2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar samsung telefonda androit kadinlar klubu uygulamasi kullanıyordum dünden beri çalışmıyor silip tekrar yukledim yine calismiyor sizde yasayan varmi

ANneler acill, eşim midye almış çokta severim ve hamileliğimin basında sadece 1 defa 2 tane yemiştim o zaman yeni hamileydim şimdi bebek bizden besleniyor hiç yemesem mi ? Bugünlük yesem zararı olurmu ? Eve getirdiği icin de cok cani m cekti

Yeme.canim zararli

Nefsini korelt :) icerisinde yogun civa ve agir metaller var o yüzden tavsiye edilmiyor ama bende normalde agzima surmememe ragmen gecen ay iki tane yedim sirf esim yerken canım cekti diye. Benim dr umun bu tarz seylere yaklasimi soyle nefsini koreltecek kadar tadina bak sueklilik haline gelmesin.

1 tane yemekten birsey olmaz bence

Benim minnosda 2 gundur hareketsiz sanki cok hafif arda hissediyourm dr a gitmek istemiyorum ama insallah kotu virsey olmaz

Allah gòstermesin insan korkuyo erken falan olur nasil anlasilir oyúzden sordum

Dun aksam dizide Turk kahvesi icerlerken canim cekti yatmadan bir saat once ictim icmez olaydim gece refluden hic bi sekilde uyuyamadim yastigimi oturuyo gibi kaldirmama ragmen gecem zehir oldu Hala bogazimda ve midemde o garip yanma hissi gecmedi bide sabah aclik sekerim 97 bir saat sonraki 144 cikti bakalim ikinci saat kac cikacak.. bi de kilom cok iyi gideken bes gunde iki kilo almisim bu ara istahim cook acildi bide hic yemedigim kadar abur cubur cipse dustum ne olacak bu halim bilmem kendimi durduramiyorum

Allah gòstermesin insan korkuyo erken falan olur nasil anlasilir oyúzden sordum
Korkmanin faydasi yok bu kadar kafanizi takip stres yapmayin bebegede zararli bu tutum. 21+3 de nisanim geldi ve dogum basladi. Rahim agzina dikis atildi. Yatiyorum 15 gundur cooook buyuk ihtimal prematüre bir bebek annesi olacagim evet endiselerim var ama pozitif olmaya cabaliyorum cunku benim elimde yatmaktan baska birşey yok. Ona ragmen bebegimi strese sokmamak adina iyiyim iyiyiz diyorum.

Şu 30. Haftayı bir atlatırsak hayırlısıyla ondan sonrası iyi olur inşllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…