2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 28 e de raziyim acikcasi elbette hedef 30 uzeri ama iste onca seyden sonra resmen ay sukur bir gun daha buyudu oglum modundayim.
Anlıyorum canım aynı korkular bendede var şekerim yükselirmi sancım olurmu diye bazen diyorum bebeğin hiçbirşeyini de almadım doğsa gazeteye sarıcam heralde:)

Anlıyorum canım aynı korkular bendede var şekerim yükselirmi sancım olurmu diye bazen diyorum bebeğin hiçbirşeyini de almadım doğsa gazeteye sarıcam heralde:)
Hadi sen 27 desin bende hicbirsey alamiyorum henuz. gazeteye sarmam ama ablasinin cicekli kiyafetlerini giyer en kotu :)

Rabbim saglikli birsekilde kucagimiza almayi nasip etsin evet hepimizde ve bebişlerimizde çok iyiyiz

Kızlar şöyle bir liste yaptım bir bakarmışsınız eksiğim yada gereksiz bir şey varmı. 2 tane hastane çıkışı 10lu ve 5 li,10 tane 0-3 ay arası kısa kollu çıtçıtlı,0_6 ay arası 10 tane çıtçıtlı,0-3 ay arası alt üst takım 5 tane, 0-6 arası altüst 5 takım,0_3 arası 3,4 tane tüm tulum,0-6 ay arası daha kalın tulum,0-3 ve 0-6 ay giysilerine uygun ayakkabılar Ağız mendilleri,penye yeleklerden 0-6 aya uygun hırkalar Kalın battaniye inçe battaniye çorap eldiven şapka, Bübchen Bakım ürünleri, Alt değiştirme takımı, Tırnak makası takımı olmuşmu kızlar

Ben
Ben bugün farkettim vajinanın tam üstünde hareket ettiğini. Tam uçta sanki . belim de ağrıyor, psikolojikmi ne ama içime korku doldu
Òyle farkettigimde muayene gittigimde bebek vok asagida hareket ediyo asagidami diyorum herseferinde azar isitiyorum anlamiyorum sudurumda soktor nederse tamam diyecez mecburwn

Bunlarin hepsi hastane icinmi acaba fazla degilmi
Hastane için değil hepsi bebek için genel alışveriş hastaneye tabi çok olur 6. Aya kadar bunlar yeterlimi bilmiyorum Türkiye’den alıp gelicem bunlark bebek olunca bukadar sık gidemem Türkiye’ye 2 haftaya yine türkiyede olabilirim:)

Maşallah ayakkabıyı da unutmamışsın :) temizlik leke çıkarıcı deterjan vs. ürünleri kalmış banyo gereçlerini hallettinmi bitti

Maşallah ayakkabıyı da unutmamışsın :) temizlik leke çıkarıcı deterjan vs. ürünleri kalmış banyo gereçlerini hallettinmi bitti
Canını seveyim bak onları unuttum yazayım hem Yok hiçbirşey almadım teyzesi öyle birkaç tane giysi almıştım Türkiye’den hevesle okadar

Ben bugün farkettim vajinanın tam üstünde hareket ettiğini. Tam uçta sanki . belim de ağrıyor, psikolojikmi ne ama içime korku doldu
Korkma canım bana dr fazla gezinme dedi ona göre sende dikkat et markete bile gitmiyorum zaten hissediyorum birde benim vajinal bölgem bildiğin ağrıyor yani galiba çatı kemiği mi oluyor her nereyse bilmiyoruö

Daha ne olsun annesi bence bunlar şuan için yeter en fazla 4-5 ay kullanırsın erkek çocukları çok çabuk gelişiyor çünkü

Hastane cikisi 10 lu bir takim kafi. Birde besli diyorsun. Ee her ikisindede birer tane citcitli badi var kisa kollu o yuzden 10 tane daha ekstradan alacagina 5-6 al sonucta alt ust takimlarda var ee tulumda alacagim diyorsun. Zaten 0-3 ayi cok uzun sure giyemiyorlar onun yerine 3-6 ay araligina agirlik ver. Ayrica yaz bebegi bunlar kisa programda yikasan 15 dk da guneste kuruyacak kiyafetleri en azindan aldigini giyer yipratir azda alsa diye dusunuyorum.

Bebişlerinin tekmelerini bazen hissetmeyen anneler ben elimi gò ek deligimin yanina koyuyorum en fazla 5 dakka sonra kizçem annesine burdayim diyo sonra o tepiyo ben bikac kez tik tik vuruyorum o tepiyo deneyin derim çok gúzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…