2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hm yi kesfetmeden once ben de hep LCW alirdim. Simdi herseyu HM den aliyorum. Hem daha kaliteli hem fiyat olarak yakin hem de cesit cok. Bebek urunlerinde zararli madde olanlari direk imha ediyorlarmis. Lcw de boyle bir kontrol.var mi bilmiyorum
Şu bayan giyimdeki reklamlarından dolayı biraz soğuk geliyor hm bana ama bi bakayım deneme amaçlı yaşına göre alıp önce biraz kargocu dinlensin oğluma alıştırma külotu aldım onu bekliyorum ondan sonra malum bize çalışıyorlar ya

Hic reklamina dikkat etmemisim aman bosver kiz. Bak ozellikle 4-6 ay icin ince sweet kumasimdan alt ust takimlar var. Ben 3 tane aldim. O kadar sahaneki. Tam bizimkilerin mevsimine gore cok rahat giydirilecek. Ozellikle onlara bakin derim. Sunlar mesela

Eklentiler

• SmartSelect_20180427-235628_Chrome.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 62
  • SmartSelect_20180427-235605_Chrome.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 61
  • SmartSelect_20180427-235513_Chrome.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 66
  • SmartSelect_20180427-235314_Chrome.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 61
Cok tatlilar baktim bile ki bana av demeyin zaten

ONTK baytar efendi tüm asilari tam mi dedei ic dis parazit sonra rota virüs, kuduz., tetenos bird ekist biseyi dedi ama onu tam anlamadim hani sen hamilesin bebiste geliyor dikkat et canim
Aşıları tam canım kendi veterinerinede gösterdim bir sorun yok inşallah olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…