2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Heheyt yürümeyen kız onu mu yapacak hiç sanmam vallaha
Ama zor olur öyle doğurmak. Bu aşamaya kadar içeride tutmak amaçlı yürümemiş olabilir. Korumuş bebeği ama artık vakti geldi. Korkuyor olabilirmi yoksa? Belki doğum zamanı yaklaştıkça korkuyordur.

Ya son zamanlar o ayıp iş çok işe yarıyormuş ama ben son haftalarda koca dan ayrı kalıcam Türkiye’de bekliycem sancıyı

ben de yazcaktım da utandım yazmadım:):)
cok duydum ama ıse yarıyomıs baya:)

Ama zor olur öyle doğurmak. Bu aşamaya kadar içeride tutmak amaçlı yürümemiş olabilir. Korumuş bebeği ama artık vakti geldi. Korkuyor olabilirmi yoksa? Belki doğum zamanı yaklaştıkça korkuyordur.
Hiç benimle alakası yok ben korkudan sezaryen oldum ama o çatır çatır doğurayımda görün diyor en baştan beri çok istiyor normal doğumu ama kısmet işte

Merhaba kızlar benim geç yumurtlama olmuştu 1 hafta geriden geliyordu şuan yakalamış bebek 30 temmuz doğum tarihi dedi daha önce doğum yapmış anneler sezeryanda normal tarihinden kaç gün önce alıyor bebeği doktor

Benim en son 2 hafta ònce òlçmústú doktor rahim agzi uzunlugunu 37 mm çıktı gayet iyi dedi kısalınca nasıl anlarizki acaba

Kızlar böyle bebekleri koyup resim çekiyorlar ya
beze ya da kağıda bastırıp
ben kendi kızıma bastırıcam sizde kendi bebenizin adını yazıp bastırabilirsiniz

Eklentiler

• aa.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 84
38+0 itibariyle dogum planlamasi yapiyor sana bir haftalik bir zaman dilimi sunup gun secmeni istiyor dr. Bende böyleydi.

Çoğu zaman 38 hafta tamamında canım. Benim ilkini 37 tamamında aldı. Şimdiki aklımla erken olmuş diyorum ama tabi sıkıntılı hamilelikti. Bugün sordum dr uma, 38 haftadan itibaren dedi, 20 temmuz-1ağustos arası yani. Sancın tutana kadar beklemek en iyisi dedi ki bu fikrini onaylıyorum ne kadar içeride kalırsa o kadar gelişme sürecini tamamlar.

Merhaba arkadaşlar. Bugün asimizin son dozunu olduk. Ebeye de kan şekeri ile ilgili sorularımı sordum. Çok sık ölçüp kendinizi germeyin dedi. 10 Mayıs tarihine randevu verdi. Sabah aç gelin açlık kan sekerinize bakalım, 1 saat sonra da kendi şeker ölçüm cihazları ile tokluga bakarız dedi.
Evde ölçüm yapacaksanız da sabah açlık ve ogunlerden 2 saat sonra tokluk için bakın dedi.
Bir de kasılmaları sordum. Bebek hareketli ise kasılmalar normaldir dedi. Çok bir şey söylemedi.
Ben de bugun olcmeye başladım şekerimi. Sabah açlık 90 çıktı, kahvaltıdan 2 saat sonra olctum 92 çıktı, öğle yemeğinden 2 saat sonraki değerim de 85 çıktı. Bakalım akşam ne çıkacak.

Kızlar böyle bebekleri koyup resim çekiyorlar ya
beze ya da kağıda bastırıp
ben kendi kızıma bastırıcam sizde kendi bebenizin adını yazıp bastırabilirsiniz
Çok güzelmişş...
Ben de el ayak izini almak istiyorum :) bir toza batırıp kağıta basıyorlar ya. Kızımın bir yaşında yapmıştım kaşe mürekkepiyle

Değerlerin çok güzel tebrik ederim canım. Akşam gün içinde yediğimiz için azıcık yüksek çıkarsa sorun yok

Çok güzelmişş...
Ben de el ayak izini almak istiyorum :) bir toza batırıp kağıta basıyorlar ya. Kızımın bir yaşında yapmıştım kaşe mürekkepiyle
bende alçı istiyorum bebekken ama
durur mu yapabilir miyim bilmem kit olarak satılıyormuş
bebeğe zararı da yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…