2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

0-3 ay bence ideal. Ayakli tulumlari azaltabilirsin. Hem cok sicak olacak hem de cok hizli buyuyorlar. Alt ust takimlardan onlara bi daha sira gelesiye kadar küçülüyorlar. 3-6 ay olanlar da mantikli. O donem icin daha kalin almaya calis. Corap sapka ve eldiven ayrica alirsin. Bir de uzun kollu ince zibinlar var. Gobek dusene kadar atlet yerine giydiriyorsun. Onlardan da 3-4 tane alabilirsin. Tek kullanimlik alt acma bebek cantasi biberon emzik banyo kuvet seti ana kucagi besik ve besik icin uyku seti nevresim takimi kendine lohusa takimi aklima gelenler bunlar..

gazelim_24 E Egepam ne diyosuuz bu ise dahiliyeye yonlendirdi beni aclik sekerimde 97 mi ne cikmis
Aclik sekerin yuksek canim. Bir de ilk saat sekerin 180 i gecmemeli o da yuksek. 2. Saat sekerin 140 i gecmemeli diye biliyorun. Genel anlamda yuksek ciktiklari icin seni dahiliyeye yonlendirmis. Once egzersiz ve diyetle indirmeye calisacaklar... dikkat etmeye calis. Dusmezse insulin tedavisi baslanir. Seker cihazin yoksa al. Daha kontrollu olursun. Ben de bu konuda cahilim ve yeni basima geldi. Simdilik dikkat etme asamasindayim. Kendim kontrol.edemezsem bana da dr yollari gozuktu

Yeme.canim zararli

1 tane yemekten birsey olmaz bence

Nefsimi 4 tane köreltti oda tuttum kendimi ilk defa bu kadar birşeyi yemeyi cok istedim, içim aktı resmen yerken ama hamileliğim boyunca bir daha asla midye yemicem normalde de dikkat eden biriyim, en zararlı olan şeylerden hep uzağım. Allah’a emanet olsun yavrularımız yemesem içime dert olurdu

Daha ne olsun annesi bence bunlar şuan için yeter en fazla 4-5 ay kullanırsın erkek çocukları çok çabuk gelişiyor çünkü
Sağol canım 0-6 daha fazla alırım
Tama canım haklısın onları hemen azaltıyorum çok sağol
gazelim_24 E Egepam ne diyosuuz bu ise dahiliyeye yonlendirdi beni aclik sekerimde 97 mi ne cikmis
Canım yüksek çıkmış diyet vericek dktrun muhakkak

Ay bende çok severim Türkiye’ye gelince 2 tanede ben yiyeyim:)

Sağol canım 0-6 daha fazla alırım

Tama canım haklısın onları hemen azaltıyorum çok sağol

Canım yüksek çıkmış diyet vericek dktrun muhakkak
Ayakli tulum hic almasanda olur ayaksiz olanlari daha uzun soluklu giyiyorlar. Boy sikintisi olmuyor ama ayaklilarda kasiyor hemen kuculuyor

Canını seveyim bak onları unuttum yazayım hem Yok hiçbirşey almadım teyzesi öyle birkaç tane giysi almıştım Türkiye’den hevesle okadar
Canım alt kısımları pantalonlar ve külotlu çorap al, alttan giydirmek için eğer 6 aya kadar alıyorsan. Kasımda artık ihtiyaç olacak.

Evet haklısın canım külotlu çorap çok laızm oluyor hemen yazayım onlarıda ben o-3 ay arasını en iyisini biraz daha azaltayım
0-3 3-6 ay arasını çok fazla alma bence canım inan tam o aylara göre giydiremedim ben oğlumu hiç çok çabuk büyüdü sürekli kıyafet aldım şuan bile 2.5 yaşında ama 4-5 yaş kıyafeti alıyorum öyle boylu posluda değil ama bende anlamadım bu işi

Ozaman onlardamı az alayım 6_9 ay mı alsam ozaman biraz 3-6 biraz 6-9 ay alayım

Ozaman onlardamı az alayım 6_9 ay mı alsam ozaman biraz 3-6 biraz 6-9 ay alayım
Yani canim ben bisey anlamadim dogdu dogali kiyafet almaktan bi hal olduk biz herkes alir gelecek yaza gelecek kisa giydirir ben kisin basinda aldigim hicbirseyi gelecek yila hiydiremicem inan kk bh bebekkende boyle oldu ama daha 1 metre boyu yok benim oglanin ne alaka anlamadim

Gidip 56 cm boya 3 ay yazıyorlar. Halbuki 50cm dogan bebek ilk ay 56 cm oluyor. Biz de 3 ayliklari ilk ay giydirmeye basliyoruz. Markadan markaya degisebilir ama ben beden konusunda HM i basarili buluyorum. LCW de ogluma 10 yas alirim denk gelmez hic. Genelde 11 alirim Burdan da 11 aldim buyuk geldi. Oglum 10 yasinda ve 10 yas alınca ustune dikilmis gibi tam geldi. Bebekler icin aylari daha fazla yaymislar. Yenidoğan 2-4, 4-6 ve 6-9 diye gidiyor. Ben 4-6 ve 6-9 lari ordan aldim. Diger markalardan 0-3 aldim

Hmden henuz bisey almadim birde ordan denerim lcwden aliyorum genelde toplu alip cikiyorum herseyi mecbur buyuk aliyorum yine olmuyor

Korkma canım bana dr fazla gezinme dedi ona göre sende dikkat et markete bile gitmiyorum zaten hissediyorum birde benim vajinal bölgem bildiğin ağrıyor yani galiba çatı kemiği mi oluyor her nereyse bilmiyoruö
İlk oğluna hamileyken böyle ağrıların oldumu cnm?

Hmden henuz bisey almadim birde ordan denerim lcwden aliyorum genelde toplu alip cikiyorum herseyi mecbur buyuk aliyorum yine olmuyor
Hm yi kesfetmeden once ben de hep LCW alirdim. Simdi herseyu HM den aliyorum. Hem daha kaliteli hem fiyat olarak yakin hem de cesit cok. Bebek urunlerinde zararli madde olanlari direk imha ediyorlarmis. Lcw de boyle bir kontrol.var mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…