2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hergün bir tane içiyorum ben ondan Ne içeceğim şimdi onun yerine
Ben sade Türk kakvesi içiyorum bide şekersiz sütsüz nescafe içiyorum canım kahveyi çok severim zaten şekerli içemem ama geçenlerde ofiste 3 bir arada yapıp getirmişlerdi ayıp olmasın diye biraz içeyim dedim beynim uyuştu resmen

Mthfr a1298c geninde homozigot mutasyon saptanmistir apoe 3/ 3 aileli saptanmistir diyo arkadaslar kan pihtilasmasi sonucumda bu nedemek simdi kafayi siyiracam ben azkaldi

Canım benim senden daha az risk olmasına rağmen iğne vuruyorum sende iki gende var bence iğne vurmalisin tabii doktorla ayrıntılı görüş bu durumunu

Türk kahvesi aşığı olan ben bu bebekte içemedim maalesef. Yeni yeni içmeye başladım. Bari sütle Türk kahvesi içeyim bağırsak da çalıştırıyor.

Az yiyincede mi cikiyor seker? 2. Saatin hatta 3. Saatin daha yuksek cikmasi enteresan. Ben gevrek uzun sureli tokluk sagladigi icin ilerleyen saatlerde cikariyor diye yorumladim. 1 sa yurudum 80 e dustu. Sonra aksam yemegimi yiyebildim

Yediğiniz şeylerin kana geçip şeker değeri vermesi 2. Saattir kızlar annem şeker hastası yemekten 2 saat sonra ölçer hep

Kizlar kendinizi bu kadar germeyin yediginiz kadar hareket edin her sey normale donecektir. Bu arada benim doktor kontrolum 28 hafta ya olcak ya da gecicek ozaman seker yuklemesi isterse yapilabiliniyor mu acaba

E Egepam Hiç sanmam canım. 22+1 de 426 gramdı. Hareket etmekten kilo almaya fırsatı olmuyor ki. 3 haftada 300 gram alması bile mucize olur. 650 diyorum iyi ihtimalle.

Kızlar, binamızı yıldırım çarpması sonucu tv, wifi gibi düşük voltajlı aletler devre dışı oldular. Yarın yeni modem alanadek ara sıra girip bakacağım. Aman uslu durun aklım kalıyor sonra :) yeğenlerim de , lütfen sakin akıllı oturun, anneleri dinleyin. Yarın eşim izin alabildi işyerinden beraber gideceğiz diye önümüzdeki hafta gideceğim randevuyu öne aldık. Saat 11.
P.s. bir saat girmesem özlüyorum sizi

Canım, gevrek şekerli değilmi? Değilse ne alıyorsan ben de alayım. Zeytin sevmiyorum, margarin yasak, domates peyniri de şekersiz çayla zoraki yiyorum. Gevreği seve seve yerim valla

Canım, gevrek şekerli değilmi? Değilse ne alıyorsan ben de alayım. Zeytin sevmiyorum, margarin yasak, domates peyniri de şekersiz çayla zoraki yiyorum. Gevreği seve seve yerim valla
Gevrek sekerliymis valla.. bu kadar yukseltecegini dusunmedim. Diyet yaparken favorimdi. Bu diyeti zayiflama diyeti ile karistirdim sanirsam gevreklerin niye aciktirmadiklarini da anlamis oldum. Taaa 3. Saatte sekeri max seviyeye cikardi. Derken gevrekte hayatimizdan cikar.

E Egepam Hiç sanmam canım. 22+1 de 426 gramdı. Hareket etmekten kilo almaya fırsatı olmuyor ki. 3 haftada 300 gram alması bile mucize olur. 650 diyorum iyi ihtimalle.
Aliyor aliyor merak etme. Benim de senle ayni haftalarda benzer agirliktaydi. Carsamba gittim 3 haftada 300 gr mi gecmisti. Esas bundan sonra hizli buyuyecek. Dusunsene kalan 12 hafta desek o zamana kadar 2500 gr dan fazla almasi lazim. Bu da nerdeyse haftalik 250 gr demek. Artik hizli buyuyecekler.. git bakalim ben de merak ettim simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…