2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani canim bu diyetin icinde birde bebek beslenmesi var kesinlikle dr kontrolunde olmak lazim et tavukmvs serbst mi yazik cocuklara
Et tavuk göğsü var canım dktr bende konuşunca diyet listesi falan vermedi gerek Yok vermeme dedi sen biliyorsun neler yemiyceğini sıkı sıkı tembihledi kilo almayacaksın diye

Bende de bir haftadaır oluyor 3 4 günde 1. 10 saniye falan sürüyor. Yalancı kasılmalar deniliyormuş bende okudum
Bnmde karnım son zmnlarda çok sert kasilma gibi değil kasilmanın nasıl oldugunu çok iyi biliorum ama bebek bı yerlere dayanio poposumu başımı anlamıyorum karnım cok hassas şu sıralar gazda olunca iyice sertlesio

Merhaba canım bugün bir ara girdim günaydın yazıyım daha giremedim nasıl çıktı bugün okuyamadım geçmişi iymisin
Canim bugun aksama kadar iyiydim yuksek cikmadi sekerim. Sonra aksam gevrek ve sut yedim bir kase. Yemez olaydim. 3. Saattte 140.a cikardi. Sonra 1 sa yurudum 4. Saatte 80 e dustu. Gevrek sekeri gec cikartiyor demekki. Aksam yemekten sonra tokluk sekerim 97 di. Simdi yatmadan tekrar olcup yatacam. Bakalim boyle devam edecez artik

8. Aya girdiginde erken dogum yapmanın sebebi de seker miydi?

Böyle çok sıkta ölçme canım bana bile bukadar yüksek olduğu halde dktr hafta bir kaç kere açlık tokluk bak dedi

8. Aya girdiginde erken dogum yapmanın sebebi de seker miydi?
Evet canım ama benim ozaman çok sıkıntım vardı stressen çok yükseliyordu yaşım ufaktı boşanmıştım tek başıma nasıl yapacam üniversiteye hazırlanıyordum biryandan yani okadsr sıkıntı vardıki yükselmesi çok normaldi

Yasla alakasi yok bu zalimjnniste ailede de olunca korktum mesela siz meyveyi bi kere bi meyve yiyosunuz dimi ben tabak hazirliyorumm ortaya karisik Allah ne verdiyse yiyorum buda bi sıkınti hani
Ben kac cesit meyveyi soyup tabaga dograyip nerdeyse ogun gibi tuketiyordum. Hele ilk zamanlar yedigim portakalin haddi var hesabi yok. Simdi de kavun oyleydi. Ama bugun korkarak bir yesil elmayi anca yiyebildim. Erik desen rahat bir oturusta yarim kilo yerdim. Karnim agriyana kadar yani.. simdi 6 tane yedim biraktim. Napcan hersey bebisler icin.

Rabbim bir daha böyle imtihan vermesin canım. Geçmiş gitmiş çok mutlu günlerin olsun önünde inşallah..

Ben de mangoya taktım bu ara . Acaba şekeri çok yükseltir mi ?

Böyle çok sıkta ölçme canım bana bile bukadar yüksek olduğu halde dktr hafta bir kaç kere açlık tokluk bak dedi
Yaaa gercekten mi. Ben de bir hafta neler cikartacam neler cikartmayacak bi bakayim dedim. Kontrolluyum ama ise yariyor mu diye merkatan olcuyorum aslinda.

Rabbim bir daha böyle imtihan vermesin canım. Geçmiş gitmiş çok mutlu günlerin olsun önünde inşallah..
İnşllah canım allah razı olsun cümlemizin inşllah.Hayat bu insanın başına herşey geliyor kadınsak daha güçlü olmak gerekiyor hemde anne olmuşsak oğlumda bana çok güç oldu tabi daha kötü durum yaşayanlar oluyor ozamanlar isyan etmedim hep dedim oğlum sağlıklı ya hasta doğsaydı ozaman böyle ayakta durmak yerine onun sağlı için koşuşturacaktım böyle sıkıntılar aklıma bile gelmiycekti diye düşünüyordum bugünümüze çok şükür

Yaaa gercekten mi. Ben de bir hafta neler cikartacam neler cikartmayacak bi bakayim dedim. Kontrolluyum ama ise yariyor mu diye merkatan olcuyorum aslinda.
Yine dltrana bir sor ama oda bence aynısını söyliycek ben geçmiş te bukadar yüksek ve şimdide böyle olmasına rağmen öyle dedi dktr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…