- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #33.121
0-3 ay bence ideal. Ayakli tulumlari azaltabilirsin. Hem cok sicak olacak hem de cok hizli buyuyorlar. Alt ust takimlardan onlara bi daha sira gelesiye kadar küçülüyorlar. 3-6 ay olanlar da mantikli. O donem icin daha kalin almaya calis. Corap sapka ve eldiven ayrica alirsin. Bir de uzun kollu ince zibinlar var. Gobek dusene kadar atlet yerine giydiriyorsun. Onlardan da 3-4 tane alabilirsin. Tek kullanimlik alt acma bebek cantasi biberon emzik banyo kuvet seti ana kucagi besik ve besik icin uyku seti nevresim takimi kendine lohusa takimi aklima gelenler bunlar..Kızlar şöyle bir liste yaptım bir bakarmışsınız eksiğim yada gereksiz bir şey varmı. 2 tane hastane çıkışı 10lu ve 5 li,10 tane 0-3 ay arası kısa kollu çıtçıtlı,0_6 ay arası 10 tane çıtçıtlı,0-3 ay arası alt üst takım 5 tane, 0-6 arası altüst 5 takım,0_3 arası 3,4 tane tüm tulum,0-6 ay arası daha kalın tulum,0-3 ve 0-6 ay giysilerine uygun ayakkabılar Ağız mendilleri,penye yeleklerden 0-6 aya uygun hırkalar Kalın battaniye inçe battaniye çorap eldiven şapka, Bübchen Bakım ürünleri, Alt değiştirme takımı, Tırnak makası takımı olmuşmu kızlar
Aclik sekerin yuksek canim. Bir de ilk saat sekerin 180 i gecmemeli o da yuksek. 2. Saat sekerin 140 i gecmemeli diye biliyorun. Genel anlamda yuksek ciktiklari icin seni dahiliyeye yonlendirmis. Once egzersiz ve diyetle indirmeye calisacaklar... dikkat etmeye calis. Dusmezse insulin tedavisi baslanir. Seker cihazin yoksa al. Daha kontrollu olursun. Ben de bu konuda cahilim ve yeni basima geldi. Simdilik dikkat etme asamasindayim. Kendim kontrol.edemezsem bana da dr yollari gozuktu
ben kesinlikle onermiyorumOzel sigortan varsa Yeditepe Uni hast. Rukset Attar`i onerebilirim canim
Yeme.canim zararli
Nefsini korelt :) icerisinde yogun civa ve agir metaller var o yüzden tavsiye edilmiyor ama bende normalde agzima surmememe ragmen gecen ay iki tane yedim sirf esim yerken canım cekti diye. Benim dr umun bu tarz seylere yaklasimi soyle nefsini koreltecek kadar tadina bak sueklilik haline gelmesin.
1 tane yemekten birsey olmaz bence
Sağol canım 0-6 daha fazla alırımDaha ne olsun annesi bence bunlar şuan için yeter en fazla 4-5 ay kullanırsın erkek çocukları çok çabuk gelişiyor çünkü
Tama canım haklısın onları hemen azaltıyorum çok sağolHastane cikisi 10 lu bir takim kafi. Birde besli diyorsun. Ee her ikisindede birer tane citcitli badi var kisa kollu o yuzden 10 tane daha ekstradan alacagina 5-6 al sonucta alt ust takimlarda var ee tulumda alacagim diyorsun. Zaten 0-3 ayi cok uzun sure giyemiyorlar onun yerine 3-6 ay araligina agirlik ver. Ayrica yaz bebegi bunlar kisa programda yikasan 15 dk da guneste kuruyacak kiyafetleri en azindan aldigini giyer yipratir azda alsa diye dusunuyorum.
Canım yüksek çıkmış diyet vericek dktrun muhakkak
0-3 ay bence ideal. Ayakli tulumlari azaltabilirsin. Hem cok sicak olacak hem de cok hizli buyuyorlar. Alt ust takimlardan onlara bi daha sira gelesiye kadar küçülüyorlar. 3-6 ay olanlar da mantikli. O donem icin daha kalin almaya calis. Corap sapka ve eldiven ayrica alirsin. Bir de uzun kollu ince zibinlar var. Gobek dusene kadar atlet yerine giydiriyorsun. Onlardan da 3-4 tane alabilirsin. Tek kullanimlik alt acma bebek cantasi biberon emzik banyo kuvet seti ana kucagi besik ve besik icin uyku seti nevresim takimi kendine lohusa takimi aklima gelenler bunlar..
Ozaman ayaklı tulumları biraz dah büyük alırım sağıl canım
Ay bende çok severim Türkiye’ye gelince 2 tanede ben yiyeyim:)Nefsimi 4 tane körelttioda tuttum kendimi ilk defa bu kadar birşeyi yemeyi cok istedim, içim aktı resmen yerken ama hamileliğim boyunca bir daha asla midye yemicem normalde de dikkat eden biriyim, en zararlı olan şeylerden hep uzağım. Allah’a emanet olsun yavrularımız yemesem içime dert olurdu
Ayakli tulum hic almasanda olur ayaksiz olanlari daha uzun soluklu giyiyorlar. Boy sikintisi olmuyor ama ayaklilarda kasiyor hemen kuculuyorSağol canım 0-6 daha fazla alırım
Tama canım haklısın onları hemen azaltıyorum çok sağol
Canım yüksek çıkmış diyet vericek dktrun muhakkak
Öyle yapayım ozaman hemen düzeltiyorum onu listedeAyakli tulum hic almasanda olur ayaksiz olanlari daha uzun soluklu giyiyorlar. Boy sikintisi olmuyor ama ayaklilarda kasiyor hemen kuculuyor
Canım alt kısımları pantalonlar ve külotlu çorap al, alttan giydirmek için eğer 6 aya kadar alıyorsan. Kasımda artık ihtiyaç olacak.Canını seveyim bak onları unuttum yazayım hem Yok hiçbirşey almadım teyzesi öyle birkaç tane giysi almıştım Türkiye’den hevesle okadar
Evet haklısın canım külotlu çorap çok laızm oluyor hemen yazayım onlarıda ben o-3 ay arasını en iyisini biraz daha azaltayımCanım alt kısımları pantalonlar ve külotlu çorap al, alttan giydirmek için eğer 6 aya kadar alıyorsan. Kasımda artık ihtiyaç olacak.
1 saat sonrası yüksek çıkmış. Diyabet tanısı koymak için 3 değerden ikisi artış göstermeli diye biliyorum. Herhalde önlem amaçlı dahiliyeye göndermişlerdir canım
Az yemekte iskence benceAy bende çok severim Türkiye’ye gelince 2 tanede ben yiyeyim:)
0-3 3-6 ay arasını çok fazla alma bence canım inan tam o aylara göre giydiremedim ben oğlumu hiç çok çabuk büyüdü sürekli kıyafet aldım şuan bile 2.5 yaşında ama 4-5 yaş kıyafeti alıyorum öyle boylu posluda değil ama bende anlamadım bu işiEvet haklısın canım külotlu çorap çok laızm oluyor hemen yazayım onlarıda ben o-3 ay arasını en iyisini biraz daha azaltayım
Icini ferah tut canim benimki 5 gun oyleydi babasi dun gece geldi sonrasinda sipa basladi eski formuna geri dondu sukurBenim minnosda 2 gundur hareketsiz sanki cok hafif arda hissediyourm dr a gitmek istemiyorum ama insallah kotu virsey olmaz
Ozaman onlardamı az alayım 6_9 ay mı alsam ozaman biraz 3-6 biraz 6-9 ay alayım0-3 3-6 ay arasını çok fazla alma bence canım inan tam o aylara göre giydiremedim ben oğlumu hiç çok çabuk büyüdü sürekli kıyafet aldım şuan bile 2.5 yaşında ama 4-5 yaş kıyafeti alıyorum öyle boylu posluda değil ama bende anlamadım bu işi
Yani canim ben bisey anlamadim dogdu dogali kiyafet almaktan bi hal olduk biz herkes alir gelecek yaza gelecek kisa giydirir ben kisin basinda aldigim hicbirseyi gelecek yila hiydiremicem inan kk bh bebekkende boyle oldu ama daha 1 metre boyu yok benim oglanin ne alaka anlamadimOzaman onlardamı az alayım 6_9 ay mı alsam ozaman biraz 3-6 biraz 6-9 ay alayım
Gidip 56 cm boya 3 ay yazıyorlar. Halbuki 50cm dogan bebek ilk ay 56 cm oluyor. Biz de 3 ayliklari ilk ay giydirmeye basliyoruz. Markadan markaya degisebilir ama ben beden konusunda HM i basarili buluyorum. LCW de ogluma 10 yas alirim denk gelmez hic. Genelde 11 alirim Burdan da 11 aldim buyuk geldi. Oglum 10 yasinda ve 10 yas alınca ustune dikilmis gibi tam geldi. Bebekler icin aylari daha fazla yaymislar. Yenidoğan 2-4, 4-6 ve 6-9 diye gidiyor. Ben 4-6 ve 6-9 lari ordan aldim. Diger markalardan 0-3 aldim0-3 3-6 ay arasını çok fazla alma bence canım inan tam o aylara göre giydiremedim ben oğlumu hiç çok çabuk büyüdü sürekli kıyafet aldım şuan bile 2.5 yaşında ama 4-5 yaş kıyafeti alıyorum öyle boylu posluda değil ama bende anlamadım bu işi
Acile gittim.geldim cnaim.sukur bir sorun yok dedi bir resim.bile cekmedi bebegime Alalh devlet hast dusurmesin kimseyiIcini ferah tut canim benimki 5 gun oyleydi babasi dun gece geldi sonrasinda sipa basladi eski formuna geri dondu sukur
Hmden henuz bisey almadim birde ordan denerim lcwden aliyorum genelde toplu alip cikiyorum herseyi mecbur buyuk aliyorum yine olmuyorGidip 56 cm boya 3 ay yazıyorlar. Halbuki 50cm dogan bebek ilk ay 56 cm oluyor. Biz de 3 ayliklari ilk ay giydirmeye basliyoruz. Markadan markaya degisebilir ama ben beden konusunda HM i basarili buluyorum. LCW de ogluma 11 yas alirim denk gelmez hic. Burdan da 11 aldim buyuk geldi. Oglum 10 yasinda ve 10 yas alınca ustune dikilmis sanki. Bebekler icin aylari daha fazla yaymislar. Yenidoğan 2-4, 4-6 ve 6-9 diye gidiyor. Ben 4-6 ve 6-9 lari ordan aldim. Diger markalardan 0-3 aldim
İlk oğluna hamileyken böyle ağrıların oldumu cnm?Korkma canım bana dr fazla gezinme dedi ona göre sende dikkat et markete bile gitmiyorum zaten hissediyorum birde benim vajinal bölgem bildiğin ağrıyor yani galiba çatı kemiği mi oluyor her nereyse bilmiyoruö
Hm yi kesfetmeden once ben de hep LCW alirdim. Simdi herseyu HM den aliyorum. Hem daha kaliteli hem fiyat olarak yakin hem de cesit cok. Bebek urunlerinde zararli madde olanlari direk imha ediyorlarmis. Lcw de boyle bir kontrol.var mi bilmiyorumHmden henuz bisey almadim birde ordan denerim lcwden aliyorum genelde toplu alip cikiyorum herseyi mecbur buyuk aliyorum yine olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?