2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kendimi kasarım diye korkuyorum yuksek cikarsa ailede de var cunku bende cok yemenin yaninda abur cuburu fazla yiyorum o yuzden korkum

Doktor isterse ben yaptiricam yuklemeyi canjm esim karsi ama ona kalsa cok yiyorum ki dogru soyluyor canan karatayin bir subesi benim evde aslinda seker aletini de bi gideyim ona gore alirim burada faiş fiyata iteklemeye kalkarlar

İşte o abur cubur daha fena yapıyor canım hem bebeğede faydası Yok yeme onları kessen belki hiç yüksek çıkmaz
Aclikta sıkıntim yok canim tokluk ne olur bilmiyorum simdimde meyveye düstüm ben cikolataya cok düstüm bitde cilem receli canim cok istiyor. Sanirim pis bogazligkmj hamilelikle kapatmaya calisiyorum ben

Aclikta sıkıntim yok canim tokluk ne olur bilmiyorum simdimde meyveye düstüm ben cikolataya cok düstüm bitde cilem receli canim cok istiyor. Sanirim pis bogazligkmj hamilelikle kapatmaya calisiyorum ben
Yükselmesinki rahat yiyebil canım benimde canım bugün okadsr dondurma istediki korktum ama yemeye hazır düşürmüşken

Yükselmesinki rahat yiyebil canım benimde canım bugün okadsr dondurma istediki korktum ama yemeye hazır düşürmüşken
Yasla alakasi yok bu zalimjnniste ailede de olunca korktum mesela siz meyveyi bi kere bi meyve yiyosunuz dimi ben tabak hazirliyorumm ortaya karisik Allah ne verdiyse yiyorum buda bi sıkınti hani

Ben oğluma hamileyken tatlı ile 9 ay beslendim resmen. Hiç şekerim de çıkmadı. Son 3 ay dondurma ve ekmek kadayıfını resmen kilo ile yedim ,o zaman sınıra yakın çıkmıştı yine de diyet filan vermemişti doktorum. Şimdi tatlı hiç yemiyorum canım istemiyor buna rağmen şeker gibi kadın oldum

Hahahayt yersen sorun olmuyor demek ki yok ya ben son bu kafayla gidip baktiricam neyse o ciksin bakalim yok bana diyet falan

Karın kasılması nasıl oluyor? benim karnım bazen bi tarafı taş gibi oluyorşişiyor elimi karnıma koyduğumdada hissediyorum oğluşumun poposo elime geliyo ultrasondada göründü dr poposu demişti.
Karın kasılması belirli araliklarla sertleşip sonra gevşemesi şeklinde oluyor genelde doguma yakin son zmnlarda oluyor canim ama bu zmnlarda da yalanci kasilmalar olabiliomus

Yasla alakasi yok bu zalimjnniste ailede de olunca korktum mesela siz meyveyi bi kere bi meyve yiyosunuz dimi ben tabak hazirliyorumm ortaya karisik Allah ne verdiyse yiyorum buda bi sıkınti hani
Canım eskiden çok yükselince şekerim düşün erik bile 3 tane veriyorlardı erik yani buda meyvede yeşil elma yiyorum muz ta haftada 3 kere yiyorum onuda artık mecbur yiyorum bebek nasıl beslenecek diye

Canım eskiden çok yükselince şekerim düşün erik bile 3 tane veriyorlardı erik yani buda meyvede yeşil elma yiyorum muz ta haftada 3 kere yiyorum onuda artık mecbur yiyorum bebek nasıl beslenecek diye
Yani canim bu diyetin icinde birde bebek beslenmesi var kesinlikle dr kontrolunde olmak lazim et tavukmvs serbst mi yazik cocuklara

ONTK baytar efendi tüm asilari tam mi dedei ic dis parazit sonra rota virüs, kuduz., tetenos bird ekist biseyi dedi ama onu tam anlamadim hani sen hamilesin bebiste geliyor dikkat et canim

Karın kasılması belirli araliklarla sertleşip sonra gevşemesi şeklinde oluyor genelde doguma yakin son zmnlarda oluyor canim ama bu zmnlarda da yalanci kasilmalar olabiliomus
Bende de bir haftadaır oluyor 3 4 günde 1. 10 saniye falan sürüyor. Yalancı kasılmalar deniliyormuş bende okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…