kilosu haftasindan onde cikti. Daha once hep haftasindaydi.. ben kilo almasini sekere bagladim bilmiyorum dogru mu.. ama sekeri olanlarin bebegi iri doguyor ya ordan boyle dusundum

Valla her günümüz bi olay ya normal günümüz olmicak galibainş önemli bişi değildir cnm yarında bi kontrol et bakalim belki basit sivilce ciban gibi biseydir
Bu sızı sabaha kadar devam ederse bana sabah doktor yolu göründü demektir canım Allah’ım sen bizleri koru sağsalim geçirelim kalan günlerimizi artık

Seker yuklemesi yapmiyorum ki ben. Normal beslenme seklime gore canim ne istiyorsa yerken olcmeye basladim ve tokluk sekerim 140 in ustunde cikti. Doktorum 120 yi gecmemeli dedi bana dikkatli beslen olmazsa diyetisyene yonlendirecem dedi. Ben de 2 gundur dikkat etmeye calisiyorum. Bugun cok dengeli beslendim ama aksam yedigim gevrek olayin yonunu degistirdi. Dikkat etmek zorundayiz canim ne cekiyorsa yersem olmaz ki. Aksam gevrek cekti yedim ahan iste sonuc ortada..

Benim seker yeni yeni cikmaya basladi bence. Cunku ilk defa bebegin kilosu haftasindan onde cikti. Daha once hep haftasindaydi.. ben kilo almasini sekere bagladim bilmiyorum dogru mu.. ama sekeri olanlarin bebegi iri doguyor ya ordan boyle dusundum
Yeme şeklinde değişiklik oldu mu son zamanlarda?

Bu sızı sabaha kadar devam ederse bana sabah doktor yolu göründü demektir canım Allah’ım sen bizleri koru sağsalim geçirelim kalan günlerimizi artık
Canim iltihapli sivilce gibi mi. Sogan haşlayıp gogsune baglasana. Sutyenin arasina koy bence rahatlatir

Yeme şeklinde değişiklik oldu mu son zamanlarda?
Yooo bu zamana kadar canim ne cektiyse yedim. Hic kendimi kismadim. Et de cok yedim hamur isleri de. Meyve cok yerdim. Bir kavunu kesip bitirdigim olurdu. Cok tika basa da yemedim ama kendimi de mahrum etmedim. Hic rahatsızlık hissetmedim. Sirf seker testi haftasi geldi ben de yukleme yapmayacam diye meraktan 1 hafta bakayim dedim. Ilk baktığımda seker 156 cikinca kontrole basladim. Normal ciksa 1 hafta sonra ayni sekilde devam edecektim. Ama cikmadi... yaşa bağlıyorum ben

Sen 36 ben 38 ..Hayat 40 ımızda başlayacak daha hayatım.

Yok canım yaşla alakalı değildir bizim bebeler nazlanıyor diyelim

Kızlar ben kilo vermeye başladım zaten almam gerek dktr kilo almamalısın dedi ekmeği hiç yemiyorum diye biliriz tatlı zaten hiç Yok muzu da zaten dikkat ediyorum diye hafta 3 kere falan yiyorum şimdilik kontörlü yedikten sonra şekerden korkmamıza gerek Yok diğer oğlumda demişitim kendim 3 kilo alarak Doğuma gittim oğlan 2,500 falan doğmuştu 8. Aya yeni gitmişti demekki 9.10 gün sürse 4 kiloya yakın doğacaktı pazartesi dktra gidicem bakalım bebeği etkilemişmi diyetim yoksa gelişim normalmi devam ediyor

Aynen ha benimde ailede genetik o sıkınyi var pazartesk baslayayim diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…